Įkraunama...
Įkraunama...

Jūsų požiūris į meilužes - 2

QUOTE(KTK @ 2012 07 13, 20:05)
Jeigu vyras jai atsako tuo paciu,tai viskas saunu,bet jei ne,tai tokiu atveju,nera gerai  biggrin.gif .

vyras atsako lygiai tuo paciu... zinote kas idomiausia pries mane turejo kita moteri ilgus metus gyveno kartu, kaip pora.. .esu kalbejusi su ja, tai ji labai nuosirdziai nusistebejo, kad ir tvarkosi, ir demesingas...tiesiog reikia rasti kelia i kiekvieno zmogaus sirdi... niekas nera tobulas, mes irgi ne tobula pora, bet labai stengiames del savo santykiu.. moterys isiklausykite i savo zodzius...
kodel turiu valgyti gaminti pavargusi? kodel turiu buti liekna? kodel turiu daryti ta ir ana??? kai myli zmogu TAI JOKIA TARNYSTE o malonumas, bent jau man...
nezinau ar visos tarnaites lepinamos demesiu, dovanomis, rytine kava i lova ir daznais apsikabinimais rolleyes.gif zinot neseniai skaiciau labai idomia knyga anglu psichologo apie vyro ir moters santykius... knygos esme, kad tiek vyrai tiek moterys, turi indelius vienas kito "bankuose" ir savo graziais poelgiais juos vis didina arba atvirksciai mazina.. man patiko investiciju ideja, todel investuoju daug ir tikiu kad mano investicija atsipirks biggrin.gif vyras stebisi kai sestadienio ryta begu krosa, grizusi pasidazau ir atnesu jam kava i lova, kokios dar kitos moterys, aiskina isgerusiu vyru kompanijoje, mano zmona auksas blush2.gif
Vyrai vesdami mus tikisi, kad busime tos pacios linksmos, paslaptingos, moteriskos... bet pamirstame tokiomis buti, o tada kaltiname juos kad isejo, paliko, nevertino... tiesiog pries uzvedant tema kaltos meiluzes, vyrai pagalvokime kiek pastangu ir "indeliu" padejome i vyro banko saskaita....

Atsakyti
Ne ,kadangi mes nedarome ponams valgyti ,kai esame labai pavarge, tai mums niekas nei geliu dovanoja ,nei pabuciuoja .Nu taip ,mes gi nevertos to, mes neiname keliais is nuovargio aplink dukofke.
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2012 07 13, 20:32)
Nu taip, paskui pasakosis: dariau viska- pewr prievarta sypsojausi ,nors buvau pavargus, sukastais dantimis atidarinejau savo rojaus vartus ,nors visai to nenorejau, slenkancius plaukus daziau jo megstamiausia plauku spalva ir t.t. ir pan.. Ir stebesis -ko gi vyras susirado  meiluze..? O vyras gal negavo  vienintelio tikro dalyko is jos -jos pacios, tokios kokia ji yra is tikruju, o ne kokia ji STENGIASI  buti.
Man vyrai pakabos irgi nepatinka ,nevartyciau tokiu pataluose  biggrin.gif

Butent,as jau geriau busiu savimi,kartais ir valgyti nepadarysiu, ir nebijosiu ryte atsikelti susivelusi lotuliukas.gif ,taip pat ir myletis nebijosiu atsisakyti,bet nemanau,kad nuo to busiu blogesne zmona,as bent jau busiu savimi,tokia,kokia esu.O ir prisiziuriu save ir esu moteriska ne del vyro,nes to noriu pati,visu pirma,ta darau del saves rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 07 13, 20:40)

Vyrai vesdami mus tikisi, kad busime tos pacios linksmos, paslaptingos, moteriskos... bet pamirstame tokiomis buti, o tada kaltiname juos kad isejo, paliko, nevertino... tiesiog pries uzvedant tema kaltos meiluzes, vyrai pagalvokime kiek pastangu ir "indeliu" padejome i vyro banko saskaita....

Gerai cia kazkas padirbejo su tavo smegenais. Nepriekaistingas darbas, desimt balu- dar viena busima tarnaite.
Papildyta:
QUOTE(KTK @ 2012 07 13, 20:42)
Butent,as jau geriau busiu savimi,kartais ir valgyti nepadarysiu, ir nebijosiu ryte atsikelti susivelusi  lotuliukas.gif ,taip pat ir myletis nebijosiu atsisakyti,bet nemanau,kad nuo to busiu blogesne zmona,as bent jau busiu savimi,tokia,kokia esu.O ir prisiziuriu save ir esu moteriska ne del vyro,nes to noriu pati,visu pirma,ta darau del saves  rolleyes.gif .

