Įkraunama...
Įkraunama...

Bigliai, Nulėpausiai, padykėliai V

QUOTE(Renri3 @ 2012 08 29, 12:49)
Kodelciuke, musu Maja gali eit paedus, gali eit alkana, bet i nasrus butinai pabandys pasiimt ka nors  biggrin.gif  Tai gerai kartais atrodom, kai atsistojus traukiu ka nors is suns nasru  biggrin.gif  Ir baru, ir ziuriu, bet vis tiek kartais pasigauna ka negero.

mūsiškis negali ramiai praeit pro kokią pervažiuotą varlę, fe... doh.gif
kartais nešuosi skanuką, tai dėl jo meta iš snukučio viską
ir šiaip - skanukai pas mus valdo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kodėlčiukė: 29 rugpjūčio 2012 - 13:54
QUOTE(jupa @ 2012 08 29, 09:42)
Neramu man, kad kažkaip sunkokai atsigauna maniškė po sterilizacijos operacijos... Vakar ryte išoperavo, parsivežėm jau prabudusią, cypė, inkštė vargšė ir iki šiol beveik visą laiką guli, negeria, nevalgo, tik dešrytės porą gabalėlių paragavo ir vaistus nuo skausmo sugirdėm... Na, gal taip ir turi būti, juk vistik operacija su narkoze, bet taip norėtųsi, kad greičiau atsigautų, nes dabar kalta jaučiuosi, kad sveiką kalytę leidau sužaloti...  verysad.gif

Ramiai. Visi šunys (beje, kaip ir žmonės), skirtingai "pakelia" narkozę. Mūsiškis po danties rovimo su narkoze, jau automobilyje paipaliojosi ir labai greitai atsigavo. Va draugų bigliui išvaržą operavo, tai irgi skambino baisiai išsigandę, nes šuo drebėjo, lakt ir ėst nenorėjo. Po paros jautėsi puikiai.

Tad, ramiai, viskas bus gerai. wink.gif
Papildyta:
QUOTE(TutėFrutė @ 2012 08 29, 11:53)
Creta labai panaši į Cucą išvaizda, taip pat aukšta ir ilgom ausim smile.gif Ir lygiai taip pat kaip ir pas Cucą, vienas vokas šiek tiek daugiau dengia kairę akutę. Kas dėl charakterio - visiškai skirtingi.

Aš susipainiojau... O Kretos "tėveliai" ne kauniečiai? g.gif
Beje, šiandien kaip tik Kretos šeimininkai į klubą įstojo, tad gal ir man pavyks kur nors ją pamatyt.

O kas yra Cuco vokui? Kaip jisai "užkritęs"?
Atsakyti
Nusivare Maja nuo koju siandien visai biggrin.gif Diena prisidave su savo draugeliu belgiuku, vakare isejom pasivaiksciot su kaimynais ir vaikais, tai jau einant namo Maja atsisedo ir nebejo biggrin.gif Bus bent kiek ramu vakare bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 08 29, 20:17)
Nusivare Maja nuo koju siandien visai  biggrin.gif  Diena prisidave su savo draugeliu belgiuku, vakare isejom pasivaiksciot su kaimynais ir vaikais, tai jau einant namo Maja atsisedo ir nebejo  biggrin.gif  Bus bent kiek ramu vakare  bigsmile.gif

Man labiausiai patinka, kai Grantas jau taip sunkiai namo "tempia", kad atrodo dar žingsnis ir nukris. Tada tikrai žinai, kad pasivaikščiojimas buvo tinkamas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wwwes @ 2012 08 29, 20:45)
Man labiausiai patinka, kai Grantas jau taip sunkiai namo "tempia", kad atrodo dar žingsnis ir nukris. Tada tikrai žinai, kad pasivaikščiojimas buvo tinkamas  biggrin.gif

Va taip ir buvo biggrin.gif Kaimyne net ant ranku pasieme ja, nes as ragana gi liepiau eit blush2.gif Miega dar iki dabar
Atsakyti
QUOTE(Justė @ 2012 08 29, 20:07)
Ramiai. Visi šunys (beje, kaip ir žmonės), skirtingai "pakelia" narkozę. Mūsiškis po danties rovimo su narkoze, jau automobilyje paipaliojosi ir labai greitai atsigavo. Va draugų bigliui išvaržą operavo, tai irgi skambino baisiai išsigandę, nes šuo drebėjo, lakt ir ėst nenorėjo. Po paros jautėsi puikiai.
Tad, ramiai, viskas bus gerai. wink.gif

Jau geriau... ir valgo, ir vaikšto smile.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
mes pagal taisykles prie kiemo vartų pritvirtinom lentelę su užrašu "Atsargiai, piktas šuo"... Aišku, to "piktas šuo" visai nenorėjau, tik kad neradom pirkt kitokio doh.gif O pažįstamiems tai juokas iš mūsų užrašo ax.gif Boltas nė iš tolo neatitinka jo.
Atsakyti
QUOTE(Justė @ 2012 08 29, 20:07)
Aš susipainiojau... O Kretos "tėveliai" ne kauniečiai?  g.gif
Beje, šiandien kaip tik Kretos šeimininkai į klubą įstojo, tad gal ir man pavyks kur nors ją pamatyt.

O kas yra Cuco vokui? Kaip jisai "užkritęs"?

