Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Pas mane kieme irgi būna klevų, bet kas važinėja nežinau, nes mano langai ne į kiemą, tai pasekt neišeina. wink.gif

O aš rytoj po atostogų į darbą važiuosiu tai, spėju, irgi reikės anksčiau išvažiuot.. sakė mieste jau pilna mašinų, ne taip kaip liepos mėnesį.
Dabar dar kai Parodos kalnas uždarytas, tai kai iki 5 dirbsiu, stengsiuos ilgiau kur nors užtrukt arba darbe knygą paskaityt, kad tik nereikėtų į kamščius, nes užknisa ten tampytis, jaučiu eilės bus nuo sankryžos iki sankryžos. doh.gif
Atsakyti
Vakar tai apsižioplinau neblogai. Visą dieną pravažinėjau tik su teisėmis, gerai, kad policininkų nepasitaikė, o būtų kapiec. Tiesa, vakar buvo puikus laikas važiavimui, vienetai mašinų, važiuoji atsipalaidavusi, ramiai. Kad taip kiekvieną dieną būtų biggrin.gif
Atsakyti
Vakar teko pavažiuoti šiek tiek už miesto. Netoli, bet vis tiek sugebėjau kokius 3 kartus įjungti ne tą pavarą doh.gif Pradedu manyti, kad mane taip veikia vyras, kuris sėdi šalia. Kai be jo prieš tai važiavau daaaaug ilgesnį atstumą, ne tą pavarą įjungiau tik vieną kartą. Bliamba reikia man automato.
Atsakyti
QUOTE(Scelerum. @ 2012 08 19, 16:36)
Vakar tai apsižioplinau neblogai. Visą dieną pravažinėjau tik su teisėmis, gerai, kad policininkų nepasitaikė, o būtų kapiec. Tiesa, vakar buvo puikus laikas važiavimui, vienetai mašinų, važiuoji atsipalaidavusi, ramiai. Kad taip kiekvieną dieną būtų  biggrin.gif

o tai ka pamirsus buvai nesupratau g.gif kleva prisikabinti, ar med pazyma? apskritai med pazyma reikalinga, jei teisese nenurodyta? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ewacka: 19 rugpjūčio 2012 - 21:30
QUOTE(ewacka @ 2012 08 19, 22:30)
o tai ka pamirsus buvai nesupratau  g.gif kleva prisikabinti, ar med pazyma? apskritai med pazyma reikalinga, jei teisese nenurodyta?  ax.gif

Masinos dokumentus, draudima... Taip manau. smile.gif
Med pazyma siaip turetu buti, bet dazniausiai del jos nesikabina. Ji buna labai reikalinga kai reikia teises keisti, ar kaip egzaminus laikosi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zzitukass @ 2012 08 19, 21:43)
Masinos dokumentus, draudima... Taip manau. smile.gif
Med pazyma siaip turetu buti, bet dazniausiai del jos nesikabina. Ji buna labai reikalinga kai reikia teises keisti, ar kaip egzaminus laikosi. biggrin.gif

Būtent! Be šių dar svarbiųjų dokumentų. Įdomu, kiek jie čia mane nuskriaustų už tai blush2.gif
Na, kad medicininė nėra privaloma. Yra ant teisių tie reikalingi kodukai ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(Scelerum. @ 2012 08 19, 23:07)
Būtent! Be šių dar svarbiųjų dokumentų. Įdomu, kiek jie čia mane nuskriaustų už tai  blush2.gif
Na, kad medicininė nėra privaloma. Yra ant teisių tie reikalingi kodukai ir viskas.

