Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(VILMIKE@9 @ 2012 07 04, 12:06)
praeitais metais daug ir dideliu pomidoru turejau, tai ir siais pasisejau. Su pernyksciu savo derlium buvau pirmune, todel MB be klausimu siais metais pastate dar viena.Atejus sezonuj turiu kur kavos pagerti ir pasisneketi biggrin.gif
P.s. praeitais metais vasario men. buvo +15 ir beveik visa vasara +15

bigsmile.gif nu matai, kaip gerai, tas +15 visai liuksiškas skaičius, matyt pomidorams pakanka. Jei jau tokie Oxheart'ai puikiai užderėjo (aš juos kažkodėl laikiau lepesniais), tai be problemų augs ir kiti šalto klimato pomidorai.
Lietuvoj vasaros irgi ne per daugiausiai džiugina, ypač šiųmetis birželis, kada naktimis vos +7 laipsnius išstena..
--------

Ale, mergelkos, gi pamačiau, kad ir mano kovo mėnesio sėjos pomidorai noksta.. thumbup.gif paskutiniu metu nesilanksčiau ir nežiūrėjau į tuos pomidorus, tai šiandien retindama lapus tik pamačiau, kad jau raudoni kabo doh.gif jei nebūč karpiusi lapų, įdomu, kiek dar laiko praeitų, kol pastebėčiau "natūraliu" būdu.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2012 07 04, 13:12)

Tany, taip ir neisdavei paslapties del vaiku tongue.gif

kazka praleidau blush2.gif ... nesuprantu apie ka tu.. pakartok smile.gif
Papildyta:
QUOTE(alinux28 @ 2012 07 04, 11:16)
todel pamaniau,kad galbut kazkas panasaus,tik mano lapai nepasvieseje.radau sodos tirpalo proporcijas,meginsiu ja papurkst,paskui dar jodu.

tikrai ne magnio trukumas ... magnio trukumas labiau tas prasviesejimas tarp gislu, nu veliau turbut ir tie dziuvesiai atsiranda, bet prasideda nuo isviesejimo to... toki maciau pas savo corozona(tu sudziuvusiu vietu dar nebuvo)....
Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2012 07 04, 13:33)
Ale, mergelkos, gi pamačiau, kad ir mano kovo mėnesio sėjos pomidorai noksta.. thumbup.gif  paskutiniu metu nesilanksčiau ir nežiūrėjau į tuos pomidorus, tai šiandien retindama lapus tik pamačiau, kad jau raudoni kabo doh.gif  jei nebūč karpiusi lapų, įdomu, kiek dar laiko praeitų, kol pastebėčiau "natūraliu" būdu.. biggrin.gif

nu vo ... dazniau i siltnami reikia uzsukti mirksiukas.gif biggrin.gif

o as jau neistveriau, suvalgem su vaiku per puse ta Fantasio... nu bet ispindejau...po Sweet million ... nu nieko nera skaniau... o Fantasio pomidoras kaip visi pomidorai, nieko ispudingo... nemazai to minkstumo...bet man jo galetu ir nebuti rolleyes.gif kol kas skoniu lyderis SW...teks jo atsiprasyti blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 07 04, 12:14)
Sveikos, rodausi Madmuazeles perleistas seklytes 4u.gif

tikiuos foto rodys visoms normalaus dydzio si karta 4u.gif

laaaabai dekoratyvūs pomidoriukai wub.gif atrodo tikrai puošniai smile.gif ir fotkė labai kokybiška, jau net žabalius pamatytų.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 07 04, 11:14)
Sveikos, rodausi Madmuazeles perleistas seklytes 4u.gif

Oho kokie bigsmile.gif Mano tik zydi dar... Ir panasu, kad daug ju bus bigsmile.gif Na, lauksiu atsiliepimu apie skoni bigsmile.gif Bet jau skleroze kokia-net nepamenu, kad siunciau doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 04 liepos 2012 - 13:55
QUOTE(juste10 @ 2012 07 04, 14:18)
Pomidorų atsparumą ligoms galite sustiprinti keletą kartų palaistę augalus kalio chlorido ir jodo tirpalu (30 g kalio chlorido ir 40 lašų jodo reikia 10 l vandens). Šio tirpalo kiekvienam augalui skirkite po 0,5 l.
Dar is naujo kituose saltiniuose patikrinau.

g.gif taigi kalio chlorido dabar rašot , tai ne permanganato tada...
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 07 04, 13:52)
g.gif taigi kalio chlorido dabar rašot , tai ne permanganato tada...

Ačiū DIUNI,taip galim ir sveikus pomidorus nuplikyt neįsigilinus, kalio chloridas ir permanganatas ,man atrodo labai skiriasi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurute66: 04 liepos 2012 - 14:28
QUOTE(wytaute69 @ 2012 07 04, 15:12)

Kas dar marmande auginat? Kokie atsiliepimai?

Aš turiu. Auginu antrus metus, man jie labai šiaip sau, pirmą sykį auginat daug smulkių vaisių, įdomūs tik tiek, kad pats pirmas augalo vaisius būna labai įdomus, raukšlėtas. Ir dabar matosi, kad kitoks, nors dar nedideli pomidoriukai.
Atsakyti
QUOTE(be rėmų @ 2012 07 04, 15:31)
Aš turiu. Auginu antrus metus, man jie labai šiaip sau,  pirmą sykį auginat daug smulkių vaisių, įdomūs tik tiek, kad pats pirmas augalo vaisius būna labai įdomus, raukšlėtas. Ir dabar matosi, kad kitoks, nors dar nedideli pomidoriukai.

biggrin.gif tai kam auginat
Papildyta:
QUOTE(aurute66 @ 2012 07 04, 15:27)
Ačiū DIUNI,taip galim ir sveikus pomidorus nuplikyt neįsigilinus, kalio chloridas ir permanganatas ,man atrodo labai skiriasi g.gif

cool.gif rolleyes.gif na tai aišku , kad skiriasi...
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 07 04, 16:34)
biggrin.gif tai kam auginat

Šiltnamis didelis, daug telpa, negi tuščią laikysi biggrin.gif . Buvo sėklų likę, pasėjau vietoj nesudygusių kitos veislės sėklų.
O aš paklausiu, ar kas auginat Auris veislę? nes kiek skaičiau temas, nepastebėjau paminėtos g.gif Kokie atsiliepimai? Aš auginu pirmus metus, bet nieko super stebuklingo nematau, Tamaris, Natacha niekuo nesiskiria g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo be rėmų: 04 liepos 2012 - 14:52
QUOTE(aurute66 @ 2012 07 04, 15:27)

o tas kalio chloridas tai druska?cio kokia spec buna? ax.gif
Atsakyti
as marmande auginu, ale apie vaisius dar anksti man kalbeti ... blush2.gif kastoniuku primegztu maciau buvo .
Atsakyti
dar norejau pasiteiraut kaip ten viski del tu ziedu?ar nieko blogo jei ant ziedu purskiant papuls muilo?
Atsakyti