Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Nireglina @ 2012 08 20, 09:59)
Na ir pas mus bėdos dėl mašinos doh.gif  Atplyšo posparnis. Tiek tos bėdos. Vyras sutaisė, bet netiesiogiai dėl visko apkaltino mane. Pasakiau, kad tikrai nebuvau įvažiavusi į kokią duobę, užkliudžiusi šaligatvį ar pan. Jis sako, kad taip pat nebuvo. Turėčiau savo auto, būtų šventa ramybė.

Perduok vyrui, kad pas mus atplyšo posparnis "pats", per naktį ant 3 metų senumo mašinos, kurią važinėjo tik mano vyras nuo nulio, ir į jokias duobes nebuvo įlėkęs doh.gif Manau mums kažkas specialiai nurovė unsure.gif
Aš irgi negaliu sulaukti, kol mb nusipirks sau auto, nes dabar nei mano nei ne. Jis taip lėtai renkasi, taip lėtai galvoja, kad man norisi nuvažiuoti ir nupirkti jam doh.gif
Aš žinok išvis vengiu važinėti su mb. Ir kol jis neturės savo atskiro auto, manau ramybės nebus.

Papildyta:
QUOTE(Bamboooocha @ 2012 08 20, 08:03)
sveikos, buvau dingus truputi  ax.gif
Bet, kad as nevairuoju  doh.gif  nusibodo pastovus karas del masinos 3vairuotojam vienos niekaip nepakanka..nusispjoviau ir nevaziuoju  verysad.gif  kai reikia kazkur einu pestute arba paveza kas nors  doh.gif jau nelabai pamenu kada paskutini karta pati vairavau  doh.gif
Baisiai truksta savo masinos, bet, kad visus pinigus i sita sukisau  verysad.gif

Tai kaip taip ? Visus pinigus sudėjai, o važinėti negauni ? Neteisybė verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Vėja2 @ 2012 08 20, 10:25)
Aj nekreipkit demesio del tų vyrų, mes vistiek busim kalti, kaip bebutu  lotuliukas.gif
Kiek daug mokyklinių mašinukų mieste važinėja, kažkaip anksčiau taip nepastebedavau
Kažkaip paskutines 2 sav. mašinukas mažiau benzino suryjo, kažin ar čia mano bandymas vairuot ekonomiškai duoda rezultatus, ar šiaip sutapimas  g.gif

Aš vis nuvažiuoju penkatdieniais pažiūrėti kaip mokiniai laiko egzą. Nostalgija jaučiu smile.gif
Turiu eco rėžimą mašinoje. Mašina atsijungia tik sustojus. Pvz sankryžoje sustoji ant raudonos, variklis išsijungia, net kondicionierius silpniau veikti pradeda. Mane tas erzina, tai ajungiu funkciją. Bet net atjungus eco, mašinai reikia neįtikėtinai mažai kuro blink.gif Prieš tai turėjom arklį, kuris valgė labai labai daug. Girdėm ir girdėm. Naujas auto, galima užmiršti užpilti.
Pvz. į Čikagą važiuodavom su prieš tai turėta auto su trim bakais, naujas auto nesunaudojo net dviejų pilnų bakų kelionei. Vat toks skirtumas kuro sunaudojimo. Ir bakas pirmos buvo didesnis nei antros doh.gif
Dabar auto gamintojai rungtyniauja kuris išleis kuo galingesnį variklį, su kuo mažėsnėm kuro sąnaudom. Tikiuosi greit auto važinės vandeniu doh.gif

Labai pykstu ant Lietuvos, kad laiko išpūstas benzino kainas, kad panos turit išsigalvoti visko, kad tik sutaupyti, kad negalite mėgautis važinėjimu kaip norite, ir kada norite. Mačiau savo akimis, ir pajaučiau sava kišene, kaip sunku važinėti Lietuvoje kur nori ir kada nori su tokiom bezino kainom verysad.gif LT kuro kainos yra košmaras net JAV algoms doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2012 08 19, 10:56)
Vakar teko pavažiuoti šiek tiek už miesto. Netoli, bet vis tiek sugebėjau kokius 3 kartus įjungti ne tą pavarą  doh.gif  Pradedu manyti, kad mane taip veikia vyras, kuris sėdi šalia. Kai be jo prieš tai važiavau daaaaug ilgesnį atstumą, ne tą pavarą įjungiau tik vieną kartą. Bliamba reikia man automato.

