QUOTE(Ex @ 2012 07 14, 18:04)
Geltonoji Armija.
Nuostabus pomidorai
Siandien ir as atsiveziau pirmaji raudona pomidora
nu ka mano vysniukai vel man sposus krecia... tik apsidziaugiau, kad maziau tu dziuvesiu... tai kas dabar jiems
ar negalejo mano vandieniu purskaliojimai per karscius vidury dienos taip atsiliepti paveluotai
[attachmentid=223364]
visas lapas toks ir daug lapu (labiau link virsunes, bet ne pati virsune), cia tik nuskiniau fotosesijai gabaliukus
[attachmentid=223364]
visas lapas toks ir daug lapu (labiau link virsunes, bet ne pati virsune), cia tik nuskiniau fotosesijai gabaliukus
Tany , o kaip auga brutus , ar turi juos...
QUOTE(diuni @ 2012 07 15, 08:43)
Tany , o kaip auga brutus , ar turi juos...
neturiu tokiu
QUOTE(tany @ 2012 07 15, 09:49)
QUOTE(diuni @ 2012 07 15, 08:52)
man atrodo as klausinejau apie juos
QUOTE(tany @ 2012 07 15, 08:40)
nu ka mano vysniukai vel man sposus krecia... tik apsidziaugiau, kad maziau tu dziuvesiu... tai kas dabar jiems
ar negalejo mano vandieniu purskaliojimai per karscius vidury dienos taip atsiliepti paveluotai
O tie vysniukai gal nehibridiniai,tai ir linkę greičiau susirgti
QUOTE(amarrile @ 2012 07 15, 10:17)
Mano vysniukai Black chery ir Blac krim kazko vis lapu galunes dziusta.Buvau papylus laaaabai daug pelenu,tai kai kuriam laikui buvo praeje,o dabar ir vel.Matyt kalio truksta.
QUOTE(amarrile @ 2012 07 15, 09:17)
Sweet million, hibridai... mano visi hibridai
QUOTE(tany @ 2012 07 15, 09:55)
man atrodo as klausinejau apie juos
, nes kitiems metam norejau pikrti... Bet Ex mane isbare... tai tuo ir baigesi 
Papildyta:
QUOTE(juste10 @ 2012 07 15, 10:39)
Mano vysniukai Black chery ir Blac krim kazko vis lapu galunes dziusta.Buvau papylus laaaabai daug pelenu,tai kai kuriam laikui buvo praeje,o dabar ir vel.Matyt kalio truksta.
Ar kas nors galėtų paneigti, kad ant gerų pomidorų (ir ne tik ) sėklų negalima taupyti?
Atrodo visuomet turėdavau gerą pomidorų derlių, pirkdavau sėklas iš Sėkluvos.
Bet šiemet nusprendžiau pataupyti prisipirkau pačių pigiausių sėklų iš Maximos, tai gal man tiesiog nepasisekė, gal oro sąlygos, gal netinkamai tręšiau, bet va žiūriu į kitų merginų derlius, tai širdis džiaugiasi. O va į savo šiltnamį nueinu, tai ne koks jausmas
Tai ir norėjau paklausti, kas pasisakė forume, kas dar norėtų pasisakyti - iš kur geriausia sėklutes pirkti?
Atrodo visuomet turėdavau gerą pomidorų derlių, pirkdavau sėklas iš Sėkluvos.
Bet šiemet nusprendžiau pataupyti prisipirkau pačių pigiausių sėklų iš Maximos, tai gal man tiesiog nepasisekė, gal oro sąlygos, gal netinkamai tręšiau, bet va žiūriu į kitų merginų derlius, tai širdis džiaugiasi. O va į savo šiltnamį nueinu, tai ne koks jausmas
Tai ir norėjau paklausti, kas pasisakė forume, kas dar norėtų pasisakyti - iš kur geriausia sėklutes pirkti?