QUOTE(orangesun @ 2016 11 15, 01:25)
Tai tau nieko netikrino, jeigu daug stresuoji, reiske labai greitai organizmas valgo vitaminus ir mikroelementus, del to tau ir blogai, tau reikia valgyti gerai ir viskas praeis, arba sportine maitinima gera nupirkti, miltelius lengvai isisavincius su anglevandeniu. Negalvok ten ejti pas psichaitrus , atgal kelio nera, psichiatrai tai psichitrines narkotos prekeiviai, psichaitrines tabletes zudo organizma dar labiau o ne gydo.
Vitaminus paskutiniu metu geriu saujom, geriau ir geros firmos baltyminius kokteilius su visais vitaminais, sake, kad juose yra ir medziaga gaminanti laimes hormona, buvo kaip ir pagereja, nebegeriau ir jokiu raminamuju, bet sumazinau dozes ir vel viskas is naujo. Dabar jau vel vis isgeriu xsanax tablete, nors stengiuosi mazytem dozem. Pas psichiatra buvau, prirase vaistu, nuo kuriu man buvo tik dar blogiau ir as nusprendziau ju nevartoti, nes ir siaip esu nusistacius pries vaistus, o ypac pries tokius prie kuriu priprantama. Tik vis galvoju, kad noreciau apsilankyti psichoterapijos seansuose, gal padetu suprasti nuo ko man cia pasireiskia tie priepuoliai, bet mazai informacijos internete apie tai, o pas privacius kainos labai dideles, o seansu manau reikia ne vieno ir ne dvieju. Kazin seimos gydytojas gali nusiusti psichoterapijai ar tik psichiatras gali paskirti?
Papildyta:
QUOTE(mamuny @ 2016 11 14, 18:33)
</p></div></blockquote><p>Butinai patarciau kreiptis I psichiatra arba psichologa. Psichoterapija padeda suvokti save ir liga, tai yra kelias I pasveikima. Taip pat svarbu suprasti del ko labiausiai nerimaujate. Jei labai blogai neatsisakykite ir vaistų, jie gali padeti suvaldyti liga. Tik negulekite lovoje, stokites ir eikite, dirbkite, kad ir namuose. Gulejimas labai blogai veikia jusu sveikata. </p>
Vaistu vartoti nenoriu, nes prie ju priprantama, o ir salutinis poveikis baisus, bent jau man buvo. Pas psichiatra as lankiausi, bet jie tik vaistu priraso ir viskas, jie nesupranta kaip zmogus jauciasi ir kaip ji paveikia vaistu vartojimas, ju darbas tik vaistus srasinet. As stengiuosi stiprinti organizma naturaliais vitaminais, stengiuosi prisiversti ir kazka daryti, veikti. Siandiena buvau isejusi i lauka, bet vienintele mintis buvo kuo greiciau grizti namo, i saugia aplinka..