Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(alinux28 @ 2012 07 04, 16:03)
o tas kalio chloridas tai druska?cio kokia spec buna? ax.gif

bigsmile.gif druska valgoma tai natrio chloridas pagal mane. O kalio chloridas yra trąšos , bet kiek suprantu pomidorams jos nelabai tinka , nes jie neperneša chloro , pomidorams geriau natrio sulfatas...bet aš nenaudoju nei tokių , nei tokių...tik organinėmis verčiuosi aplamai visam darže...
Papildyta:
QUOTE(be rėmų @ 2012 07 04, 15:50)
Šiltnamis didelis, daug telpa, negi tuščią laikysi biggrin.gif . Buvo sėklų likę, pasėjau vietoj nesudygusių kitos veislės sėklų.
O aš paklausiu, ar kas auginat Auris veislę? nes kiek skaičiau temas, nepastebėjau paminėtos g.gif  Kokie atsiliepimai? Aš auginu pirmus metus, bet nieko super stebuklingo nematau, Tamaris, Natacha niekuo nesiskiria g.gif

g.gif aš tai neauginu šių dar...bet man aplamai susidarius nuomonė , kad dauguma jų panašūs yra...na skiriasi ten laikas , kekės gal dydis...nors yra ir išskirtinių savo forma ir gal skoniu...bet visgi pagal įdomumą tai paveldo pomikai lenkia tikrai hibridus ...bent jau man ax.gif biggrin.gif
Papildyta:
ax.gif nors turiu pvz. Crystal...na kolkas jis man labai patinka...tvarkingai mezga visus aliai vieno žiedelius , kekės nemažos ir pomidorai nemaži , mažai duoda pažąstų...nu toks tvarkingas tvarkingas...įdomu tik koks bus skonis...o pvz. Corazon hibridas, bet man pagal visą augimą labiau primena paveldo pomidorus...tai tikiuosi ir skonio išskirtinio...
o tiesa , sėjau iš sėkluvos sėklų juos 5...tai 4 tikrai jie , o penktas - ne... rolleyes.gif apvalūs vaisiai ir kekės kitokios schmoll.gif bet vaisių daugiau mezga nei corazon...na pas mane yra du tokie dabar šiltnamyje išdygę neaišku kokie g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 04 liepos 2012 - 16:31
Sveikos mergaičiukės,

reikia patarimo - pajudinau s.milijono stiebą, o tas ėmė ir pametė kelis pomidoriukus. Kaži kas čia nutiko? Sakau gal lieju per mažai, ar kokio mikroelemento pritrūko?

Ačiū už pagalbą iš anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 07 04, 14:01)
Lapą po keke aš palieku, kol visi pomidoriukai kekėje užsimezga ir jau gerokai paauga  4u.gif O dėl sirpimo - gal trūksta laiko, tegulpaauga, nereikia jų skubinti  4u.gif

Dėl mezgimo: kiek pamenu, Ex sakė, kad sunkiau mezga nuo ketvirtos kekės,  pradeda trūkt maisto medžiagų ir tada galima patręšti kompleksinėmis trąšomis (jų būna ir organinių)  4u.gif  Dar kartais byra žiedukai neužmegzti ir nuo karščio, bet karščio kaip ir nebuvo  g.gif

Aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
sodindama tresiau granuliuotu vistu meslu. matyt reik padaryt papildyma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 07 04, 18:23)

bet visgi pagal įdomumą tai paveldo pomikai lenkia tikrai hibridus ...bent jau man ax.gif  biggrin.gif

O...kas yra paveldo pomidorai? Gal galima šiek tiek plačiau? Pabandžiau 'pagūglinti', bet nieko doro neradau. Kas yra paveldo žąsys- žinau, o va apie pomidorus nieko negirdėjau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jju @ 2012 07 04, 16:35)
Sveikos mergaičiukės,

reikia patarimo - pajudinau s.milijono stiebą, o tas ėmė ir pametė kelis pomidoriukus. Kaži kas čia nutiko? Sakau gal lieju per mažai, ar kokio mikroelemento pritrūko?

Ačiū už pagalbą iš anksto 4u.gif

man tas pats buvo, tik as pacius pomidorus prilieciau... kas buvo nezinau, bet prinoko ant palanges, tai nesugalvok ismesti tik
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2012 07 04, 14:12)
Kas dar marmande auginat? Kokie atsiliepimai?

QUOTE(be rėmų @ 2012 07 04, 15:31)
Aš turiu. Auginu antrus metus, man jie labai šiaip sau,  pirmą sykį auginat daug smulkių vaisių, įdomūs tik tiek, kad pats pirmas augalo vaisius būna labai įdomus, raukšlėtas. Ir dabar matosi, kad kitoks, nors dar nedideli pomidoriukai.

Na nesmulkūs tie Marmandai visai,sakyčiau vidutinio dydžio pomidorai yra
Apie skonį pasakyt nieko negaliu,visi vienodi kai į padažą sukeliauja
MB jie patinka
Atsakyti
QUOTE(be rėmų @ 2012 07 04, 18:19)
O...kas yra paveldo pomidorai? Gal galima šiek tiek plačiau? Pabandžiau 'pagūglinti', bet nieko doro neradau. Kas yra paveldo žąsys- žinau, o va apie pomidorus nieko negirdėjau blush2.gif

ax.gif Heirloom Tomato -aš lietuviškai sakau- paveldo pomidorai biggrin.gif

An heirloom tomato (also called heritage tomato in the UK) is an open-pollinated (non-hybrid) heirloom cultivar of tomato. Heirloom tomatoes have become increasingly popular and more readily available in recent years. They are grown for historical interest, access to wider varieties, and by people who wish to save seeds from year to year, as well as for their taste, which is widely perceived to be better than modern tomatoes. They do however have a shorter shelf life and less disease resistance than most commercial tomatoes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 04 liepos 2012 - 17:51
QUOTE(madmuazele @ 2012 07 04, 14:50)
Oho kokie  bigsmile.gif  Mano tik zydi dar... Ir panasu, kad daug ju bus bigsmile.gif Na, lauksiu atsiliepimu apie skoni bigsmile.gif Bet jau skleroze kokia-net nepamenu, kad siunciau doh.gif  blush2.gif

cia kai is estu neidejo, jus savo idejote 4u.gif
Papildyta:

Demidovskij, pavadinimas tik panasus tarimas, kas gal tikraji pavadinima zinote, nesugooglina man g.gif
user posted image
Papildyta:
Tigerella 4u.gif
user posted image
Papildyta:
Ivan Kupala 4u.gif
user posted image
Papildyta:
(apelsinovi svetocik)
user posted image
Papildyta:
Colibri 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijoleta20: 04 liepos 2012 - 17:49
4u.gif o kur pirkot sėklas ...tigerelą tai turiu , kolibrį , bet tas nepasėtas liko...o kur kitus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 07 04, 18:04)
cia kai is estu neidejo, jus savo idejote 4u.gif
Papildyta:

Colibri 4u.gif

sitas panasus i ta kuri noreciau is Rusijos... gal cia tas pats rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 07 04, 20:24)
sitas panasus i ta kuri noreciau is Rusijos... gal cia tas pats  rolleyes.gif

ax.gif ar apie colibrį kalbi...tai jis sėkluvos pas mus yra...ir dar džiuljeta yra labai panaši...
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 07 04, 20:41)
ax.gif ar apie colibrį kalbi...tai jis sėkluvos pas mus yra...ir dar džiuljeta yra labai panaši...

pavadinimas tai ten kitoks "Sprut Slivka" bet gal tik kitiap pavadino blush2.gif
Atsakyti