Įkraunama...
Įkraunama...

Jūsų požiūris į meilužes - 2

QUOTE(jovita25 @ 2012 07 13, 20:48)
jei ir skusiuosi tai toli grazu ne jums.. o siaip elementarus takto reiketu...
patikslinsiu prisiziureti save ir namus man kaip moteriai megstanciai estetika vienas malonumas.. nuosirdziai gaila tu moteru kurios stokoja moteriskumo ir savo pagieza lieja ant kitokiu nei jos pacios... darau prielaida kad seimoje sunkiai sekasi rasti kalba, su tokia moterimi...

Nu jo, grazu, kai kiausinis moko vista biggrin.gif
Prielaidas as galiu daryti ,nes daugiau zoles apsikus esu. Neturit kas veikti -tik namus tvarkytis? Kokiu uzsiemimu turite, hobiu, kada ir kiek laiko skiriate savo protiniam lavinimui (namu ruosos ar aerobikos gi negalime priskirti tam)?
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2012 07 13, 20:51)
biggrin.gif Tu nesijuok ,as zinau tokia madama, kuri tik atsikelia ir tiesiu taikymu prie veidrodzio dazytis  biggrin.gif

Vat tokiu moteru man gaila,nes viena diena,vyras netycia pamatys jas be makiazo ir tikrai paprasys skyrybu lotuliukas.gif .

QUOTE(jovita25 @ 2012 07 13, 20:51)
ar neper izulu pranasauti skyrybas???  biggrin.gif jetus kokia jus pikta ir pagiezinga visose temose isskirtinai  biggrin.gif kaip man gaila tokiu kaip jus...

Taigi ji juokauja,juodas jumoras cia pas ja mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(KTK @ 2012 07 13, 21:50)
O ka jusu vyras daro del jusu?

sioje temoje neatejau pasakotis apie tai ka mano vyras daro del manes... temos esme ne ta... nusiraminkit mano vyras nuostabus ir vertas tik graziausiu zodziu wub.gif

Mano posto esme buvo nekaltinti kaltu, o pasigilinti i save...
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 07 13, 20:40)
vyras atsako lygiai tuo paciu... zinote kas idomiausia pries mane turejo kita moteri ilgus metus gyveno kartu, kaip pora.. .esu kalbejusi su ja, tai ji labai nuosirdziai nusistebejo, kad ir tvarkosi, ir demesingas...tiesiog reikia rasti kelia i kiekvieno zmogaus sirdi... niekas nera tobulas, mes irgi ne tobula pora, bet labai stengiames del savo santykiu.. moterys isiklausykite i savo zodzius...
kodel turiu valgyti gaminti pavargusi? kodel turiu buti liekna? kodel turiu daryti ta ir ana??? kai myli zmogu TAI JOKIA TARNYSTE o malonumas, bent jau man...
nezinau ar visos tarnaites lepinamos demesiu, dovanomis, rytine kava i lova ir daznais apsikabinimais  rolleyes.gif zinot neseniai skaiciau labai idomia knyga anglu psichologo apie vyro ir moters santykius... knygos esme, kad tiek vyrai tiek moterys, turi indelius vienas kito "bankuose" ir savo graziais poelgiais juos vis didina arba atvirksciai mazina.. man patiko investiciju ideja, todel investuoju daug ir tikiu kad mano investicija atsipirks  biggrin.gif vyras stebisi kai sestadienio ryta begu krosa, grizusi pasidazau ir atnesu jam kava i lova, kokios dar kitos moterys, aiskina isgerusiu vyru kompanijoje, mano zmona auksas  blush2.gif
Vyrai vesdami mus tikisi, kad busime tos pacios linksmos, paslaptingos, moteriskos... bet pamirstame tokiomis buti, o tada kaltiname juos kad isejo, paliko, nevertino... tiesiog pries uzvedant tema kaltos meiluzes, vyrai pagalvokime kiek pastangu ir "indeliu" padejome i vyro banko saskaita....

Sekmes jums. Turit puikia seima, saugokit vienas kito jausmus, vertinkit praleista laika kartu. Vyras kiek supratau uz jus vyresnis? Tokius grazius jausmus islaikius vienas kitam 10-15 metu, nebus baisi ir raukslele ar zilas plaukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 07 13, 20:51)
ar neper izulu pranasauti skyrybas???  biggrin.gif jetus kokia jus pikta ir pagiezinga visose temose isskirtinai  biggrin.gif kaip man gaila tokiu kaip jus...

