Įkraunama...
Įkraunama...

Bigliai, Nulėpausiai, padykėliai V

QUOTE(Liucike @ 2012 11 16, 15:43)
Porotis. Nes manasis labai lipa, ypac ant vaiku. Ar cia praeis ar sakau jam reikia jau drauges...

Ne, nepraeis. Ir nepraeis tol, kol Jūs to nepriversit praeit. Tą daro ir 2 mėnesių šuniukai - tai jau ir jiems reikia sekso? g.gif Mano ir kergiamas patinas to niekada nedaro su žmonėmis ir vaikais, bet tai nereiškia, kad jis neturi noro seksui smile.gif
Atsakyti
Na jis niekad nelipa ant suaugusiuju, tik ant vaiku. Aisku, as to neleidziu daryti, baudziu, tik pagalvojau, gal mano Bartuka gamta saukia, nori paneles. Aciu, tuomet toliau bandysim isgyvendint sita jo elgesi. smile.gif
Atsakyti
Ačiū už patarimus, regis viską taip ir darau, tai tikiuosi greitai su viskuo susitvarkysim.
Mes iš Vilniaus, mūsų bigliukas be dokumentų, taip jau nutiko, kad pažystami nusipirko labai neapgalvoję doh.gif , tai po savaitės mums perleido.
Nors ir negrynakraujis (kaip dauguma manau pasakytų), bet mūsų Bazas labai gražus ir mes jį be galo mylim wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ežiukai @ 2012 11 16, 21:22)
Ačiū už patarimus, regis viską taip ir darau, tai tikiuosi greitai su viskuo susitvarkysim.
Mes iš Vilniaus, mūsų bigliukas be dokumentų, taip jau nutiko, kad pažystami nusipirko labai neapgalvoję doh.gif , tai po savaitės mums perleido.
Nors ir negrynakraujis (kaip dauguma manau pasakytų), bet mūsų Bazas labai gražus ir mes jį be galo mylim wub.gif
user posted image

Grazutis smile.gif Svarbiausia, kad sunelis augtu sveikas, mylimas ir laimingas smile.gif
Nors as asmeniskai tokios nuomones, kad jei PIRKTI, tai tik su dokumentais, o jei jau norisi pigiai, tai imti suniuka is prieglaudos smile.gif Laimes ir meiles, suteikiamos suniuko, kiekis nuo to nesiskiria smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ežiukai @ 2012 11 16, 21:22)
user posted image

Koks grazutis... Musisis ir be dokumentu, bet del to juk meiles kiekis nesikeicia :-)... Laimingai jums augt... wub.gif
Atsakyti
Daug priplepėjote per kelias dieneles smile.gif

Kažkur ten atgal (nebecituosiu) buvo man skirtų klausimų.. Pirma, dėl kiemo - man yra nesuderinama važiuojanti mašina + šuo. Mano šuns aktyvus laisvalaikis - dresūra, pasivaikščiojimai, pasilakstymai su kitais šunimis. Laksto tik tada, kai galiu užsiimti ir prižiūrėti, kad ir kokia tai teritorija būtų - kiemas, aikštelė ar laukai. Bet čia tik mano asmeninė nuomonė, pagrįsta matytais šuo + mašina incidentais.

Dėl šokinėjimo ant žmonių - ateinate namo ir palaukiate kol šuo apsiramins, šokinėjant nusisukate ir nekreipiate dėmesio. Šuniui aprimus džiaugiatės ne mažiau nei įprastai grįžus namo smile.gif Čia jau ilgas ir nuoseklus darbas, pirmiausia šeimos narių, o vėliau ir svečius įtraukiant. Man, tiesą sakant, kartais pritrūksta motyvacijos - taip jau norisi pasidžiaugt nulėpause.
O ir problemos didelės neturiu, nes tokiose situacijose neblogai veikia "sėdėt" ar tiesiog dėmesio nukreipimas.

Šiaip daugeliu čia aptartų klausimų LABAI padėtų profesionalus dresuotojas. Nes šuns auklėjimas yra ne tik atskiros komandos, tai yra visuma. Pradedančiajam labai sunku be tinkamo vedlio.
Atsakyti
Gražuolis Bazas smile.gif
mano panelei keturi mėnesiai ir kandžiojimąsi bandom išgyventi, kartais suveikia ir sucypimas-parodai kad skauda kaip daro kiti šunys, jei matau kad taip parodo norą žaisti bet tuo metu esu užsiėmusi-bent jau paduodu žaisliuką, kad jei jau nori kandžiotis yra tam skirtas žaislas o ne rankos ar kojos smile.gif o jei jau visiškai įsisiautėja ir negali savęs valdyti-uždarau koridoriuje, kai bigliai tokie kompanijos mėgėjai-tai atskyrimas bent minutei ar dviem-jau bausmė. maniškė tada sėdi liūdna prie durų. smile.gif

Šiaip dabar kariaujam dėl žaislų nešimo ant lovos-nori ir sausgyslių kaulą ir visus žaislus graužti lovoje doh.gif

o dėl lipimo "ale poravimosi", tai mano mergytė net taip porą kartų darė-ir tai tikrai nereiškia noro poruotis, o tiesiog "lipti ant galvos" ir daryti ką noriu. smile.gif
Atsakyti
Dovanojamas Biglis vardu Tukas 4u.gif
http://www.gyvunuglo...doption/g.50428
Atsakyti
QUOTE(Musetti @ 2012 11 27, 18:36)

Ikeliau i bigliu grupe FB, kiti manau irgi pasidalins info.
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 11 27, 19:39)
Ikeliau i bigliu grupe FB, kiti manau irgi pasidalins info.

Kaip paaiškėjo jau padovanotas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Partena! @ 2012 11 27, 19:15)

Aha, jau per fb greit viskas isaiskejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Partena! @ 2012 11 27, 19:15)

kaip smagu thumbup.gif matyt statuso skelbime nepakeite dar 4u.gif
Atsakyti