Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(diuni @ 2012 07 06, 14:52)
g.gif tai tikrai...o kodėl juoda...juoda tikrai traukia karštį ir sugeria šviesą...

nu kodel kodel doh.gif lotuliukas.gif
ka as zinau kodel, nu taip sove i galva, tipo pridengsiu pagalvojau doh.gif turejau juodos agro, o baltos nieko neturiu, tai dabar klausimas, ar geriau nuimti ar geriau palikti ? siaip efektas kazkoks gavosi, tamsiau ir vesiau man rodos, bet suprantu kad ilgam tai nepaliksiu, bet tai siom dienom palikti ar visgi nuimti ? blush2.gif
Atsakyti
Laba diena,
priklausau šilumamėgiams suvalkiečiams, tai dirbu kol šilta, šiltnamy ir aš cool.gif
Klausimas pakilo - o jei tą lapą kurs po keke auga ir kekę maitina aš ne nukirpčiau visiškai, o patrumpinčiau 2/3 nukirpdama- ar ponas pomidoras labai pastebėtų? Kvailas klausimas, ale kai kurie tie lapai toooki dideli,kad patys prašosi kasas pint arba kirpt, džiunglės ten tuoj bus.
P.s - pas mane bajaja noksta wub.gif vilma ir tolstoju jau po kelis suvalgėm (mažai, palyginus su jūsų derliais, ale gerai ir tiek pradžioj)
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2012 07 06, 15:38)
Laba diena,
priklausau šilumamėgiams suvalkiečiams, tai dirbu kol šilta, šiltnamy ir aš  cool.gif
Klausimas pakilo - o jei tą lapą kurs po keke auga ir kekę maitina aš ne nukirpčiau visiškai, o patrumpinčiau 2/3 nukirpdama- ar ponas pomidoras labai pastebėtų? Kvailas klausimas, ale kai kurie tie lapai toooki dideli,kad patys prašosi kasas pint arba kirpt, džiunglės ten tuoj bus.
P.s - pas mane bajaja noksta  wub.gif  vilma ir tolstoju jau po kelis suvalgėm (mažai, palyginus su jūsų derliais, ale gerai ir tiek pradžioj)

as kerpu, bet ne del to kad perdideli, o del to kad negrazus galai buna dazniausiai, tia jei lapas po keke kerpu tik tiek kiek reikia.... jie ne po keke visa lapa skinu negrazu
Atsakyti
nu kolkas grožiu jie pas mane nesiskundžia g.gif
o jei auga taip (iš apačios aukštyn keliaujant) lapas- atžala-kekė- kirpt tokį lapą galima?
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2012 07 06, 15:55)
nu kolkas grožiu jie pas mane nesiskundžia  g.gif
o jei auga taip (iš apačios aukštyn keliaujant) lapas- atžala-kekė- kirpt tokį lapą galima?

nezinau....as palikdavau seniau del viso pikto, dabar aisku nebera jau ju seniai, nes cia tik po apatine keke, kuri jau raudonoja....
Atsakyti
tai tada atidarysim kirpyklą šiandien thumbup.gif ačiū 4u.gif

va mano bajaja lauke
[attachmentid=223118]

bajaja šiltnamy (netyčia papuolus)

[attachmentid=223119]

mano black princas ar kažkas

[attachmentid=223120]

dar vienas nežiniukas- krūmas mažas, plonu kotu bet bumbuliukai tai nemenki

[attachmentid=223121]

ir mano lauko džiunglės cool.gif

[attachmentid=223122]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 06 liepos 2012 - 16:38
4u.gif gražu...o ten gal ne princas g.gif mano kažkaip kitaip obuoliai jo auga g.gif

o dar ką aš pasakysiu biggrin.gif geriausiai man auga ir dera tie , kur supermamos surinko sėklytes thumbup.gif gal todėl , kad išbandyti ir surinkti su meile thumbup.gif negaliu atsidžiaugt drinks_cheers.gif Ačiukas 4u.gif o kur pati išsirinkau sėjai iš parduotuvinių yra visokių...labiausiai mane sunervino san marzano II...užaugo kažkoks kupstas lapū iki kelių...ir yra žiedynai kekėmis netrumpomis...bet nėr nei vieno užmegzto pomiko...ir toks kupstas ir pūpso...neauga viršun...o jis gi aukštaūgis turi būti...nu vienžo...kažkoks genetinis defektas gal biggrin.gif panašiai , bet jau čia žemaūgis krakus, irgi kupstas lapų tarsi iš plastiko tokių kietų , ir keli vaisiai yra užmegzti...tokayo ir toliman irgi nusivyliau kažkaip , visai man netinka į aprašymą...kiti maždaug gal ir tiks...bet irgi nieko gero...pavlina , sultan , šeijk...nors šie vėlyvesni , tai gal dar reabilituosis visi trys. Esmeralda irgi nėr pas mane derlinga, kitąmet jos tikrai nebus.....išgirtasis kmicis pateisina savo šlovę...ir belij naliv labai daug turi obuolių...ir padariau išvadą , kad ir gerai gavosi , kad nedaug tik po 1 ar 2 sodinau šitų...kmicus tai turiu cielus 8 thumbup.gif ,tik su sultan padauginau , nes kaip minėjau , nelabai jie pas mane...o gal dar reabilituosis...bus matyt tai čia tokia trumpa žamaūgių apžvalga...a , na dar polkutės , tai tikrai jos bus , jos puikios... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 06 liepos 2012 - 16:57
pas mane nedaug rūšių- iš pernykščių marmande, st. pierre, bejbino, o šiemet dadėjau po kelis bajaja, ondrashek (lauke šitie ir pora šiltnamy) ir 1 'black kažką' , bei po vieną vilmą ir tolstojų, lyg viskas, o gal kažką praleidau g.gif Mano užrašai nuo augalų išnaikinti mažų dvikojų nedidelių parazitų, kurie padeda darbus dirbt, tai veisles vos ne spėt tenka kas kur, nes išmakalavo man besodinant, o vėliau ir užrašus nulupo verysad.gif
kolkas augalais esu patenkinta, derlius- nu vistoek bus kažkoks, bedu nemirsim. Žiemai kai nesandėliuojam mes jų, tai pavalgymui gana būna.
bet kitiems metams reikia daryt naujų rūšių sąrašą ir man- neįdomu tuos pačius augint blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 07 06, 16:54)
na dar polkutės , tai tikrai jos bus , jos puikios... thumbup.gif

