QUOTE(dzhina @ 2006 05 19, 07:15)
Mano lelytei tuoj bus 3 menesiai. Pirma menesi priaugom 1 kg, antra - 600gr., o per paskutines 2 savaites tik 100 gr. Gydytoja patare primaitinti misinuku, tai dabar jau kelios dienos bandau tai padaryti, mazoji beveik neima buteliuko, o su sauksteliu vienos asaros ir riksmai...
Maitinu savo pienu kas 1.5 val, bet jauciu, kad mano pienukas nespeja taip greitai pasigaminti, o kai mazoji nakti ilgiau ismiega, tai krutys buna tiesiog isiputusios!
Kai maitinu, tai man vienu metu is abieju krutu bega pienas, tai as pasikisu indeli ir taip "pagaunu" pienuka.
Buna 10-30 ml. Per para sukaupiu apie 100 ml ir uzsaldau. Bet jau cia pradejau rasyti ne i tema
Tai va, labai nenoriu primaitinti misinuku, noriu, kad mano pienukas butu riebesnis ir mazoji ilgiau soti pasijaustu.
Kai buvom pas neurologe, tai ji is karto pasake, kas vaikui truksta maisto, bet dar ne pats baisiausias, yra maciusi ir baisiau. Sake, kad mano vaikas turbut chroniskai badauja

Maitinu savo pienu kas 1.5 val, bet jauciu, kad mano pienukas nespeja taip greitai pasigaminti, o kai mazoji nakti ilgiau ismiega, tai krutys buna tiesiog isiputusios!

Kai maitinu, tai man vienu metu is abieju krutu bega pienas, tai as pasikisu indeli ir taip "pagaunu" pienuka.

Tai va, labai nenoriu primaitinti misinuku, noriu, kad mano pienukas butu riebesnis ir mazoji ilgiau soti pasijaustu.
Kai buvom pas neurologe, tai ji is karto pasake, kas vaikui truksta maisto, bet dar ne pats baisiausias, yra maciusi ir baisiau. Sake, kad mano vaikas turbut chroniskai badauja

Kas per gydytoja

Kaip ir kregzde minėjo, būna tos vadinamos pieno krizės, tik nereikia pulti į paniką, dažniau reikia duoti žįsti ir viskas bus gerai