Įkraunama...
Įkraunama...

Bigliai, Nulėpausiai, padykėliai V

[B][I][U] LABUKA MERGINOS,

PIRMIAUSIU JUS IR JUSU BIGLIUKUS SU PRAEJUSIOMIS SV.KALEDOMIS IR ARTEJANCIAIS NAUJAISIAIS METAIS 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O DEL SUNIUKO SERIMOSI IR AS EINU IS PROTO PILNA VISAD PLAUKU, YPAC ANT RUBU... NOREJAU PAKLAUST AR NEI VIENA NETUREJOT PROBLEMU DEL UODEGOS? NA KAIP ZINOME BIGLIUKAI VISAD PAKELE JA, O MANO BARTAS VAKAR BELAKSTYDAMAS LAUKE PASLYDO IR PARVIRTO ANT UZPAKALIUKO IR NUO TADA UODEGA NULEIDES LAKSTO, NA JI NELUZUS, KAIP SUPRANTU, NES SIRYT PASISVEIKINDAMAS LAUKE SU PANELE BUVO PAKELES UODEGA... AR CIA MAN SUNERIMTI AR PRAEIS, GAL TIK SUSITRENKE....AS JAM APCIUPINEJAU UODEGYTE , JIS NECYPE IR NEREAGAVO, KAD SKAUDETU g.gif g.gif g.gif ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liucike: 29 gruodžio 2012 - 16:58
QUOTE(Liucike @ 2012 12 29, 17:56)
[B][I][U] LABUKA MERGINOS,

Na aš tai dėl šventos ramybės tikrai nueičiau pas veterinarą. Juk nieko neprarasite. O jeigu uodegytę užsigavo stipriai galite turėti problemų. Jeigu uodega nulūžo ji gali būti nejautri, o gal kokį nervą pasispaudė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wwwes: 29 gruodžio 2012 - 17:51
QUOTE(wwwes @ 2012 12 29, 18:50)
Na aš tai dėl šventos ramybės tikrai nueičiau pas veterinarą. Juk nieko neprarasite. O jeigu uodegytę užsigavo stipriai galite turėti problemų. Jeigu uodega nulūžo ji gali būti nejautri, o gal kokį nervą pasispaudė.

Na jau siandiena laksto pakeles, ziuresiu kaip toliau bus, jai bus kas nekaip eisu po svenciu pas veta...
Atsakyti
Vilniuje (Perkūnkiemyje) rastas bigliukas - ar nieks nepasigedot? Gal gyvenat kažkur netoliese ir esat matę / pažįstat aplinkinių biglių augintojų? Manau, kad tikrai galėjo atbėgti iš Gineitiškių, Pašilaičių, Fabijoniškių ar pan.

Tel.: 867264060
Atsakyti
Sveiki,

Jaunas, patrauklus džentelmenas ieško simpatiškos damos pasimatymams. Esu sportiškas, aktyvus, mėgstantis smagiai leisti laiką ir mylintis vaikus biglis. Aktyvus parodų dalyvis, kandidatas į čempionus turintis gerus kilmės dokumentus. Jeigu susidomėjai, parašyk man…Garantuoju, prisiminsi mane visą gyvenimą…. wink.gif)))) I AZ arba +37067166603 ,Klaipeda
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valery111: 05 sausio 2013 - 16:31
Sveiki, valery111,

pastebėjau Jūsų žinutes tiek čia, tiek FB. Mielas Jūsų berniukas smile.gif Rašant tokius skelbimus, būtų neprošal nurodyti ir jo dokumentinį vardą, tėvus, gimimo datą, sveikatos tyrimų rezultatus. Juk visi norime, kad Lietuvoje bigliai būtų veisiami surinkus pakankamai žinių apie juos bei jų protėvius ir kryptingai. Jei į Jus kreiptųsi biglių kalyčių šeimininkai, neužmirškite išsiaiškinti, ar šios turi LKD išduotus dokumentus, reikalingus parodų įvertinimus, rekomenduojamus sveikatos patikrinimus. Kergiant šunis taip pat pasirašoma kergimo sutartis. Beje, iš anksto pasidomėkite kergimo instruktoriais Klaipėdoje - kergimas gali būti gan komplikuotas ir ilgas procesas, netinkamoje aplinkoje ar paprasčiausiai nepatyrę šunys gali susižaloti.

Situacija tokia, jog reproduktorius dažniausiai renkasi kalyčių / veislynų savininkai, kurie renkasi pagal kilmę, sveikatą, temperamentą, pasiekimus etc. Geriausia reklama - puikūs pasirodymai ir rezultatai parodose, bendravimas su kitais biglių augintojais (forumuose, FB, susitikimuose) - ir kasdieniais, ne vien "reklaminiais" klausimais. Nemažą dalį Lietuvos veisėjų vienija ir įvairių renginių (tiek švietėjiškų, tiek pramoginių) organizuoja ir Biglių Klubas - pasižvalgykite po svetainę, galbūt surasite dominančių veiklų. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šeila: 05 sausio 2013 - 23:07
Sveiki,
norejau paklausti- ar jusu bigliai knarkia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ežiukai @ 2013 01 06, 18:03)
Sveiki,

Taip, knarkimas tikrai nesvetimas mūsų namuose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ežiukai @ 2013 01 06, 17:03)
Sveiki,

o taip...ir dar taip garsiai..tai dabar turiu du knarklius Kira ir MB doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Šeila @ 2013 01 06, 19:28)
Taip, knarkimas tikrai nesvetimas mūsų namuose biggrin.gif

QUOTE(ruttaly @ 2013 01 06, 19:42)
o taip...ir dar taip garsiai..tai dabar turiu du knarklius Kira ir MB  doh.gif

Tai gerai, smile.gif as jau galvojau maniskiui kas nors negerai smile.gif Pas mane irgi du knarkikai: Bazas ir MB lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ežiukai: 06 sausio 2013 - 22:35
Sveiki wink.gif

QUOTE(ežiukai @ 2013 01 06, 18:03)
Sveiki,

O taip, knarkia Maja ir visai nemergaitiskai biggrin.gif

QUOTE(ruttaly @ 2013 01 06, 20:42)
o taip...ir dar taip garsiai..tai dabar turiu du knarklius Kira ir MB  doh.gif

Pas mane 3 knarkliai - Maja, mb ir dukryte paknarkia biggrin.gif
Atsakyti
Pas mus Bartas ir paknarkentis biggrin.gif ....

Beja vel as ne i tema, ar jus savo Bigliukams dedate ansnukius vesdamos laukan? Ar jie butini istatimiskai? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti