QUOTE(amarrile @ 2013 10 10, 21:23)
maja222 Jei turi pralapsą,nenuostabu,kad skauda (kai kada ir labai) sirdies plote. Kritiniu situacijų metu įpatingai.Tai ligai svarbiausiai ramybe,raminantys ,esant reikalui,kruvio fizinio reguliavimas,jei yra reakcija į jį,o šiaip nepavojinga ta liga...Tai nusiraminimui Tau tiek,kad nestresuotum. Suskausmu vaiksčiojau kelis desimtmečius.kol dukrai tą pralapsą rado,paskui pati echoskopiją pasidariau ir patvirtino. Abitūros egzaminu metu dukrai teko kreiptis i medikus nuskausminimui

Tokia reakciją į stresą

Man padeda adrenablokatorius dabar pastoviai naudojamas.
P.s

Atrodo,per greitumą ne taip supratau,ir šios ligos neturi,bet žinutės netrinu,gal kam pravers
ACIU uz patarima
Ne pas mane sirdute sveika,viska jau tyriau ir plaucius , ir skydliauke, aibes ivairiu hormonu ir.t.t. rado kaklo stubure dvi protruzijas(isvarzas), bei osteochondroze.taip pat krutinines dalies stubure ant 3,4,5 slanksteliu ataugas(osteochondroze)tai viskas ka pavyko surasti per 1,5m. beveik visi apeiti neurologai israsineja vaistus tokius kaip xanax, lyrica, amitriptilina... o as pati jauciu kad tas nugaros skausmas tarp menciu man dideja kai esu isitempus, tiek apima kazkokia itampa , kad net visa viduj drebu,po to pradedu panikuoti dusauti, labai issigastu kas su manimi. ir taip pasaka be galo

dabar paskyre psichiatras cymbalta, jauciu siokius tokius pasalinius, ir pojuciai paumejo....teks prakesti ir ziureti ar jie man tiks, gal kas naudojote cymbalta? kokie atsiliepimai?