QUOTE(alinux28 @ 2012 07 04, 16:03)
o tas kalio chloridas tai druska?cio kokia spec buna?

druska valgoma tai natrio chloridas pagal mane. O kalio chloridas yra trąšos , bet kiek suprantu pomidorams jos nelabai tinka , nes jie neperneša chloro , pomidorams geriau natrio sulfatas...bet aš nenaudoju nei tokių , nei tokių...tik organinėmis verčiuosi aplamai visam darže...
Papildyta:
QUOTE(be rėmų @ 2012 07 04, 15:50)
Šiltnamis didelis, daug telpa, negi tuščią laikysi

. Buvo sėklų likę, pasėjau vietoj nesudygusių kitos veislės sėklų.
O aš paklausiu, ar kas auginat Auris veislę? nes kiek skaičiau temas, nepastebėjau paminėtos

Kokie atsiliepimai? Aš auginu pirmus metus, bet nieko super stebuklingo nematau, Tamaris, Natacha niekuo nesiskiria

aš tai neauginu šių dar...bet man aplamai susidarius nuomonė , kad dauguma jų panašūs yra...na skiriasi ten laikas , kekės gal dydis...nors yra ir išskirtinių savo forma ir gal skoniu...bet visgi pagal įdomumą tai paveldo pomikai lenkia tikrai hibridus ...bent jau man
Papildyta:

nors turiu pvz. Crystal...na kolkas jis man labai patinka...tvarkingai mezga visus aliai vieno žiedelius , kekės nemažos ir pomidorai nemaži , mažai duoda pažąstų...nu toks tvarkingas tvarkingas...įdomu tik koks bus skonis...o pvz. Corazon hibridas, bet man pagal visą augimą labiau primena paveldo pomidorus...tai tikiuosi ir skonio išskirtinio...
o tiesa , sėjau iš sėkluvos sėklų juos 5...tai 4 tikrai jie , o penktas - ne...

apvalūs vaisiai ir kekės kitokios

bet vaisių daugiau mezga nei corazon...na pas mane yra du tokie dabar šiltnamyje išdygę neaišku kokie