Taip taip, tie patys kauniečiai wink.gif man beliko nuskanuot Cuculio dokumentus ir atsiusiu dėl stojimo į klubą ax.gif

Ne tai, kad užkritęs, nežinau net kaip ir paaiškint. Tiesiog trečiasis vokas vos labiau dengia vieną akutę. Klausiau veto, kadangi turėjom uždegimą, tai sakė viskas normaliai, pas biglius pasitaiko. Imetu nuotrauką ir žinoma laukiu komentarų iš jūsų pusės.

user posted image
QUOTE(jupa @ 2012 08 29, 22:47)
Jau geriau... ir valgo, ir vaikšto  smile.gif

Šaunu! 4u.gif

QUOTE(Kodėlčiukė @ 2012 08 30, 08:30)
Laba diena  4u.gif
mes pagal taisykles prie kiemo vartų pritvirtinom lentelę su užrašu "Atsargiai, piktas šuo"... Aišku, to "piktas šuo" visai nenorėjau, tik kad neradom pirkt kitokio doh.gif  O pažįstamiems tai juokas iš mūsų užrašo  ax.gif Boltas nė iš tolo neatitinka jo.

hihihi.gif o taip, labai piktas biggrin.gif Kažkur mieste mačiau, ant vartų taipogi užkabinta tokia lentelė, tik prie "piktas šuo" užrašo priklijuota matyt vyro nuotrauka biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Laba bigliukų augintojoms,

įsigijome prieš 3 savaites bigliukę Tiną ( be dokumentų), rugsėjo 11 bus 3 mėn.
Norėjau paklausti, ar bigliai keičia spalvą augdami, ar kokia dabar yra tokia ir bus? Kai pirkom galvytė beveik juoda buvo, o dabar rudėja, bet palei kojytes rudumo nėra, ar jis išryškės vėliau, ar ir bus juoda?
Per kiek laiko išmoksta prašytis į lauką?
Esu pritiesus laikraščių, tai po savaitės laiko, tvarkingai daro tik ant jų, dabar tą plotą vis mažinu. Bet vat galvoju, kada supras, kad reikia paprašyti, kad išveščiau į lauką? Kai lauke padaro savo reikaliukus, visada pagiriu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrap @ 2012 08 30, 14:07)
Laba bigliukų augintojoms,

įsigijome prieš 3 savaites bigliukę Tiną ( be dokumentų), rugsėjo 11 bus 3 mėn.
Norėjau paklausti, ar bigliai keičia spalvą augdami, ar kokia dabar yra tokia ir bus? Kai pirkom galvytė beveik juoda buvo, o dabar rudėja, bet palei kojytes rudumo nėra, ar jis išryškės vėliau, ar ir bus juoda?
Per kiek laiko išmoksta prašytis į lauką?
Esu pritiesus laikraščių, tai po savaitės laiko, tvarkingai daro tik ant jų, dabar tą plotą vis mažinu. Bet vat galvoju, kada supras, kad reikia paprašyti, kad išveščiau į lauką? Kai lauke padaro savo reikaliukus, visada pagiriu. ax.gif

Sveikiname su nauju seimos nariu 4u.gif
Keiciasi spalvytes augant (maciau bigliuke, kuri issviesejo visai budama 2 metu). Plius nuo paveldejimo spalvos priklauso, nes yra ir dvispalviu bigliu. Musu Majos galvyte issviesejo labai, juokiasi kaimynai, kad skalbiau per karstam vandeny ir spalva isbluko biggrin.gif
Del prasymosi i lauka, tai as pvz griebiau grieztai nuo pat parsivezimo namo, tiesiog sekiojau suni ir vos tupteledavo, iskart i lauka begom nesdavau, uz balutes ir kruveles gaudavo velniu daug. To pasekoje po keliu dienu baluciu sumazejo maximaliai. O nuo 3men apskritai namuose baluciu nerasta. Ir isbuna namuose po gera pusdieni kai reikia.
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 08 30, 14:49)
Sveikiname su nauju seimos nariu  4u.gif
Keiciasi spalvytes augant (maciau bigliuke, kuri issviesejo visai budama 2 metu). Plius nuo paveldejimo spalvos priklauso, nes yra ir dvispalviu bigliu. Musu Majos galvyte issviesejo labai, juokiasi kaimynai, kad skalbiau per karstam vandeny ir spalva isbluko  biggrin.gif
Del prasymosi i lauka, tai as pvz griebiau grieztai nuo pat parsivezimo namo, tiesiog sekiojau suni ir vos tupteledavo, iskart i lauka begom nesdavau, uz balutes ir kruveles gaudavo velniu daug. To pasekoje po keliu dienu baluciu sumazejo maximaliai. O nuo 3men apskritai namuose baluciu nerasta. Ir isbuna namuose po gera pusdieni kai reikia.

Ačiū už atsakymą.
O ar kas vedate dresuoti biglį?
Gal kas galėtų Vilniuje parekomenduoti, kur būtų geriausia vesti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrap @ 2012 08 30, 16:11)
Ačiū už atsakymą.
O ar kas vedate dresuoti biglį?
Gal kas galėtų Vilniuje parekomenduoti, kur būtų geriausia vesti? 4u.gif

As kalbejau su keliais veisejais dar pries parsivezant Maja namo, tai sake, kad dresuoja nuo 6men tik. Musiskei spali bus 6men, tai dar nezinau kaip bus su dresura, nes man pats darbymetis prasides ax.gif Siaip stengiuosi pati mokyti, bet ne viskas gaunasi.
Atsakyti