QUOTE(AniMi @ 2012 08 08, 14:18)
Šaunuolė! Man tai iki tavęs dar toli

Važinėju irgi kolkas nedideliais atstumais, naktim ir su saviškiu

Šaunuolė, pavydžiu tau. Iki to rugsėjo manau dar daugiau drąsos įgausi ir viskas bus gerai!
Ačiū

Siūlau savaitgalį anksti ryte vienai prasilaužimui nuvažiuoti pvz į kokią parduotuvę, ten aikštelėje prisiparkuoti. Tik bandyk, pamatysi kokia būsi savimi patenkinta kai persilauši

Labai geras jausmas man būdavo ypač pirmais kartais kai viena anksti rytais šeštadieniais važiuodavau apsipirkti (vyrui neleisdavau kartu važiuoti), būdavau baisiai savimi patenkinta

Tiesiog visuomet važiuodama kartu sėdint vyrui supratau, kad pati neišmoksiu vairuti, kai šalia sėdi vairuotojas, kuris sunkesnėje situacijoje sako kaip turiu elgtis ar aikštelėje sako į kurią pusę sukti vairą. Nors prieš laikant Regitros egzaminą man atrodė, kad parkuotis daug lengviau nei mieste važiuoti, kažkaip buvau pamiršus kaip mokino instruktorius taisyklingai parkuotis, o vyras aiškino kaip jis pats parkuojasi, bet man buvo nelabai aišku, todėl susiradau instruktorių, jo pamokos davė naudos. Visada statausi galu arba priekiu, šonu kai yra vietos dviems mašinoms tada statausi, bet retai, reiktų dar pasipraktikuoti šoninį parkavimą, o šiaip atvažiavus į aikštelę neturiu tikslo kuo arčiau pasistatyti jei yra labai siauros vietos, žiūriu kur yra daugiau vietos, pasistatau toliau, paeinu pėsčiomis. Aišku jei atvažiuoju ir yra vienintelė siaura vieta, tai džiaugiuosi ir ja , paskutinį kartą net sušilau kai parkavausi, nes labai judri vieta pasitaikė.
QUOTE(zzitukass @ 2012 08 08, 14:54)
Man ir toli, vaziuoju savaitgaliais ir tik su saviskiu

Bijauparkuotis nors pasiuk

Gal ir man pasiimti parkavimasi pasimokyti
Dėl nemokėjimo parkuotis ir aš ilgokai su vyru važiavau, reiktų pasipraktikuoti kokioje aikštelėje parkavimasi, o tada būtinai vienai važiuoti nors nedidelį maršrutą, tik reik labai nebijoti ir viskas puikiai pavyks
QUOTE(Singė @ 2012 08 08, 21:48)
SVeika, prisijungusi. Manau gana greitai pradėsi vairuoti gerai ir viskas gerai seksis. Taip, kad toliau linkiu sėkmės ir malonaus važiavimo

.
Ačiū labai
QUOTE(Singė @ 2012 08 09, 07:43)
O dirbančios lengvai randate pasistatyti automobilį, atvažiavę į darbą?
Pas mus itin didelė problema. Kadangi darbą pradedu ankstėliau, aš randu, bet dažnau užstato mane pačią (didžiausia laimė, kad iki šiol visi buvo palikę tel.nr.).
Aš prie darbo neturiu kur statytis, nes visur aplinkui mokama, o į kiemus įvažiuoti galima tik namo gyventojams, kitiems draudžiama, tai radau parkavimo vietą iki kurios reikia paeiti kokias 8 minutes, tai atvažiuoju po 7 (man reikia anksčiau į darbą nei 8 val) ir jau randu daug pastatytų mašinų, tokį vyruką vis matau, kuris atvažiuoja, pasistato automobilį, atlošia sėdynę ir guli, matyt jam dar anksti į darbą, o vėliau nerizikuoja važiuoti, nes neras kur statyti automobilį

Su siaubu kurį čia kartą pagalvojau, jei sugalvos padaryti ten mokamą aikštelę, nežinau kur tada teks palikinėti mašiną
Papildyta:
Gerai, kad palieka dar telefono numerį, o jei ne, tai neaišku ar žmogus pastatė tik trumpam ir tuoj ateis, ar palikinėti mašiną iki kitos dienos ir važiuoti viešuoju
Norėjau pasiklausti: ar daug kurui per mėnesį išleidžiate?