Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(grmarti @ 2012 08 10, 11:00)
Dar neseniai spaudoje nemažai skaičiau, kad vienu metu daug pėsčiųjų žuvo, tai pradėjau lėčiau važiuoti, labiau dairausi į pėsčiuosius...

As irgi bandau leciau vaziuoti ir laikytis atstumo, bet butinai kas nors ilenda arba prisiklijuoja, tai nesmagu man. Vaziuodama Gel. vilko gatve, mane didzioji dalis lenkia, nors vaziuoju 60-70 blink.gif
Kazkaip pagalvoju, kad kai kuriems atrodo, kad jie arba nemirtingi ar 150 proc. pasitiki savo igudziais, tik jie pamirsta, kad kelyje jie nera vieni, na bet nieko su tuo nepadarysi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lenada @ 2012 08 10, 09:32)
As irgi bandau leciau vaziuoti ir laikytis atstumo, bet butinai kas nors ilenda arba prisiklijuoja, tai nesmagu man. Vaziuodama Gel. vilko gatve, mane didzioji dalis lenkia, nors vaziuoju 60-70 blink.gif
Kazkaip pagalvoju, kad kai kuriems atrodo, kad jie arba nemirtingi ar 150 proc. pasitiki savo igudziais, tik jie pamirsta, kad kelyje jie nera vieni, na bet nieko su tuo nepadarysi schmoll.gif

Ir aš pastebėjau kaip Vilniuje dauguma mėgsta greitį. Kai važiuoju į/iš darbo Narbuto gatve, važiuoju pirma juosta 70 km/h greičiu ir mane visi lenkia unsure.gif
Atsakyti
Baisu dėl tos merginos, ir aš skaičiau... verysad.gif na kam taip lėkti...
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2012 08 10, 00:00)
Kai ATBULINIU sukat į kažkurią pusę, kad prisiparkuot, rodot posūkį?

Ne.
Atsakyti
Kaip sekasi vairuotojoms ?
Aš ką tik iš gan sudėtingos kelionės. Labai sunku buvo rįžtis, bet reikia, nes tai kelias į mano siuvimo klases ir parduotuvę. Viskas buvo ok, net pajutau malonumą vairuojant. Teko važiuoti ir siaurame greitkelyje, daug šviesoforų, stopų ir dar U posūkį dariau. Labai smagu buvo, bet ... mb taip sunervijo kai parkinausi prie namų verysad.gif Kai pradeda aiškinti ką daryti, tik panika sukyla ir viską užmirštu. Viena parkuojuosi ir įsiparkuoju ... Susipykom, daugiau su juo nevažiuosiu.
Atsakyti
lotuliukas.gif
Atsakyti
Siulau apsilankyti http://keliugaidelis.eu

Rasite gan idomiu straipsniu. Na ir visokiausiu situaciju. Avariju ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(kipras66 @ 2012 08 12, 19:48)

mirksiukas.gif Parasyk mums ,kas tau tokio juokingo? smile.gif bo vienas lotosinies smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Uzvakar isvaziavom toleliau uz Kauno, na ir namo griztant per Jiesios tilta, rata "suvariau" doh.gif Ale nei rakto, nei "donkrato" nieko neturejom, bent biski ratlanki patiesint reikejo, nei plaktuko nesimete bagazinej doh.gif MB brolis prileke su irankiais patiesino ratlanki ir grizom, greiciausiai 50km/h ir su traukinio garsais.... Gerai kad padangos neprakirto. Na zodz... Labai susinervinau, kad taip isejo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zzitukass @ 2012 08 13, 15:04)
Uzvakar isvaziavom toleliau uz Kauno, na ir namo griztant per Jiesios tilta, rata "suvariau" doh.gif Ale nei rakto, nei "donkrato" nieko neturejom, bent biski ratlanki patiesint reikejo, nei plaktuko nesimete bagazinej doh.gif MB brolis prileke su irankiais patiesino ratlanki ir grizom, greiciausiai 50km/h ir su traukinio garsais.... Gerai kad padangos neprakirto. Na zodz... Labai susinervinau, kad taip isejo verysad.gif

Kaip tai nutiko ? Reikia trinktelti kažkur, kad suvaryti.
Neseniai matem parkinge kaip moteriškė važiavo su žiauriai dideliu džipu,. Suko į dešinę ir nematė gaisrinio stulpelio. Sulankstė visą šoną, vos neapsivertė, nes mašina aukšta, beveik užlipo ant stulpelio blink.gif
Man labiausiai baisu nepastebėti tokių neaukštų stulpelių unsure.gif
Šiandien išsisukinėjau prie pardės, jau gerokai buvau galu išvažiavus parkingo aikštelėje, atvarė nekantruolis ir neleido užbaigti sukti, lindo ir pralindo per marytės plauką doh.gif Atsiranda debilų.
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 08 14, 00:30)
Kaip tai nutiko ? Reikia trinktelti kažkur, kad suvaryti.
Neseniai matem parkinge kaip moteriškė važiavo su žiauriai dideliu džipu,. Suko į dešinę ir nematė gaisrinio stulpelio. Sulankstė visą šoną, vos neapsivertė, nes mašina aukšta, beveik užlipo ant stulpelio  blink.gif
Man labiausiai baisu nepastebėti tokių neaukštų stulpelių  unsure.gif
Šiandien išsisukinėjau prie pardės, jau gerokai buvau galu išvažiavus parkingo aikštelėje, atvarė nekantruolis ir neleido užbaigti sukti, lindo ir pralindo per marytės plauką  doh.gif Atsiranda debilų.

Jop ivariau blush2.gif nezinau kaip vadinasi, kur buna padaryta tiltams vaikscioti mastau.gif geriau parodysiu
user posted image
1, cia -tik tos skardeles nebuvo: nesureagavau,na nepagalvojau apie tai vaziavau apie 70km/h (pamoka gera)
2, sustojom.
Aha pas mus ir tokiu nekantruoliu, tai vaziavom i Jure, o ten tokie posukiai, as kaip pirma kart vaziavau pro ten, tai nezinau koks posukis bus, tai neskubedama ir vaziuoju, o is paskos tiesiog ant posukiu lenkia, nesimato priekyje ar yra-nera masinu, pakraupus buvau.
Atsakyti
QUOTE(zzitukass @ 2012 08 14, 10:33)
Jop ivariau  blush2.gif nezinau kaip vadinasi, kur buna padaryta tiltams vaikscioti mastau.gif geriau parodysiu

nefaina, bet pasitaiko, kita karta busi atidesne smile.gif man irgi teko "taip pasimokyt" ax.gif svarbiausia, kad zmones nesuzaloti, visa kita - pataisoma:)
Atsakyti