Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Elar @ 2012 07 10, 21:07)
Ex sake, kad su trimeriu praejo - tai as irgi panasiai  lotuliukas.gif
O jei rimtai, tai skabau daugiau  nei rekomenduojama per karta ar savaite, nes dziuvo lapai, nervuosi tokius matydama (ir vis po truputi dziusta). Ir daugumos labai dideli lapai, kad neimanoma prieiti, tai ir is auksciau po viena kita nupjaunu. Tai tokia mano plikiu istorija. Nesiulau, nerekomenduoju-nepavyzdiniai mano, tiesiog taip gelbsciu. Bet kolkas atrodo pomidoru bus valgomu  smile.gif

o man kaip grazu, tokie plikiukai ax.gif visi pomidorai tada matosi biggrin.gif
Atsakyti
siandien vyko degustacija Delfino ir Brooklyn... vyras skirtumo nepastebejo... mano pastebejimai: pas Delfina didesnis tvirtinimosi ratukas nu gal siek tiek plonesne odele, bet nezymiai... visa kita identiska...o del augalo pacio Brooklynas daug pirmauja pries Delfina pas mane... nes auginu 2 stebais tai Delfinas eina labai jau vienas salia kito prilipe, labiau kimba kazkas (virsutinese lapuose taskiukai dziuvesiu)... taigi bent jau as kitais metais tik Brooklyna auginsiu, Delfina nebe
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2012 07 10, 12:05)
nuo per didelės drėgmės gali tik ligos greičiau užpulti, bet megzti kaip ir turėtų g.gif juk pakankamai šilta...ir jeigu jie šiltnamyje auga, tai galima kiek ilgiau jų nelaistyti...o gal vėdinimas prastas? uždūsta jie g.gif o kur čia taip lyja?

Kad nelabai silta ir jau antrus metus airija vasaros nemato.O vedinimas pirktinio siltnamio durys ir automatinis langas kuris retai atsidaro nes neisila pakankamai siltnamis. Patys pomidoru augalai grazus kaip medziai, ligu tfu tfu tfu nesimato ir nenusimato biggrin.gif dideli lapai tik spek pjauti.
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2012 07 10, 11:15)
as irgi pasiguosiu nepataikiau su veislem, siltnamy aukstaugiai, sekliukais dalinausi cia SM tai gavau gavau  doh.gif as maziuke tik 1.62 cm, o pomcikai mane lenkia dar taip nebuvo, plevele gaila kirpti kad jie augtu virsun o skabyti kaip ir dar nesinori pagal laiko tekme... ax.gif truputi gavau pamoka, kad reikia atsirinkti kas ir kaip, cia merginos dalinosi i kaire ir i desne tai nepataikiau, MB parnes is darbo fotika bandysiu parodyti savasias dziungles doh.gif  blush2.gif

ax.gif biggrin.gif tai papasakok kaip vadinasi tie pomikai
Atsakyti
QUOTE(VILMIKE@9 @ 2012 07 11, 00:49)
Kad nelabai silta ir jau antrus metus airija vasaros nemato.O vedinimas pirktinio siltnamio durys ir automatinis langas kuris retai atsidaro nes neisila pakankamai siltnamis. Patys pomidoru augalai grazus kaip medziai, ligu tfu tfu tfu nesimato ir nenusimato biggrin.gif dideli lapai tik spek pjauti.

