Įkraunama...
Įkraunama...

Bigliai, Nulėpausiai, padykėliai V

QUOTE(Beatriukas @ 2012 07 25, 09:41)
O kiek Rokiui metų buvo?  unsure.gif

Rokis gerokai per anksti mus paliko, jam buvo septyneri. Tačiau liko ir kuo džiaugtis, jo šaunuoliai vaikai Bliuzas, Barbara ir Bazilė kaip tik šiuo metu Bulgarijoj titulus skina smile.gif Tikiuosi, grįžusi iš kelionių, Justė pasidalins įspūdžiais ir nuotraukomis! O ir kitų vadų mažyliai (na, man jie visi mažyliai, nors jau diiiideli bigliai) bei jų šaunūs šeimininkai man visad primena Rokį.

Beje, jei neklystu, Partenos augintinė yra iš Medžiotojų Svajonės - tokiu atveju, manojo Rokio anūkėlė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Šeila @ 2012 07 25, 17:42)
Rokis gerokai per anksti mus paliko, jam buvo septyneri.

susirgo ar kokia nelaimė? unsure.gif

Daug giminaičių turit biggrin.gif

Atsakyti
Sveiki, vakar ir mes pasiėmėm savo bigliukę Kyrą, kuri gimė gegužės 24 dieną. Aš dar jos nemačiau, tik iš nuotraukų, nes vis dar esu Lietuvoje, o mano draugas jau turėjo pirmąją naktį su mūsų naująja gyventoja. Buvo labai miela stebėti MB, kuris tiek skaitė, tiek domėjosi apie visus šunis, kaip juos auklėti, žiūrėjo laidas įvairiausias..Na tiesiog degė noru, labai daug laiko praėjo, kol apsisprendė, kokio šuniuko nori, kol galiausiai nusprendė apsistoti ties bigliuku, kurio charakteris atitinka mūsų gyvenimo sąlygas ir tempus, ir, kuris atrodė toks išsigandęs ir pasimetęs vakar, kad net juokas ėmė. Sako, žinai, niekas neveikia, aš nesuprantu, kodėl. Jinai nesuvaldoma, kai pradeda dūkti, nuraminti jos negaliu. Tiek daug žinau, bet nesuprantu, kaip man dabar visa tai pritaikyti, kai tikras šuniukas atsirado (jis niekad gyvenime neturėjęs, nes jo brolis buvo alergiškas). Na bet mes išmoksim, jis net nusiteikęs keltis naktį buvo, kad išvestų ją į lauką, bet šįryt sakė, kad neprireikė, Kyra ramiausiai išmiegojo visą naktį savo guolyje, su jo ranka, žinoma, pašonėj; ir tik 6 val ryto pažadino jį, kad jau, žinai, kelkis, nes noriu. Tai jis toks laimingas buvo ryte, kad tokia gera pirmoji naktis buvo. Sakau, va dabar suprasi visas mamas, kurios tik ir tekalba apie savo kūdikius, kaip išmiegojo, kaip pakakojo, ką padarė ir t.t. smile.gif

O mūsų Kyra buvo iš trijų šunelių vados (na iš 4, bet vienas gimė jau negyvas). Viena ramiausių, nes mes nenorėjom valdingo šuns, kadangi juos sunkiau dresuoti ir suvaldyti. Tai labai tikiuosi, kad batai ir baldai liks sveiki, o visa kita juk priklausys tik nuo mūsų. Rugpjūčio 13 dieną mūsų laukia skiepukas, o paskui jau drąsiai visur.

Va mūsų mažoji ant MB kelių:

user posted image

Norėjau dar paklausyti dėl ausyčių higienos. Ar valote ir kaip dažnai? Ant buteliuko parašyti, kad reikia valyti 2 kartus į savaitę. Mūsų veisėjai sakė, kad valo, kai nueina pas veterinarą. Tai taip ir pasimetėm truputį, nes nusipirkom ir jau ruošėmės jos ausytėmis rūpintis, baisu, kad ko nepridarytume. Gal taip dažnai nereikia g.gif
Atsakyti
Aš ausytes apžiūriu kas kelias dienas ar kas savaitę, na, kai tik prisimenu.. O valyt jų tikrai nereikia labai dažnai, jei viskas su jomis tvarkoje, kokį kartą per mėnesį tikrai užtenka. Tačiau svarbiausia stebėt situaciją, ar jos nesiteršia smile.gif Jei teršiasi nedaug, iš esmės užtenka ir atsargiai pavalyti su vatos gabalėliu, net nebūtinas ausų valiklis.

Sveikinu įsigijus naują šeimos narę! wub.gif
Atsakyti
Laba visiems. Mes savaitę atbuvome pajūryje, tai noriu pasidžiaugti savo "nesuvaldomu" augintiniu biggrin.gif Pati stebėjausi ir dar tebesistebiu jo elgesiu tarp žmonių, vaikščiojo ramiai, nesiplėšydamas, prie žmonių nelindo, nesipainiojo, nelojo be reikalo, nu vnž, aš labai juo patenkinta, išskyrus vieną bjaurų dalyką - reikėjo labai saugoti, kad nesirinktų išmėtyto ant gatvės maisto doh.gif Nu šitas tai labai nervino, vieną vakarą grįžęs net vėmė, jau vėlokai vaikščiojom, sutemo, matyt gerai nesužiūrėjau unsure.gif O šiaip, tai mokėmės vaikščioti aukštai iškėlę galvą, taip bigliškai, išdidžiai biggrin.gif Deja nesutikom nei vieno biglio, bet su visais kitais šunim tai labai draugiškai sveikinomės. Geriausias dalykas pajūry - smėlis!!! Vakarais iš kopų grįždavo nusikalęs kaip šuniukas biggrin.gif Ir jau populiarumas tai nesvietiškas, nepraeidavo nei vienas žmogus nepakalbinęs ar neatkreipęs dėmesio. Nuo to tai ir jis pats, ir mes pavargom. Ir dar labai erzino bandantys kažkuo pavaišinti žmonės.