Jetus, jau klintą kartą skaitau tavo postą ir taip širdį suspaudžia, kad nesidžiaugi važinėdama verysad.gif Gal rimtai reikia automato, kad pajausti malonumą. Aš manau būti gerai vairuotojai tikrai nebūtina būti nemchaninės auto "asei".
Mano auto turi ir automatinę ir mechaninę viename pavarų dėžę, bet prisipažinsiu, man nė karto nekilo noro perjungti pavarų pačiai, nors atsimenu kaip tai daroma, juk važinėjau LT su mechaninėm doh.gif Ne visi žmonės sutverti mechaninėms ir nereikia to gėdytis 4u.gif
Jau pakartojai kelis kartus, kad reikia automato, įtariu tikrai reikia tau jo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 08 21, 07:26)
Tai kaip taip ? Visus pinigus sudėjai, o važinėti negauni ? Neteisybė  verysad.gif

Va taip ir buna verysad.gif dabar nei masinos nei pinigu doh.gif siom dienom pravarys technikine ir man jau nagai niezti det skelbima ir pardavinet blush2.gif aisku gaila..gerai rieda, mazai ryja ir seip ji man patinka blush2.gif bet kitos iseities nebematau schmoll.gif
Atsakyti
Nireglina, gal tikrai verta rimtai pagalvot apie masinos keitima i automatine? Nes jei niekaip nesusigyveni su mechanine, kam save kankinti smile.gif Gal tada ateis ir vairavimo malonumas.

Taure, benzino kainos skaudi tema manau visiems Lietuvoje (taip pat kaip ir sildymo kainos doh.gif ) biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, klausimas:
T formos sankryža. Iš dviejų juostų galima sukti į kairę. Dega raudona. Bet yra papildoma sekcija su žalia rodyklėle. Ar galima iš antros juostos sukti kairėn, ar tik iš pirmos? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 21 rugpjūčio 2012 - 10:28
QUOTE(Balalaika. @ 2012 08 21, 10:26)
Merginos, klausimas:
T formos sankryža. Iš dviejų juostų galima sukti į kairę. Dega raudona. Bet yra papildoma sekcija su žalia rodyklėle. Ar galima iš antros juostos sukti kairėn, ar tik iš pirmos? g.gif

Tik iš pirmos, įsitikinus, kad niekam netrukdysi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scelerum.: 21 rugpjūčio 2012 - 10:34
QUOTE(Scelerum. @ 2012 08 21, 11:34)
Tik iš pirmos, įsitikinus, kad niekam netrukdysi.

aš kaip visad kišu trigrašį savo biggrin.gif
gal galit paaiškint, kodėl tik iš pirmos pasukti galima? Man rodos iš abiejų šiuo atveju galima
Atsakyti
QUOTE(Everquens @ 2012 08 21, 15:44)
aš kaip visad kišu trigrašį savo  biggrin.gif
gal galit paaiškint, kodėl tik iš pirmos pasukti galima? Man rodos iš abiejų šiuo atveju galima

Aaa, pati susimoviau, ne tokią ženklų kombinaciją įsivaizdavau. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scelerum.: 21 rugpjūčio 2012 - 17:10
QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 08 20, 22:02)
O ka nors iscia buvo pakviete i nemokama paskaita? na tada ,kai registravomes tada smile.gif nes as dabar galvoju,ar koki skambuti praziopsojau...ar tiesiog nekviete:)

Aš dar nieko negavau, jokiu pakvietimų, bet mačiau kad dar registruoja, gal nesurenka pakankamai norinčiu
Papildyta:
QUOTE(Taurė @ 2012 08 21, 07:26)
Turiu eco rėžimą mašinoje. Mašina atsijungia tik sustojus. Pvz sankryžoje sustoji ant raudonos, variklis išsijungia, net kondicionierius silpniau veikti pradeda.

Aš vis paskaitau apie Taurės mašina, apie parkavimo sistemas, režimus visokius, tai vis pagalvoju, o kam jum su tokia technika ten dar mokytis vairuoti lotuliukas.gif ,viska mašina pati daro, tik vairo nesuka, beveik nieko nereikia moket, nei parkuotis, nei pavaru ir greičio taikyt biggrin.gif
Šian užsipiliau kuro, kainos tai verysad.gif ,kiekviena diena kila
Atsakyti
Papaišiau kad būtų aiškiau. Dėl mėlynos viskas aišku, bet ar geltona mašinytė gali sukti į DEŠINĘ? (sužinau ir paveiksliuką ištrinu, labai didelis biggrin.gif ) Dega raudonas šviesoforas,bet yra papildoma žalia rodyklytė.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 21 rugpjūčio 2012 - 18:06
QUOTE(Balalaika. @ 2012 08 21, 12:26)
Merginos, klausimas:

Nelabai supratau situacijos, rašot kad iš dviejų juostų galma sukti, tai jei dega žalia sekcija, tai suprantu kad iš dviejų ir suki, dar kelio žymejima reikia žiurėt
Atsakyti
QUOTE(Vėja2 @ 2012 08 21, 18:53)
Nelabai supratau situacijos, rašot kad iš dviejų juostų galma sukti, tai jei dega žalia sekcija, tai suprantu kad  iš dviejų ir  suki, dar kelio  žymejima reikia žiurėt

sekcija nedega. ten tėra tik žalia rodyklytė.
Atsakyti