Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(xxkamane @ 2012 07 11, 12:01)
O as noriu pasidalinti rezultatais apie balkonini Black sheri, atsimenate dar baigu stadijoje, cia vyko diskusijos apie juos. kad vieni pirko balkoninius kiti nebalkoniniuis, nu as nusipirkau abieju, plius dar pertekliu BALKONINIIU isdalinau. Jezus marija, dbar geda zmonems i akis paziureti doh.gif , tie "balkoniniai' man per siltnamio stoga lipa  blink.gif , tai tu kuriems daviau, net neklausiu "kaip Jusu pomidorai?", kad neprimustu netycia unsure.gif

as ir jau virsunes seniai nugnygiau, tai jis man i sonus pasidave... reiketu kada nufotkint, nes atrodo ohoho... svarbiausia negenetas nei ka, o pomidorai tokie pat kaip genetu Sweetmillion ar Cherrola, jei ne didesni... jau 3 juodzkius suvalgem thumbup.gif tik va nezinau ar iki galo prinokusius, nes virsuje dar buvo zali ruozeliai ir perkandus ir zalia spalva matesi, bet skonis tai thumbup.gif aplamai man nieko nera skaniau uz vysniukus...as prie vaiku dar biggrin.gif kol apziuriu siltnami, tol vis po kelis paragauju...net vaikam nelieka doh.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Erika38 @ 2012 07 11, 12:42)
Keletas nuotraukyciu is mano siltnamiuko  ax.gif , visu nebenufotografavau , issikrove telefonas  lotuliukas.gif . Aisku , toliiii grazu nuo visu matytu cia vaizdeliu , bet vistiek pomidoriukai  blush2.gif

kas ten toks geltonas?
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 07 11, 12:44)
as ir jau virsunes seniai nugnygiau, tai jis man i sonus pasidave... reiketu kada nufotkint, nes atrodo ohoho... svarbiausia negenetas nei ka, o pomidorai tokie pat kaip genetu Sweetmillion ar Cherrola, jei ne didesni... jau 3 juodzkius suvalgem  thumbup.gif  tik va nezinau ar iki galo prinokusius, nes virsuje dar buvo zali ruozeliai ir perkandus ir zalia spalva matesi, bet skonis tai  thumbup.gif aplamai man nieko nera skaniau uz vysniukus...as prie vaiku  dar biggrin.gif  kol apziuriu siltnami, tol vis po kelis paragauju...net vaikam nelieka  doh.gif  blush2.gif

ir reikejo cia garsiai apie ta paragivo... mad.gif mano vaikas skaityti moka ir zino kur mama lankosi, nemalonumu man nori lotuliukas.gif
Atsakyti
Na ka, siltnamy jau grazu ziuret. Pomidorai rausta pilnu tempu. Cukinija zydi visa issikerojus, moliugai nori lauk lyst biggrin.gif suruosiu dar baziliku asiukliu mirkala savaitgaliui. Pomidoriuku jau nespejam suvalgyt. Na tegu noksta, sultim bus biggrin.gif
Dar gal kas koki kecupo receptuka turit skanu?

Marmande irgi jau pora nusiskyniau. Skanus. Bet pats augalas nepatinka man. Daug ziedu barsto, netvarkingos kekes, issikerojers visas.
Nors tiesa sakant skaniausias man kazkokz no name'as tipo 'avietinis' is SM gautas...
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2012 07 11, 08:48)

man klausimas kas augina DUO, ar tie pomidoriukai turi buti kaip vysniniai ar didesni? ar cia mano DUO sudurnejo? unsure.gif

Maniskiai irgi rasuti pradejo ax.gif . nors tikejausi, kad pirmas bus Moneymakeris, bet pirmo sulaukiau Radana, sekantis buvo DUO, o Moneymakeris toliau sedi unsure.gif

as pernai DUO auginau. dydzio kaip kastonas , grazus, dryziukai, bet toki skysti doh.gif tik nuo krumo ir i burna ...Siemet nebeauginu
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2012 07 11, 13:43)
man siemet isvis su balkoniniais nesiseka. net tikrieji balnzauberiai, oi kaip suzyyydejo, o vaisiu primesge, sunokiiino.... ir viskaaas nei zydi nei auga sedi zalias kelmas unsure.gif