Jo, med.pažyma neprivaloma. Būtinai reikia turėti tik vair.pažymėjimą, draudimo dok., registracijos dok. ir technikinės dok.
Zūbrinu dabar taisykles, tai jaučiu net miegodama pasakyčiau biggrin.gif
Atsakyti
Kartą važiavau tik su draudimu. o ką daryt, pamiršau rankinę pas senelį, teko grįžt. rolleyes.gif Šiaip tai jie vistiek mato, kad teises, TA turi, registracija yra.
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2012 08 19, 22:56)
Kartą važiavau tik su draudimu. o ką daryt, pamiršau rankinę pas senelį, teko grįžt. rolleyes.gif Šiaip tai jie vistiek mato, kad teises, TA turi, registracija yra.

jo jie viska mato. thumbup.gif bet vienai draugei nuskilo, sustabde ja, ji teisiu korteles neturejo (namie paliko) tai uz tai, kad kazkokioj bazej patikrino ar tai 50 ar tai 100 LT nutrese, bet tai buvo pries kokius 5 metus.... g.gif doh.gif
o as apie draudima, TA ir reg. net pamirsus vakar kai rasiau kazkaip buvau blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Taip, ką darysi, važiuoji ir tiek. O aš išvis net nenutuokiau, jog neturiu. Kažkaip buvau įsitikinusi, kad įsidėjau ir važiuoju sau ramiai, laiminga, kaifuoju dėl laisvo kelio biggrin.gif Tik grįžtu namo po visų reikalų, žiūriu, kad padėti ant spintelės tie dokumentai ir šaukiu, kas paliko. Pati galvoju, ot, jei kas paklius, bus kapiec doh.gif Namie tylu buvo, vėliau pati pažiūrėjau, kas paliko. Akurat, aš! Tada tiek persigandau biggrin.gif
Matot, reikalas toks, kad aš su tėvo mašina važiuoju. Todėl ir daugiau baimės buvo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėja2 @ 2012 08 17, 13:40)
Oj žinokit Vilniuje Mindaugo gatvej prie Maximos , kiekviena diena važiuoju, visko prisižiuriu  lotuliukas.gif

QUOTE(lenada @ 2012 08 17, 13:57)
Cia tai tikrai, daznai ten einu per pietus, kas antras pazedzia KET.

Pritariu dėl KET pažeidinėjimo. Ten ir aš netoli dirbu, dažnai einu irgi per pietus į maximą biggrin.gif

QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 08 18, 06:18)
Idomu butu meeta suorganizuot..

Būtų neblogai thumbup.gif

QUOTE(zzitukass @ 2012 08 18, 21:28)
Siandien viena be SB parvairavau masiniuka, su visais kinderiais, nes MB liko dar pijokauti,  doh.gif . Truputi pergyvenau, bet kol uz vairo nebuvo kada bijoti, tik po to rankeles truputi drebejo.

Šaunuolė, persilauši, pamatysi, vėliau nebus baisu vairuoti, bet užtat koks buvo pasitenkinimas savimi: aš viena važiavau be niekieno pagalbos! biggrin.gif

QUOTE(Scelerum. @ 2012 08 20, 08:57)
šaukiu, kas paliko. Pati galvoju, ot, jei kas paklius, bus kapiec  doh.gif Namie tylu buvo, vėliau pati pažiūrėjau, kas paliko. Akurat, aš!

Gerai čia biggrin.gif Rašai kaip apie mane biggrin.gif Kartą keisdama rankinukus neišsiėmiau dokumentus iš rankinuko kišenėlės, tai kai pamačiau net negera buvo pasidarę, dabar nešiojuos piniginėje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grmarti: 20 rugpjūčio 2012 - 09:37
o as ir galiu pasakyti, kad kai viena vaziuoju zymiai geriau jauciuosi bei kur kas maziau klaidu darau, kazkaip laisvai vaziuoju. O kai MB salia, tai ojej, matyt, labai nervinuosi, nes sis labai megejas pasikabineti kai kazka ne taip padarau, tai kaip pradedu makaluotis viena po kitos klaidas malu, o tas rekia, nu tai ir gaunasi, kad toliau klaidos beriasi viena po kitos ax.gif svarbiausia kai rekia, as net neuzfiksuoju ka jis ten rekia, ko mokina, o kai viena vaziuoju jei matau, kad klaidele padariau kazkokia tai ramiai paanalizuoju, ir jau zinau ka daryti kad nepasikartotu rolleyes.gif
Atsakyti