Įkraunama...
Įkraunama...

Ką daryti, kad atsirastų daugiau pieno?

QUOTE(Maxima @ 2006 01 06, 15:09)
Pieno gamyba reguliuoja ne skystis, o hormonai.

šitai aš puikiai žinau, bet parašiau ką pastebėjau pas save mirksiukas.gif jei tik mažiau geriu tai ir pieno mažiau ir nesvarbu kiek vaikis čiunkia
Atsakyti
Klausykit pas mane buvo labai sumazeja pieno, tai jau galvoaju ,vsio reiks misiniu duot, bet vakarienei suvalgaiu kreveciu!!! Ir nakty man buvo amen, papai dege nuo pieno slapia visa liemenele kaldra doh.gif , o cia vienoj temoj jau klausinejau kaip vaika pripratinti prie misiniu doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(editukas09 @ 2006 01 06, 11:12)
o aš pastebėjau, kad mano pieno kiekis proporcingas išgertų skysčių per dieną kiekiui  biggrin.gif  kuo daugiau išgeriu tuo daugiau pienelio prisigamina ir visai nesvarbu kaip dažnai maitinu. pumpuoja pienelį kas 2-3val ir dieną ir naktį, o jei naktį praleidžia nors kokį maitinimą tai ryte atsikeliu su dideliausiais balionais, tai paskutiniu metu vakarais pradėjau kuo mažiau gerti  ax.gif

as ir taip maniau, bet vis dar geriu labai daug, o pieno labai sumazeje unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(editukas09 @ 2006 01 06, 13:12)
o aš pastebėjau, kad mano pieno kiekis proporcingas išgertų skysčių per dieną kiekiui  biggrin.gif  kuo daugiau išgeriu tuo daugiau pienelio prisigamina ir visai nesvarbu kaip dažnai maitinu. pumpuoja pienelį kas 2-3val ir dieną ir naktį, o jei naktį praleidžia nors kokį maitinimą tai ryte atsikeliu su dideliausiais balionais, tai paskutiniu metu vakarais pradėjau kuo mažiau gerti  ax.gif

pas mane irgi tas pats biggrin.gif biggrin.gif kuo daugiau skysciu geriu tuo daugiau pienuko rolleyes.gif jei mazai geriu tai ir pienelio nedaug doh.gif
Atsakyti
Aš irgi iš pradžių nerimavau ar užtenka pieno, nuolat geriu kibirais vandenį, prisipirkau HIPP arbatos, bet pastebėjau, kad geriausiai padeda psicologinis nusiteikimas, neturi būti net minčių apie pieno nebuvimą. smile.gif
Atsakyti
o man labai padeda bičių pienelio tabletės, apilak vadinasi.sučiulpti reikia 3 kartus per dieną.jei ima atrodyt , kad pieno per mažai pačiulpiu kokias 5 dienas ir vėl pienelio sočiai.ir bealkoholinis alus manau padidina pieno gamybą, taip sakė seselė.Nežinau kiek padeda, bet alaus norisi nerealiai, tai bent nealkoholinio išgeriu.
Atsakyti
Nera irodyta, kad koks nors maisto produktas ar papildas padidintu pieno gamyba. Visos zindyviu arbatos, manau, veikia tiek, kad tiesiog skatina palaikyti normalu skysciu balansa, nes tiesiog prisiverti daugiau ju gerti. Be to, siltas gerimas padeda atsipalaiduoti. Labiausiai skatina daznas zindymas, geras maistas ir poilsis ir pakankamai gerti skysciu biggrin.gif .
Atsakyti
Man sūnaus maitinimas yra darbas: turiu laikytis valgymo režimo, gerti pakankamai skysčių, būti pailsėjusi, neįsitempusi. Jei tik kas nors ne taip, pieno tragiškai sumažėja: pavyzdžiui, per išeigines dienos režimas šiek tiek pasikeičia - pirmadieni pieno turiu labai mažai. Kol sūnus buvo mažesnis, dažniau dėdavau prie krūties ir pieno užtekdavom. Dabar jis gudrus, jei tik pajaučia, kad pieno mažai, paleidžia krūtį ir jos negaliu įsiūlyti. Tenka primaitinti, o pieno gaminasi vis mažiau. O dieną juk valgom košes. Tai vat, artėjam prie to, kad mamytė pieno greitai gali ir nebeturėti. Buvau nusiteikusi maitinti iki metų, bet psichologinis nusiteikimas nebepadeda. Džiaugiuosi, kad penkis mėnesius mamos pienuko vaikas gavo pakankamai smile.gif Ir negalvoju, kad jei pieno neužteksiu, nuo to jis bus nelaimingesnis. Ko gero, svarbiau gera mamos savijauta, tada ir vaikas augs linksmas ir sveikas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naujasburbulas @ 2006 01 15, 00:07)
o man labai padeda bičių pienelio tabletės, apilak vadinasi.sučiulpti reikia 3 kartus per dieną.jei ima atrodyt , kad pieno per mažai pačiulpiu kokias 5 dienas ir vėl pienelio sočiai.ir bealkoholinis alus manau padidina pieno gamybą, taip sakė seselė.Nežinau kiek padeda, bet alaus norisi nerealiai, tai bent nealkoholinio išgeriu.

O aš tau patarčiau nealkoholinio alaus negerti ,kadangi girdejau apie jį visokiu blogu dalykų.jau geriau pusę stiklinės normalaus,nei buteliukas to nuodo,kuris sukelia alergijas ir dar bala žino ką.Aš ir pati esu alučio mėgėja,ir kol nežinojau ,tai irgi kelis kartus gėriau tą brudą,tačiau dabar jo man nieks neįkištu.Aš irgi dar maitinu,bet retkarčiais pasilepinu viena-dviem stiklinėm biggrin.gif ,aišku tikro alaus tongue.gif
Atsakyti
Mums irgi ta 3men krize. Dukrytei ryt bus 3men, o ji po 2 paciulpimu meta speneli ir nebetraukia. Vakar uzmigo po 1 papo ir tetrauke 3min. Nakti istempe 6val. nevalgius, nors ir zadinau ir bandziau ikisti. Bet dabar prigeriau arbatos, silto pienuko, tai truputi atsigavom. Bus matyt.
Atsakyti
O mum kad ir kaip besistengiu kasdien pienuko vis mažiau ir mažiau, nors dar tik 2 savaitės, dažnai net žliumt norisi... su pirmąją visai kitaip buvo, pieno upeliai bėgo, o dabar tik rytui ir vakarui pakanka, nors duodu dažnai, bet iš jų niekas nebėga, bijau kad greit teks visiškai pereit prie mišinukų... ir ką aš netaip dariau, atrodo viską dariau kaip ir pirma, bet cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
na geras poilsis, sweikas maistas, kmynu arbata su pienu, daznas valgymas ir kuo dazniau duoti patraukti krutyne, tik nenutraukinet pieno nes gali visiskai pradingti ( na bent as taip stengiausi daryti) biggrin.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti