Įkraunama...
Įkraunama...

Bigliai, Nulėpausiai, padykėliai V

QUOTE(wwwes @ 2012 07 23, 18:49)
biggrin.gif  na laiptai tai tikrai išsprendžiamas reikalas. Sėkmės "kovojant" su svetimais laiptais  biggrin.gif  4u.gif

biggrin.gif Aciu 4u.gif Juokinga ir man, siaip drasi be galo atrodo, lenda visur, zmoniu, sunu nebijo, net prie kelio remonto masinu puola ziuret biggrin.gif o cia laiptu bijo bigsmile.gif Na bet niekis, kaip sakot - issprendziamas reikalas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šeila @ 2012 07 23, 08:44)
Bet irgi letenų nuleidusios namie nesėdėjom, močiutės serbentus skynėm rankom ir nasrais biggrin.gif Štai mano pavargusi darbininkė:

user posted image

augini Kavytę? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beatriukas @ 2012 07 24, 15:38)
augini Kavytę?  bigsmile.gif

Taip, Kavytė pas mane auga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šeila @ 2012 07 24, 16:40)

Na tikra gražuolė wub.gif 4u.gif Ir dar ta nosis nuotraukoje tokia užriesta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šeila @ 2012 07 24, 15:40)

man tai jūsų vados Kavytė ir Cinamonas - patys pačiausi wub.gif . Pamačiau ir įsimylėjau biggrin.gif . Abu iš kart biggrin.gif
Atsakyti
Mes savaitgalį taip pat netinginiavom - visa šeima važiavom dviračiais. Aišku, Kuba, kadangi savo dviračio neturi, tai bėgo šalia lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Pravažiavom neskubėdami apie 20km....Santakoje Kuba dar turėjo noro ir po pievą palaigyti thumbup.gif , bet jau namo grįžus tai apetitas žvėriškas buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Beatriukas @ 2012 07 24, 17:35)
man tai jūsų vados Kavytė ir Cinamonas - patys pačiausi wub.gif . Pamačiau ir įsimylėjau biggrin.gif . Abu iš kart biggrin.gif

Kaip smagu, kad Kavytė turi "gerbėjų" 4u.gif Su Cinamonu man jie irgi tokie dvynukai juoduliukai atrodo. O Kava dar ir savo vardą pateisina - smarki mergina!
Atsakyti
QUOTE(Šeila @ 2012 07 24, 21:10)
Su Cinamonu man jie irgi tokie dvynukai juoduliukai atrodo.

aha smile.gif
Bet tu ne vieną bigliukę augini? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Beatriukas @ 2012 07 25, 07:28)
aha smile.gif
Bet tu ne vieną bigliukę augini?  g.gif

Kavytė dabar vienturtė numylėtinė, tačiau pas mane kartais svečiuojasi ir kitos "Unikumės": Draugė bei Kavytės mama Kūma. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šeila @ 2012 07 25, 07:57)
Kavytė dabar vienturtė numylėtinė, tačiau pas mane kartais svečiuojasi ir kitos "Unikumės": Draugė bei Kavytės mama Kūma. smile.gif

aa. Kūmą teko matyti parodoj smile.gif . O logotipe tu su kokiu bigliu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beatriukas @ 2012 07 25, 09:00)
aa. Kūmą teko matyti parodoj smile.gif . O logotipe tu su kokiu bigliu? smile.gif

Oi, Kūma parodoj paskutinį kartą labaiiii seniai buvo, tai tikriausiai Draugę matėte smile.gif O nuotraukoje mano pirmasis biglis - Rokis, kuris prieš porą metų perėjo per vaivorykštę..
Atsakyti
QUOTE(Šeila @ 2012 07 25, 08:07)
Oi, Kūma parodoj paskutinį kartą labaiiii seniai buvo, tai tikriausiai Draugę matėte smile.gif O nuotraukoje mano pirmasis biglis - Rokis, kuris prieš porą metų perėjo per vaivorykštę..

bendrai tai gali būti g.gif . Greičiausiai Draugė smile.gif
O kiek Rokiui metų buvo? unsure.gif
Atsakyti