QUOTE(Nireglina @ 2012 08 20, 09:59)
Na ir pas mus bėdos dėl mašinos
Atplyšo posparnis. Tiek tos bėdos. Vyras sutaisė, bet netiesiogiai dėl visko apkaltino mane. Pasakiau, kad tikrai nebuvau įvažiavusi į kokią duobę, užkliudžiusi šaligatvį ar pan. Jis sako, kad taip pat nebuvo. Turėčiau savo auto, būtų šventa ramybė.

Perduok vyrui, kad pas mus atplyšo posparnis "pats", per naktį ant 3 metų senumo mašinos, kurią važinėjo tik mano vyras nuo nulio, ir į jokias duobes nebuvo įlėkęs

Aš irgi negaliu sulaukti, kol mb nusipirks sau auto, nes dabar nei mano nei ne. Jis taip lėtai renkasi, taip lėtai galvoja, kad man norisi nuvažiuoti ir nupirkti jam

Aš žinok išvis vengiu važinėti su mb. Ir kol jis neturės savo atskiro auto, manau ramybės nebus.
Papildyta:
QUOTE(Bamboooocha @ 2012 08 20, 08:03)
sveikos, buvau dingus truputi
Bet, kad as nevairuoju
nusibodo pastovus karas del masinos 3vairuotojam vienos niekaip nepakanka..nusispjoviau ir nevaziuoju
kai reikia kazkur einu pestute arba paveza kas nors
jau nelabai pamenu kada paskutini karta pati vairavau
Baisiai truksta savo masinos, bet, kad visus pinigus i sita sukisau

Bet, kad as nevairuoju

Baisiai truksta savo masinos, bet, kad visus pinigus i sita sukisau

Tai kaip taip ? Visus pinigus sudėjai, o važinėti negauni ? Neteisybė

Papildyta:
QUOTE(Vėja2 @ 2012 08 20, 10:25)
Aj nekreipkit demesio del tų vyrų, mes vistiek busim kalti, kaip bebutu
Kiek daug mokyklinių mašinukų mieste važinėja, kažkaip anksčiau taip nepastebedavau
Kažkaip paskutines 2 sav. mašinukas mažiau benzino suryjo, kažin ar čia mano bandymas vairuot ekonomiškai duoda rezultatus, ar šiaip sutapimas

Kiek daug mokyklinių mašinukų mieste važinėja, kažkaip anksčiau taip nepastebedavau
Kažkaip paskutines 2 sav. mašinukas mažiau benzino suryjo, kažin ar čia mano bandymas vairuot ekonomiškai duoda rezultatus, ar šiaip sutapimas

Aš vis nuvažiuoju penkatdieniais pažiūrėti kaip mokiniai laiko egzą. Nostalgija jaučiu

Turiu eco rėžimą mašinoje. Mašina atsijungia tik sustojus. Pvz sankryžoje sustoji ant raudonos, variklis išsijungia, net kondicionierius silpniau veikti pradeda. Mane tas erzina, tai ajungiu funkciją. Bet net atjungus eco, mašinai reikia neįtikėtinai mažai kuro

Pvz. į Čikagą važiuodavom su prieš tai turėta auto su trim bakais, naujas auto nesunaudojo net dviejų pilnų bakų kelionei. Vat toks skirtumas kuro sunaudojimo. Ir bakas pirmos buvo didesnis nei antros

Dabar auto gamintojai rungtyniauja kuris išleis kuo galingesnį variklį, su kuo mažėsnėm kuro sąnaudom. Tikiuosi greit auto važinės vandeniu

Labai pykstu ant Lietuvos, kad laiko išpūstas benzino kainas, kad panos turit išsigalvoti visko, kad tik sutaupyti, kad negalite mėgautis važinėjimu kaip norite, ir kada norite. Mačiau savo akimis, ir pajaučiau sava kišene, kaip sunku važinėti Lietuvoje kur nori ir kada nori su tokiom bezino kainom