Sveiki, vakar ir mes pasiėmėm savo bigliukę Kyrą, kuri gimė gegužės 24 dieną. Aš dar jos nemačiau, tik iš nuotraukų, nes vis dar esu Lietuvoje, o mano draugas jau turėjo pirmąją naktį su mūsų naująja gyventoja. Buvo labai miela stebėti MB, kuris tiek skaitė, tiek domėjosi apie visus šunis, kaip juos auklėti, žiūrėjo laidas įvairiausias..Na tiesiog degė noru, labai daug laiko praėjo, kol apsisprendė, kokio šuniuko nori, kol galiausiai nusprendė apsistoti ties bigliuku, kurio charakteris atitinka mūsų gyvenimo sąlygas ir tempus, ir, kuris atrodė toks išsigandęs ir pasimetęs vakar, kad net juokas ėmė. Sako, žinai, niekas neveikia, aš nesuprantu, kodėl. Jinai nesuvaldoma, kai pradeda dūkti, nuraminti jos negaliu. Tiek daug žinau, bet nesuprantu, kaip man dabar visa tai pritaikyti, kai tikras šuniukas atsirado (jis niekad gyvenime neturėjęs, nes jo brolis buvo alergiškas). Na bet mes išmoksim, jis net nusiteikęs keltis naktį buvo, kad išvestų ją į lauką, bet šįryt sakė, kad neprireikė, Kyra ramiausiai išmiegojo visą naktį savo guolyje, su jo ranka, žinoma, pašonėj; ir tik 6 val ryto pažadino jį, kad jau, žinai, kelkis, nes noriu. Tai jis toks laimingas buvo ryte, kad tokia gera pirmoji naktis buvo. Sakau, va dabar suprasi visas mamas, kurios tik ir tekalba apie savo kūdikius, kaip išmiegojo, kaip pakakojo, ką padarė ir t.t.
O mūsų Kyra buvo iš trijų šunelių vados (na iš 4, bet vienas gimė jau negyvas). Viena ramiausių, nes mes nenorėjom valdingo šuns, kadangi juos sunkiau dresuoti ir suvaldyti. Tai labai tikiuosi, kad batai ir baldai liks sveiki, o visa kita juk priklausys tik nuo mūsų. Rugpjūčio 13 dieną mūsų laukia skiepukas, o paskui jau drąsiai visur.
Va mūsų mažoji ant MB kelių:

Norėjau dar paklausyti dėl ausyčių higienos. Ar valote ir kaip dažnai? Ant buteliuko parašyti, kad reikia valyti 2 kartus į savaitę. Mūsų veisėjai sakė, kad valo, kai nueina pas veterinarą. Tai taip ir pasimetėm truputį, nes nusipirkom ir jau ruošėmės jos ausytėmis rūpintis, baisu, kad ko nepridarytume. Gal taip dažnai nereikia