Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Gaudvilė @ 2012 07 10, 12:14)
tikrosios ir netikrosios miltligės apnašų spalva tai skiriasi, tik gydymas tas pats  4u.gif

Ačiū, Gaudvile - ryt nupurkšiu su soda - gal pavyks.
Atsakyti
Skaičiau, skaičiau ir pagaliau prisivijau smile.gif

Asese, tany jau pomidorų grožis wub.gif thumbup.gif kaip iš paveiksliukų wub.gif Šaunuolės 4u.gif

QUOTE(vijoleta20 @ 2012 07 09, 12:15)
ASESE,kokiu laiku tavo seti ,labai jau nemazai raudonu,mano raudonuoja pagrinde seti sausio ,vasario menesi,o kovo 4 seti dar tik vienas kitas.

Aš tai padariau išvadą, kad ne nuo sėjos, o nuo sodinimo laiko priklauso derliaus ankstyvumas ir dar jeigu prieš tai yra galimybė persodini į didesnę talpą...

QUOTE(tany @ 2012 07 09, 14:21)
kol pas mane ziedus meto tik corozonas ir Toliman 1 krumas, tol neimmu i galva ir dar nieko nepurskalioju...

Corozonas man irgi pernai labai mėtė žiedus, tai gal čia tam tikrų veislių ypatumas atlaikyti karščius g.gif
Atsakyti
Merginos turiu toki klausimeli ar gali pomidorai ziedus metyti ir nemegsti vaisiu nuo perdideles dregmes. Pas jus karsciai, o mes niekaip sauletu dienu sulaukt negalim, lietus lietus..... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(VILMIKE@9 @ 2012 07 10, 13:13)
Merginos turiu toki klausimeli ar gali pomidorai ziedus metyti  ir nemegsti vaisiu nuo perdideles dregmes. Pas jus karsciai, o mes niekaip sauletu dienu sulaukt negalim, lietus lietus..... blink.gif

nuo per didelės drėgmės gali tik ligos greičiau užpulti, bet megzti kaip ir turėtų g.gif juk pakankamai šilta...ir jeigu jie šiltnamyje auga, tai galima kiek ilgiau jų nelaistyti...o gal vėdinimas prastas? uždūsta jie g.gif o kur čia taip lyja?
Atsakyti
pas mus irgi daug lyja..praktiskai kasdien... bet ir saules pakanka... siaip siuo metu, tai visai geras oras biggrin.gif iki 30 gyvent galima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juste10 @ 2012 07 10, 11:03)
Jei maras su augaliniais purskalais nebeisgelbesi,rizikuok pirkt REVUS nuo maro,ispurksi,gal issaugosi,bet cia jau chemija.

nekalbekit nesamoniu smile.gif pati savuosius pernai isgelbejau asiukliu baziliku ir soda. Buvo toks maras uzejes, kad net kotai buvo pajuode rolleyes.gif susiemiau saziningai purskiau salinau pazeidimus, ir dar spalio menesi pomidorai pas mane zaliavo mirksiukas.gif
Atsakyti
Juste10 as varau keturpescia ir spagata ir kojnes savasias tiesiu niekas tuoj nepades lotuliukas.gif MB 1.97 cm net nelenda sako motin kiba tu durna mane i tas dziungles kisti blush2.gif dar niekad taip nebuvo zdz nepataikiau su veislem bus man pamoka gera blush2.gif ale lauke kad bujoja pomcikai kaip niekad o zydi gausiai, niekad nebuvau linkus lauke auginti nes maras apimdavo bet symet neturejau kur deti siltnaminiu tau lauke apgyvendinau, tai sakyciau dziungliu jokiu nedaro nors veisle ta pati g.gif
Atsakyti
siandien sunoko mano pirmasis Izumrudnas, ir ka, supratau, kad kitamet ju tikrai pas mane bus smile.gif aciu, kas pasidalino wink.gif
Atsakyti
Siandien pagaliau ir mano pomidorai pradejo spalvintis clap.gif
Atsakyti
kaip pas jus kotai tokie pliki,as kiek beskabyciau, pas mane vis tike miskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 07 10, 21:01)
kaip pas jus kotai tokie pliki,as kiek beskabyciau, pas mane vis tike miskas biggrin.gif

Ex sake, kad su trimeriu praejo - tai as irgi panasiai lotuliukas.gif
O jei rimtai, tai skabau daugiau nei rekomenduojama per karta ar savaite, nes dziuvo lapai, nervuosi tokius matydama (ir vis po truputi dziusta). Ir daugumos labai dideli lapai, kad neimanoma prieiti, tai ir is auksciau po viena kita nupjaunu. Tai tokia mano plikiu istorija. Nesiulau, nerekomenduoju-nepavyzdiniai mano, tiesiog taip gelbsciu. Bet kolkas atrodo pomidoru bus valgomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elar @ 2012 07 10, 21:07)
Ex sake, kad su trimeriu praejo - tai as irgi panasiai  lotuliukas.gif
O jei rimtai, tai skabau daugiau  nei rekomenduojama per karta ar savaite, nes dziuvo lapai, nervuosi tokius matydama (ir vis po truputi dziusta). Ir daugumos labai dideli lapai, kad neimanoma prieiti, tai ir is auksciau po viena kita nupjaunu. Tai tokia mano plikiu istorija. Nesiulau, nerekomenduoju-nepavyzdiniai mano, tiesiog taip gelbsciu. Bet kolkas atrodo pomidoru bus valgomu  smile.gif

Pavyzdiniai!!!!!! Juk ne apie lapus, o apie vaisius kalbame. drinks_cheers.gif Lapu tiksliai niekas nevalgys ir ne del ju auginame
Atsakyti