imeks savo polkuciu foto, butu idomu palyginti, nes manosios tai siaip sau, o gal as per duag noriu smile.gif
pas mane geriausia siemet laikosi Sahel ir Beibino, pusiau su beda polkutes ir betaluxai, kazkokie ant ribos brooklynai, o moneymakeriai keisti, augalai grazus, bet tai ant pirmu kekiu po du pomidorus viso labo uzsimezge, o antros trecios kekes tik zydi dar.. o didziausias nesusipratimas Carmelo. matyt pertrestas ar kas jam, bet zodziu istorejes baisiausiai, lapai milziniski, kieti, pirmi ziedai nudziuve kazkokie, antri treti dar zydi, i auksti nelabai auga, tai sugalvojo ant lapu ataigas auginti, ant lapu susidare gumbai ir ruosiasi ugliukai dygti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Giga* @ 2012 07 06, 20:31)
imeks savo polkuciu foto, butu idomu palyginti, nes manosios tai siaip sau, o gal as per duag noriu smile.gif
pas mane geriausia siemet laikosi Sahel ir Beibino, pusiau su beda polkutes ir betaluxai, kazkokie ant ribos brooklynai, o moneymakeriai keisti, augalai grazus, bet tai ant pirmu kekiu po du pomidorus viso labo uzsimezge, o antros trecios kekes tik zydi dar.. o didziausias nesusipratimas Carmelo. matyt pertrestas ar kas jam, bet zodziu istorejes baisiausiai, lapai milziniski, kieti, pirmi ziedai nudziuve kazkokie, antri treti dar zydi, i auksti nelabai auga, tai sugalvojo ant lapu ataigas auginti, ant lapu susidare gumbai ir ruosiasi ugliukai dygti  doh.gif

rolleyes.gif kol aš prisiruošiu ten su fotiku nueiti...
bet galiu papasakot biggrin.gif kompaktiški labai krūmeliai , mažai šakojasi...turi po keletą kelių , kuriose gan daug tų polkučių...reiks dėl įdomumo paskaičiuot...gerumas tame- kad jos tokios kompaktiškos...galima jas sodinti tankiau , arba kišti tarp aukštaūgių...na vien jų auginti tai gal ne...o kitų tavo suminėtų neturiu , nei sėklyčių tokių neturiu....
o tas carmelo gal hibridas...pas mane irgi toks vienas yra , bet nežinau kas...pasisėjo kartu su figaro...tai aš dabar galvoju , kad tai gali būti nevykęs tiesiog hibridas, brokuotas kaip čia pasakius...nežinau , ar tokių pasitaiko,. čia tik mano spėlionės blush2.gif vienas figaro puikus , o tas anas , vat lygiai kaip ir tu aprašei...didžiulis medis , o žiedų skupiai , o vaisių dar skupiau , vienas iš pirmos kekės , o toliau gal du yra...tuo tarpu kai tikrasis figaro apaugęs kekėmis ir visi žiedai užmegzti...ir dar tarp aukštaūgių mano- fatima hibridas kažkoks irgi nesusipratimas... biggrin.gif pirma kekė buvo vienas žiedas , tiesa pomidorą jis užmezgė...toliau jau yra daugiau žiedų , bet vaisių tai dar nesimato...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 06 liepos 2012 - 20:33
Oi, as ir siandien saviskius aplankiau-kaip viskas pasikeicia po savaites blink.gif Pas mane siltnamyje visiskas miskas... Dauguma zemaugiu-tai krumai po 2-5 stiebus turi-visi zydi,pomidoru primegzta doh.gif blink.gif Tikrai, Kmicic labai pasiteisine... neskaiciavau kiek-bet pomidoru kasikas bus nuo vieno tikrai bigsmile.gif Dar begales ziedynu ir uzsimezgusiu pomidoru, ir ne labai maziuku yra Detskij Sladkij:
user posted image
Jei dar skonis ju bus puikus-kitamet tikrai juos auginsiu. Pomidorai Sejk, tikri Sejk, issikeroja, bet panasu, kad ir nemazai pomidoru bus. Is BS uzsakyti Benito F1 ir dar kazkokie-nieko gero... vos tik zydi, vienas stiebas... menki schmoll.gif
Atsakyti
Krūmai šeijkų ir mano neblogi-platūs tokie , žiedelių daugybė...bet nėr dar nieko užmegzta...tai jeigu ir bus , tai toks jau tikrai vėlyvas ..,. g.gif o rašo apie juos , kad itin ankstyvi... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 07 liepos 2012 - 08:05