Pames tave vyras viena diena, nes tu atsikeli susivelus ir nesidazius, ir tavo pazastys nekvepia dezodorantu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 07 13, 20:40)
vyras atsako lygiai tuo paciu... zinote kas idomiausia pries mane turejo kita moteri ilgus metus gyveno kartu, kaip pora.. .esu kalbejusi su ja, tai ji labai nuosirdziai nusistebejo, kad ir tvarkosi, ir demesingas...tiesiog reikia rasti kelia i kiekvieno zmogaus sirdi... niekas nera tobulas, mes irgi ne tobula pora, bet labai stengiames del savo santykiu.. moterys isiklausykite i savo zodzius...
kodel turiu valgyti gaminti pavargusi? kodel turiu buti liekna? kodel turiu daryti ta ir ana??? kai myli zmogu TAI JOKIA TARNYSTE o malonumas, bent jau man...
nezinau ar visos tarnaites lepinamos demesiu, dovanomis, rytine kava i lova ir daznais apsikabinimais  rolleyes.gif zinot neseniai skaiciau labai idomia knyga anglu psichologo apie vyro ir moters santykius... knygos esme, kad tiek vyrai tiek moterys, turi indelius vienas kito "bankuose" ir savo graziais poelgiais juos vis didina arba atvirksciai mazina.. man patiko investiciju ideja, todel investuoju daug ir tikiu kad mano investicija atsipirks  biggrin.gif vyras stebisi kai sestadienio ryta begu krosa, grizusi pasidazau ir atnesu jam kava i lova, kokios dar kitos moterys, aiskina isgerusiu vyru kompanijoje, mano zmona auksas  blush2.gif

O ar zinote,kiek tokiu puikiu zmonu palieka vyrai ir iseina pas blogesnes biggrin.gif ?Daugybe smile.gif .
Visai tai,ka jus darote del savo isvaizdos ir t.t.,as ta darau del saves,del saves noriu buti lieknesne,o ne del to,kad vyras nepabegtu smile.gif .
Nepatarnauju vyrui nuolatos,bet nuo to nesu maziau mylima,sulaukiu ir geliu ,ir pagyrimu ir visko,ko jus sulaukiate wink.gif.
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2012 07 13, 21:32)
Nu taip, paskui pasakosis: dariau viska- pewr prievarta sypsojausi ,nors buvau pavargus, sukastais dantimis atidarinejau savo rojaus vartus ,nors visai to nenorejau, slenkancius plaukus daziau jo megstamiausia plauku spalva ir t.t. ir pan.. Ir stebesis -ko gi vyras susirado  meiluze..? O vyras gal negavo  vienintelio tikro dalyko is jos -jos pacios, tokios kokia ji yra is tikruju, o ne kokia ji STENGIASI  buti.
Man vyrai pakabos irgi nepatinka ,nevartyciau tokiu pataluose  biggrin.gif

jei ir skusiuosi tai toli grazu ne jums.. o siaip elementarus takto reiketu...
patikslinsiu prisiziureti save ir namus man kaip moteriai megstanciai estetika vienas malonumas.. nuosirdziai gaila tu moteru kurios stokoja moteriskumo ir savo pagieza lieja ant kitokiu nei jos pacios... darau prielaida kad seimoje sunkiai sekasi rasti kalba, su tokia moterimi...

Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2012 07 13, 20:46)

Pames tave vyras viena diena, nes tu atsikeli susivelus ir nesidazius, ir tavo pazastys nekvepia dezodorantu    biggrin.gif

lotuliukas.gif anot kai kuriu moteru,moteris turi gultis i lova su makiazu,prabusti pirmiau uz vyra ir pasidazyti vel per naujo,kad vyras nepamatytu jos be makiazo biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(KTK @ 2012 07 13, 20:47)

Nepatarnauju vyrui nuolatos,bet nuo to nesu maziau mylima,sulaukiu ir geliu ,ir pagyrimu ir visko,ko jus sulaukiate wink.gif.

Duk vyro telefona -pasakysiu jam, kad jis tave mestu, tokia negera zmona biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 07 13, 20:48)
jei ir skusiuosi tai toli grazu ne jums.. o siaip elementarus takto reiketu...
patikslinsiu prisiziureti save ir namus man kaip moteriai megstanciai estetika vienas malonumas.. nuosirdziai gaila tu moteru kurios stokoja moteriskumo ir savo pagieza lieja ant kitokiu nei jos pacios... darau prielaida kad seimoje sunkiai sekasi rasti kalba, su tokia moterimi...

O ka jusu vyras daro del jusu?
Atsakyti
QUOTE(KTK @ 2012 07 13, 20:49)
lotuliukas.gif anot kai kuriu moteru,moteris turi gultis i lova su makiazu,prabusti pirmiau uz vyra ir pasidazyti vel per naujo,kad vyras nepamatytu jos be makiazo biggrin.gif .

biggrin.gif Tu nesijuok ,as zinau tokia madama, kuri tik atsikelia ir tiesiu taikymu prie veidrodzio dazytis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2012 07 13, 21:46)
Gerai cia kazkas padirbejo su tavo smegenais. Nepriekaistingas darbas, desimt balu- dar viena busima tarnaite.
Papildyta:

Pames tave vyras viena diena, nes tu atsikeli susivelus ir nesidazius, ir tavo pazastys nekvepia dezodorantu    biggrin.gif

ar neper izulu pranasauti skyrybas??? biggrin.gif jetus kokia jus pikta ir pagiezinga visose temose isskirtinai biggrin.gif kaip man gaila tokiu kaip jus...
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2012 07 13, 20:49)
Duk vyro telefona -pasakysiu jam, kad jis tave mestu, tokia negera zmona  biggrin.gif

lotuliukas.gif ui,pasakysiu dar viena baisu dalyka,mano vyras pats issiplauna indus pavalges lotuliukas.gif ,kur tai matyta lotuliukas.gif .Bet draugams vis tiek sako,kad as gera zmona lotuliukas.gif .
Atsakyti