Apibendrinti sunkoka, labai daug rašymo
. Nuorodas daugiausia dėjau dėl to oksitocino
Labutis.Na mielosios žinau savo pačios patikrintą ir mano mamos patikrintą būdą kaip pagausinti pienuko.Ogi labai paprastai:kmynų arbata su pienu,dalys vienodos.Man padėjo
Aišku vienas puodelis nieko neduos...reiktų kaip min 4.Sėkmės
Tiesa,skonis nelabai super,bet gerti galima
,ypač jei duoda efektą.
Tiesa,skonis nelabai super,bet gerti galima
QUOTE(saule.a @ 2007 02 27, 10:43)
is bandyta mano pacios:
1. kritiniu atveju - nusipirkti oksitocino ampules, uzsilasinti laseli ant vatos, isikisti i nosi ir pakvepuoti ( hormonas, skatinantis gimdos susitraukinejima, laktacija; naudojamas budas kai kuriose ligoninese Lietuvoje mamytem po gimdymo, kad pienelio daugiau butu
)
2.raudona arbata
1. kritiniu atveju - nusipirkti oksitocino ampules, uzsilasinti laseli ant vatos, isikisti i nosi ir pakvepuoti ( hormonas, skatinantis gimdos susitraukinejima, laktacija; naudojamas budas kai kuriose ligoninese Lietuvoje mamytem po gimdymo, kad pienelio daugiau butu
2.raudona arbata
O raudona arbata, tai cia ta sveriama tokia smulkute?
va va va, as kaip tik savaitę kaip geriu raudoną arbatą, nors ir nežinojau jos poveikio pieno gamybai. Tai va, visą savaitę pienelio yr žymiai daugiau nei buvo
. Net ir nusitraukt reikia
dabar jau ir košes darysiu ne su mišiniu, o su savo pienu. Man tai tikrai padėjo
pabandykit
pabandykit
QUOTE(alvydux @ 2007 02 28, 15:13)
va va va, as kaip tik savaitę kaip geriu raudoną arbatą, nors ir nežinojau jos poveikio pieno gamybai. Tai va, visą savaitę pienelio yr žymiai daugiau nei buvo
. Net ir nusitraukt reikia
dabar jau ir košes darysiu ne su mišiniu, o su savo pienu. Man tai tikrai padėjo
pabandykit
pabandykit
Kur perki ta arbata raudona? kur sveriamos buna?
QUOTE(ciotki @ 2007 02 28, 18:10)
Kur perki ta arbata raudona? kur sveriamos buna?
o perku PRESTO. Man tai labiausiai MANHETENAS patinka
QUOTE(alvydux @ 2007 03 02, 14:17)
Su priedais perki ar viena pacia?
QUOTE(ciotki @ 2007 03 02, 18:18)
manhetenas yra su džiovintais vaisiais, nors ten jų nėr daug
Mums eina trečias mėnuo ir staiga užklupo krizė-staiga sumažėjo pieno
abi liūdim,mergaitė verkia,nes alkana
o aš bandau savo metodus ir tikiu,kad padės,nes labai noriu maitinti ir dukrytė nori mamos pienuko,o ne tų sintetinių mišinukų
Jei pavyks mums sugrįžt prie normalaus pieno kiekio,pasidalinsim mintimis kaip tai daroma.Tikiu,kad taip ir bus
tik dabar labai sunku iškentėt mergaitei badą,o man stresą,nors ir labai save raminu ir neprarandu vilties
QUOTE(kiškutė @ 2007 03 04, 14:42)
o aš bandau savo metodus ir tikiu,kad padės,nes labai noriu maitinti ir dukrytė nori mamos pienuko,o ne tų sintetinių mišinukų
Jei pavyks mums sugrįžt prie normalaus pieno kiekio,pasidalinsim mintimis kaip tai daroma.Tikiu,kad taip ir bus
tik dabar labai sunku iškentėt mergaitei badą,o man stresą,nors ir labai save raminu ir neprarandu vilties 
mus ta krizė iki 6 mėn. buvo užpuolusi, kad nepameluočiau, kokius 6 kartus tai tikrai
QUOTE(kiškutė @ 2007 03 04, 13:42)
Glausk mazule vis dazniau prie papulio