QUOTE(Giga* @ 2012 07 06, 20:31)
imeks savo polkuciu foto, butu idomu palyginti, nes manosios tai siaip sau, o gal as per duag noriu
pas mane geriausia siemet laikosi Sahel ir Beibino, pusiau su beda polkutes ir betaluxai, kazkokie ant ribos brooklynai, o moneymakeriai keisti, augalai grazus, bet tai ant pirmu kekiu po du pomidorus viso labo uzsimezge, o antros trecios kekes tik zydi dar.. o didziausias nesusipratimas Carmelo. matyt pertrestas ar kas jam, bet zodziu istorejes baisiausiai, lapai milziniski, kieti, pirmi ziedai nudziuve kazkokie, antri treti dar zydi, i auksti nelabai auga, tai sugalvojo ant lapu ataigas auginti, ant lapu susidare gumbai ir ruosiasi ugliukai dygti

kol aš prisiruošiu ten su fotiku nueiti...
bet galiu papasakot

kompaktiški labai krūmeliai , mažai šakojasi...turi po keletą kelių , kuriose gan daug tų polkučių...reiks dėl įdomumo paskaičiuot...gerumas tame- kad jos tokios kompaktiškos...galima jas sodinti tankiau , arba kišti tarp aukštaūgių...na vien jų auginti tai gal ne...o kitų tavo suminėtų neturiu , nei sėklyčių tokių neturiu....
o tas carmelo gal hibridas...pas mane irgi toks vienas yra , bet nežinau kas...pasisėjo kartu su figaro...tai aš dabar galvoju , kad tai gali būti nevykęs tiesiog hibridas, brokuotas kaip čia pasakius...nežinau , ar tokių pasitaiko,. čia tik mano spėlionės

vienas figaro puikus , o tas anas , vat lygiai kaip ir tu aprašei...didžiulis medis , o žiedų skupiai , o vaisių dar skupiau , vienas iš pirmos kekės , o toliau gal du yra...tuo tarpu kai tikrasis figaro apaugęs kekėmis ir visi žiedai užmegzti...ir dar tarp aukštaūgių mano- fatima hibridas kažkoks irgi nesusipratimas...

pirma kekė buvo vienas žiedas , tiesa pomidorą jis užmezgė...toliau jau yra daugiau žiedų , bet vaisių tai dar nesimato...