Patarimu pilna, bet savo kelia reik atrast paciai. Vat ir man nuo kudikio gimimo vis kildavo tas klausimas, ka daryt, truksta pieno. Gydytojai siule misineli, cia mamos patarineja dazniau zindyt...Nors nusitraukineti blogai, kaip daug kas sako, man tai padejo. Pamegink. Pradzioj pieno gal ir nepavyks nusitraukt daug, taciau netrukus jo padauges. Traukdavau iki paskutinio laso kas 3 val. daugmaz. Jei nakti maziukas ilgiau miega, vis tiek prisiversk atsikelt ir nusitraukt piena. Reiktu duoti zisti ir, be to, nutrauktu pienu maitint. Maitinau is buteliuko, nieko baisaus, eme ir kruti, ir soske, iki dabar yra universalus

, nors paskutiniu metu (maziui penktas menuo eina) nusitraukineju retai, nes pats puikiausiai zinda. Beje, besirupinant pienu trukumu, pavyko net sioki toki rezerva susisaldyt. Po tam tikro traukimo periodo pradejo nespet suvalgyt, tai vis koki viena kita 150-200ml buteliuka i saldikli ikisdavau. Labai pravercia, kai maziukas neramus ir ikyriai ima list mintis, kad truksta pieno - atsisildai ir pagirdai

Pradzioj atrode, bent menesi ismaitint, paskui bent du...paskui iki 4 men, kol kitoki maista ims ragaut...zodziu, taip ir "tempiames". Tiesa, nusipirkus pasidejau misineli, jis gerai veikia psichologiskai - zinau, kad mano vaikas nebadaus, prireikus jam turesiu kuo papildyt. Bet kad vis issisukam