aš matai apie Lietuvos klimatą galvojau smile.gif

Vakar aplankiau savo augintinius, tai pasidžiaugiau, kad nors Betaluxai ir Ola Polkos noksta ir jau kelis kaip kokius saldainius suvalgėm, kiti dar nenoksta, tik po dvi kekes primegztų obuoliukų nuo apačios jau turi beveik visi ir jau trečią mezga, pomidorai labai vešlia lapija, kiek beskintum visi kaip kokie baobabai auga biggrin.gif kai kurie vyšniukai jau lubas siekia g.gif ir ką su jais tokiais daryt, lenkt g.gif neįsivaizduoju, kažakip pernai taip anksti šiltnamio lubų dar niekas nebuvo pasiekęs g.gif
Po apžiūros nusprendžiau, kad geriausiai ir derlingiausiai atrodo Loreto ir Rapsodija smile.gif Aišku, bus matyt kaip kurio skonis, bet Loreto tai tikrai lenkia visus, man jie šiemet gražiausi smile.gif Beje, Rusian Rose užmezgė tą didįjį žiedą bigsmile.gif o pomidoriukas matosi bus toks laaaabai briaunuotas biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Elar,2012 07 10, 19:50]
Siandien pagaliau ir mano pomidorai pradejo spalvintis clap.gif

parašykit veislės pavadinimus g.gif
Atsakyti
Na va mergaites, ateinu prisiduoti smile.gif
vakar palaisciau as savo pomidorcikus kalio permanganatu ziuresiu kas bus unsure.gif

man klausimas kas augina DUO, ar tie pomidoriukai turi buti kaip vysniniai ar didesni? ar cia mano DUO sudurnejo? unsure.gif

Maniskiai irgi rasuti pradejo ax.gif . nors tikejausi, kad pirmas bus Moneymakeris, bet pirmo sulaukiau Radana, sekantis buvo DUO, o Moneymakeris toliau sedi unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 11 liepos 2012 - 08:10
pas mane tik Tocay atsilieka, jau visi kiti pradejo keisti spalva(Raissa, Toliman, Toyoto, jau suvalgem: Fantasio, Tolstoj. Delfin, Brooklyn, Corozon)
Atsakyti
Na, jau ir mes paragavom pirmuju pomidoru, kas liudniausia likom nusivyle verysad.gif jokio skonio, kazkokie sausi, prasciau nei ziema is parduotuves, idomu kame saknys, gal kazko jiems truko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(loja5 @ 2012 07 11, 08:00)
Na, jau ir mes paragavom pirmuju pomidoru, kas liudniausia likom nusivyle verysad.gif jokio skonio, kazkokie sausi, prasciau nei ziema is parduotuves, idomu kame saknys, gal kazko jiems truko? g.gif

gal neprinoko? ir dar hibridai... sako hibridai skoni veliau igauna
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 07 11, 08:37)
gal neprinoko? ir dar hibridai...  sako hibridai skoni veliau igauna

Neatsimenu,tu augini hibridus blush2.gif
Atsimenu,ar ne tavo klausimas buvo apie purškimą diena ir žiedus. Purškiama anksti ryta ne del to,kad žiedeliai bijo saules,o kad tirpalas truputį ilgiau užsibūtų ant augalo ir nudžiūtų pabuvęs kelias valandas.Aš bent taip suprantu,ir vasaros pradžioje,esant geram vedinimui.nebijočiau ir vakare nupurkšti,kaip kad mežiai,krumai yra pavakarį purškiami,kai temperatūta mažiau dvidešimt penkių.Jei diena ūkanota,bet iki vakaro nudžiūs laja,ko nepurkšti,ar ne g.gif
xxkamane Kodel laistei,o ne purškei g.gif Juk ne šaknų liga serga pomidoras g.gif
Atsakyti
amarrile, as is pirmos zinutes iskaiciau, kad esant tokiai bedai kaip mano t.y. ziedu byrejimui ir nesimezgimui, mergaitems padejo palaistymas kalio permanganato tirpalu unsure.gif , ten parasyta butent palaistymas unsure.gif va:
"Žiedų augimas ir vystymasis sutrinka ir dėl mangano trūkumo.Iš savo praktikos galiu pasakyti,kad aukštaūgiai pabarstydavo 3-4 kekę kaip nuotraukoje.Padėjo paliejimas kalio permanganato tirpalu.”

ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 11 liepos 2012 - 09:45