Atsakyti
QUOTE(Šeila @ 2012 07 27, 21:47)
Aš ausytes apžiūriu kas kelias dienas ar kas savaitę, na, kai tik prisimenu.. O valyt jų tikrai nereikia labai dažnai, jei viskas su jomis tvarkoje, kokį kartą per mėnesį tikrai užtenka. Tačiau svarbiausia stebėt situaciją, ar jos nesiteršia smile.gif Jei teršiasi nedaug, iš esmės užtenka ir atsargiai pavalyti su vatos gabalėliu, net nebūtinas ausų valiklis.

Sveikinu įsigijus naują šeimos narę!  wub.gif

aišku, tai reikės nepersistengti. O kaip dėl šuns plovimo, irgi kartą į mėnesį, ar dar rečiau? ax.gif
QUOTE(&joy @ 2012 07 27, 23:15)
Laba visiems. Mes savaitę atbuvome pajūryje, tai noriu pasidžiaugti savo "nesuvaldomu" augintiniu biggrin.gif Pati stebėjausi ir dar tebesistebiu jo elgesiu tarp žmonių, vaikščiojo ramiai, nesiplėšydamas, prie žmonių nelindo, nesipainiojo, nelojo be reikalo, nu vnž, aš labai juo patenkinta, išskyrus vieną bjaurų dalyką - reikėjo labai saugoti, kad nesirinktų išmėtyto ant gatvės maisto doh.gif  Nu šitas tai labai nervino, vieną vakarą grįžęs net vėmė, jau vėlokai vaikščiojom, sutemo, matyt gerai nesužiūrėjau unsure.gif  O šiaip, tai mokėmės vaikščioti aukštai iškėlę galvą, taip bigliškai, išdidžiai biggrin.gif  Deja nesutikom nei vieno biglio, bet su visais kitais šunim tai labai draugiškai sveikinomės. Geriausias dalykas pajūry - smėlis!!! Vakarais iš kopų grįždavo nusikalęs kaip šuniukas biggrin.gif  Ir jau populiarumas tai nesvietiškas, nepraeidavo nei vienas žmogus nepakalbinęs ar neatkreipęs dėmesio. Nuo to tai ir jis pats, ir mes pavargom. Ir dar labai erzino bandantys kažkuo pavaišinti žmonės.

kaip smagiai, aš irgi galvojau, kad kai grįšiu namo, tai eisim į paplūdimį, padūks mažylė, o pasirodo, kad dar per maža ji, ir reikia vengti vietų, kur daug dulkių, smėlio. Tai tik kitą vasarą pasimėgausim paplūdimiu.. smile.gif

labas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ruttaly @ 2012 07 28, 14:37)
aišku, tai reikės nepersistengti. O kaip dėl šuns plovimo, irgi kartą į mėnesį, ar dar rečiau?  ax.gif

Tikrai nereikės "skalbtis" taip dažnai. Jei nelėksit į parodas, sakyčiau, poros kartų į metus užtektų.. Na, arba pagal situaciją, kas kokius 3 mėn., ne dažniau. Jei neinam į parodas, aš tikrai gan retai šunis maudau, tik kai jau matau, kad yra reikalas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šeila @ 2012 07 25, 19:42)
Rokis gerokai per anksti mus paliko, jam buvo septyneri. Tačiau liko ir kuo džiaugtis, jo šaunuoliai vaikai Bliuzas, Barbara ir Bazilė kaip tik šiuo metu Bulgarijoj titulus skina smile.gif Tikiuosi, grįžusi iš kelionių, Justė pasidalins įspūdžiais ir nuotraukomis! O ir kitų vadų mažyliai (na, man jie visi mažyliai, nors jau diiiideli bigliai) bei jų šaunūs šeimininkai man visad primena Rokį.

Beje, jei neklystu, Partenos augintinė yra iš Medžiotojų Svajonės - tokiu atveju, manojo Rokio anūkėlė wub.gif

Taaaip wub.gif
Atsakyti
Va kai du drauguziai Grantas IR Bugas atostogauja smile.gif

user posted image

user posted image

user posted imageuser posted image
Atsakyti
super foto thumbup.gif
o Jau pirmoji - tai wub.gif wub.gif "Šuniški pašnekesiai" galėtų vadintis clap.gif
Atsakyti
QUOTE(vidal @ 2012 08 01, 14:49)
super foto thumbup.gif
o Jau pirmoji - tai  wub.gif  wub.gif  "Šuniški pašnekesiai" galėtų vadintis clap.gif

Ačiūkas 4u.gif Grantas labai myli savo draugą Bugą, todėl taip meiliai žiūri biggrin.gif
Atsakyti
Kokios smagios atostogos kavalieriam thumbup.gif thumbup.gif - jie kaip visada žavūs. Greičiau ateitų žiema ir atsinaujintų susitikimai Ąžuolyne.... mirksiukas.gif O gal jau radot naują vietą saugiems pasilakstymams? bigsmile.gif
Atsakyti