Įkraunama...
Įkraunama...

Bigliai, Nulėpausiai, padykėliai V

QUOTE(Renri3 @ 2012 09 10, 18:03)
Musu Maja tai nagleja dienomis, pradejo naglai vogt maista is leksciu  doh.gif  Ir baudziu, ir pykstu, baru, o jai dzin. Nu velniukas tikras.

Pas mus irgi tokia pati bėda... jeigu vieni sėdim ramiai prie stalo, tai dar susilaiko, bet jeigu tik yra svečių, daugiau triukšmo, judėjimo, tai siaubas, griebia viską iš lėkščių... doh.gif tada tenka pririšti arba uždaryti kitoj patalpoj, nes neįmanoma kitaip... kaip ją išmokyti neimti nuo stalo? g.gif
Atsakyti
tss... mano rifas kai nemaciau buvo ant stalo uzsokes doh.gif Aisku tada buvo nejuokinga, bariau as ji, o tas jau nusimines i nameli galva panarines nuejo... Manau, kad reikia bausti uz toki elgesi, nes pvz as rifui isakmiai, grieztu tonu pasakau ir jis neima... na nebent kas nors duotu, bet jau rekiu ant to kas maitina biggrin.gifD nes manau norint kad suo neliptu ant stalo jo nereikia pratint maistu is ranku, ir jis to nenores, nors aisku kaip kam, mano rifas niekada negaves ir vistiek zurkia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Energy Live @ 2012 09 13, 18:57)
tss... mano rifas kai nemaciau buvo ant stalo uzsokes  doh.gif  Aisku tada buvo nejuokinga, bariau as ji, o tas jau nusimines i nameli galva panarines nuejo... Manau, kad reikia bausti uz toki elgesi, nes pvz as rifui isakmiai, grieztu tonu pasakau ir jis neima... na nebent kas nors duotu, bet jau rekiu ant to kas maitina biggrin.gifD nes manau norint kad suo neliptu ant stalo jo nereikia pratint maistu is ranku, ir jis to nenores, nors aisku kaip kam, mano rifas niekada negaves ir vistiek zurkia  lotuliukas.gif

Mes Majos irgi grieztai nemaitinam is ranku ir dar maistu nuo bendro stalo, bet ji vis tiek lenda, nori paragaut doh.gif aisku kai pasakau, kad fu, negalima, tai atsitraukia, bet ir vel bando paskui. Lengviausia jai ilyst i mazosios lekste, tai gaunu sedet salia kol ji valgo, nes kitaip ziurek tuoj drauge salia isitaiso kartu is tos pacios lekstes palaizyt.
Maja jau isikirto, kad jai visai gerai per diena kol nera dukrytes, nes ryte iseinam abi pasivaiksciot ilga rata, per pietus iseinam vel ilgam smile.gif Vos pareinu nuvedus dukra i darzeli, Maja jau spigina akytes "einam einam greiciau" biggrin.gif Parsivedu visa slapia ir purvina, prisiduoda po zoles pievoje, paskui kol pareinam zvyrkeliu, tai visas smelis prilimpa. Jau sedi ir ramiai laukia koridoriuj, kol nuvesiu praustis smile.gif
Atsakyti
RASTAS BIGLIS Vilniuje

Patinas. Jei tai Jūsų šuniukas, ar žinot kam dingo, rašykit až, temos neseku, bet kiekvieną dieną čia prisijungiu.
Atsakyti
QUOTE(Superduktė @ 2012 09 21, 11:14)
RASTAS BIGLIS Vilniuje

Patinas. Jei tai Jūsų šuniukas, ar žinot kam dingo, rašykit až, temos neseku, bet kiekvieną dieną čia prisijungiu.

šunelis jau namučiuose 4u.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Jetau, man dabar jau pasidare aisku kodel pilnas internetas skelbimu apie dovanojamus, parduodamus paaugintus (6men - 1metu) bigliukus doh.gif Sunki paauglyste su jais biggrin.gif Maja nebeklauso, kiekvienam zingsnyje bando kantrybe, vis bando isivedinet savo tvarka. Buna dienu, kai imu gailetis ir manyt, kad buvo per anskti dar suniui musu namuose atsirast...Bet tada gudruole prisiglaudzia arba paziuri tokiom bigliskom akim ir isgaruoja visos tokios mintys smile.gif Iskentesim ta paauglyste biggrin.gif
Atsakyti
O aš kuo toliau tuo labiau įsitikinu, kad BIGLIS yra NE VEISLĖ, BIGLIS yra DIAGNOZĖ doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
laba diena 4u.gif
mūsų Boltui 9 mėnesiai, taip pat nepaklusnus paauglys doh.gif
kai nurimsta šėliojęs, būna ramus kaip katinas, lipa ant kelių ir glaustosi kad pakasyčiau kur šonus jam, o jau kai įsidūksta, tada būna ir rankos man apkandžiotos... Tiesa, mokam komandą gulėt, gavosi netyčia kai norėjau išmokinti sėdėt thumbup.gif Ateityje dar mokinsimės kelių komandų.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Kur visi dingę? Gal jau šuneliai "žiemos miegu" ruošiasi užmigti? biggrin.gif

O šiaip dėl siautulingų paauglių: tą siautėjimą galima nors kažkiek sustabdyti neleidžiant (nepratinant) namuose žaisti. Mūsiškis ir dabar kartais dar kokį žaisliuką panešioja, kad pamėtytume, tačiau dažniausiai neleidžiam labai įsijausti namuose. Aišku tam reikalinga nemaža iškrova lauke, tačiau nors namuose būna ramybė smile.gif
Atsakyti
Laba visoms 4u.gif
su klausimu -is kur perkate bigliukams petnesas,pavadelius ,antkaklius?Musu bigliuke Gile -pirmas petnesas jau isaugo-ieskom jau kitu 4u.gif aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lukute @ 2012 09 25, 11:30)
Laba visoms  4u.gif
su klausimu -is kur perkate bigliukams petnesas,pavadelius ,antkaklius?Musu bigliuke Gile -pirmas petnesas jau isaugo-ieskom jau kitu  4u.gif aciu is anksto 4u.gif

Kiek zinau petnesos bigliams negerai :/ pasidomekite
Atsakyti
tikrai?kur galeciau paskaityti? unsure.gif
Atsakyti