Na tikiuos maniškiai taip nesustos unsure.gif Reik pagrasint kad baltasparniam sušersiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2012 07 11, 12:47)
as pernai DUO auginau. dydzio kaip kastonas  , grazus, dryziukai, bet toki skysti doh.gif tik nuo krumo ir i burna ...Siemet nebeauginu

va va tiksliai kaip kastonas, tik man patinka, kad mezga va jis gerai, nors krumas pats atrodo doh.gif palyginus su grazuoles Tigerrelos krumu, tik tigerelos vaisiu mazai, teks lapus grauzti man lotuliukas.gif , nors su ta Tigerrela kokie idomus dalykai dedasi, ant vaisiu zaliu jokiu dryziu neraaa unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2012 07 11, 12:46)
ir reikejo cia garsiai apie ta paragivo... mad.gif mano vaikas skaityti moka ir zino kur mama lankosi, nemalonumu man nori lotuliukas.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tai nedaryk taip kaip as wink.gif... mano vidurinelis mane daznai palydi... turbut zino, kad su pomidorais negrisiu biggrin.gif biggrin.gif o va dyckiui tai rimtai nedanesu blush2.gif apie vyra tai isvi patyliu, turbut nera net ragaves vysniuku doh.gif ir cia su 8 daigais...kazkas cia rekomendavo pora tik tureti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2012 07 11, 12:49)
Na tikiuos maniškiai taip nesustos  unsure.gif  Reik pagrasint kad baltasparniam sušersiu  lotuliukas.gif

bigsmile.gif ideja, tegul tik nebus man pomidoru...mad.gif iskart baltasparniams mad.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2012 07 11, 12:43)
man siemet isvis su balkoniniais nesiseka. net tikrieji balnzauberiai, oi kaip suzyyydejo, o  vaisiu primesge, sunokiiino.... ir viskaaas nei zydi nei auga sedi zalias kelmas unsure.gif

as jau ragavau "balkonini" black seri blush2.gif  skanus jis man zaraza,  ax.gif  ir vaisiai tiekie idomus, neiprastos spalvos essen.gif
Erika is kuiklumo nenumirk lotuliukas.gif  thumbup.gif kieeek pomidoru thumbup.gif

Aciu XXKamane , ax kaip malonu blush2.gif 4u.gif ... O man vis atrodo nedaug ir nedaug ax.gif .Matyt abzorumo liga susirgau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 07 11, 12:51)
biggrin.gif    biggrin.gif    biggrin.gif  tai nedaryk taip kaip as wink.gif... mano vidurinelis mane daznai palydi... turbut zino, kad su pomidorais negrisiu biggrin.gif  biggrin.gif  o va dyckiui tai rimtai nedanesu  blush2.gif  apie vyra tai isvi patyliu, turbut nera net ragaves vysniuku  doh.gif ir cia su 8 daigais...kazkas cia rekomendavo pora tik tureti biggrin.gif

Vyras nemegsta, jis gal nezino, kad nemegsta, bet... nu nemegsta... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(u?sklanda @ 2012 07 11, 13:41)
sveikutes:)

velnias kaip susinervinau vakar i siltnami nuvaziavus, - skraido balti drugeliai, kokie 6 tai tikrai... kas cia??? ka daryt???? siandien vel vaziuosiu,- jei zinociau ka daryt , kuo purkst ir pan, tai  jau apsiginkluociau, padekite , pasidalinkite ziniomis - buciau  dekinga:) 4u.gif

Nu drugelis drugeliui nelygu. Jei tik uzejus matei kad skraido ir net suskaiciavai-speju pas tave paprasti kopustiniai baltukai. Nieko baisaus. Na o jei tokie mazulyyyciai milimetro dydzio tada sakes.
Atsakyti
kas ten toks geltonas?
[/quote]

Tany , kad nezinau pavadinimo doh.gif , kadangi pirmus metus sodinau , tai visus daigus is turgaus pirkau , o pavadinimu nedasuto paklaust , buvau is laimes apsvaigusi , kad turesiu siltnamiuka blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erika38: 11 liepos 2012 - 12:58