Nu va, tai ka dabar man eiti nusizudyti? biggrin.gif
Negana ,kad vyrui batu nelaizau su liezuviu, tai dar ir uzsimaniau lygybes? biggrin.gif Kokia as kvaila ,ane?
Papildyta:
QUOTE(jovita25 @ 2012 07 13, 20:54)
sioje temoje neatejau pasakotis apie tai ka mano vyras daro del manes... temos esme ne ta... nusiraminkit mano vyras nuostabus ir vertas tik graziausiu zodziu  wub.gif

Prasau nedezinformuoti zmoniu .Mano vyras pats geriausias ,o ne jusu.
Papildyta:
QUOTE(northstar @ 2012 07 13, 20:55)
Sekmes jums. Turit puikia seima, saugokit vienas kito jausmus, vertinkit praleista laika kartu. Vyras kiek supratau uz jus vyresnis? Tokius grazius jausmus islaikius vienas kitam 10-15 metu, nebus baisi ir raukslele ar zilas plaukas  4u.gif

Kazkas baisaus.
Jus suprantat ka rasot?
Argi del visada suplautu indu mus myli vyrai?
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2012 07 13, 21:56)
Nu va, tai ka dabar man eiti nusizudyti?  biggrin.gif 
Negana ,kad vyrui batu nelaizau su liezuviu, tai dar ir uzsimaniau lygybes?  biggrin.gif  Kokia as kvaila ,ane?
Papildyta:

Prasau nedezinformuoti zmoniu .Mano vyras pats geriausias ,o ne jusu.

nesizudykit kaip ir minejote vyrams visokio tipo moterys patinka... tures is ko rinktis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KTK @ 2012 07 13, 20:54)

Taigi ji juokauja,juodas jumoras cia pas ja mirksiukas.gif .

Ji per jauna suprasti sarkazma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 07 13, 20:54)
sioje temoje neatejau pasakotis apie tai ka mano vyras daro del manes... temos esme ne ta... nusiraminkit mano vyras nuostabus ir vertas tik graziausiu zodziu  wub.gif

Mano posto esme buvo nekaltinti kaltu, o pasigilinti i save...

Na,jei jau papasakojai,kokia esi nuostabi zmona,tai tokiu atveju keista,kad negali papasakoti,kuom nuostabus tavo vyras.
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 07 13, 20:57)
nesizudykit kaip ir minejote vyrams visokio tipo moterys patinka... tures is ko rinktis  smile.gif

Bet va savo nuomone issakete ,o mane isvadinot visokiais zodzias uz mano nuomone .Kokia jus dar nesubrendus. O kai suaugsit , taiuprasit , kad ne langu blizginime seimos laime slypi.
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2012 07 13, 21:58)
Ji per jauna suprasti sarkazma  biggrin.gif

mieloji ne tokia ir jauna, tiesiog laimingi zmones sarkazmo jaucia maziau, ju gyvenime daugiau harmonijos cool.gif

Juokingai skamba postai apie makiazus, figuras jetus mate jis mane visokia ir sergancia ir su 40 laipsniu temepratura ir ligonineje iz rankos laike, kaip vyresnes moterys turetumete suvokti, kad seimoje buna visokiu akimirku, tai jau ne man jums cia pasakoti smile.gif rasiau apie pastangas esant dideliam norui, net kai aplinkybes tam nepalankios nuovargis, stresas... kaip ir minejau is manes to niekas nereikalauja, jauciu malonuma nes myliu ta nuostabu zmogu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 07 13, 21:03)
mieloji ne tokia ir jauna, tiesiog laimingi zmones sarkazmo jaucia maziau, ju gyvenime daugiau harmonijos  cool.gif
Juokingai skamba postai apie makiazus, figuras jetus mate jis mane visokia ir sergancia ir su 40 laipsniu temepratura ir ligonineje iz rankos laike, kaip vyresnes moterys turetumete suvokti, kad seimoje buna visokiu akimirku, tai jau ne man jums cia pasakoti  smile.gif rasiau apie pastangas esant dideliam norui, net kai aplinkybes tam nepalankios nuovargis, stresas... kaip ir minejau is manes to niekas nereikalauja, jauciu malonuma nes myliu ta nuostabu zmogu  smile.gif

Vajazau, nu kurgi mums iki jusu ,musu niekas nepaglosto, kai mes sergam, nes mes barsciu neverdam, kai nenorim

Nu jau nusisnekejimai, tai net neturiu zodziu.
Papildyta:
Bet tai kaip reikia save laikyti kazkokiu namu apyvokos daiktu, kad vyro meile sau matuoti nudirbtais ukio darbais.
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2012 07 13, 22:07)
Vajazau, nu kurgi mums iki jusu ,musu niekas nepaglosto, kai mes sergam, nes mes barsciu neverdam, kai nenorim

Nu jau nusisnekejimai, tai net neturiu zodziu.
Papildyta:
Bet tai kaip reikia save laikyti kazkokiu  namu apyvokos daiktu, kad  vyro meile sau matuoti nudirbtais ukio darbais.

biggrin.gif moterie nusiramink ka cia su jaunimu bylinetis bigsmile.gif vargses tarnaites keliasi i tema " esu tarnaite ir tuo dziaugiuosi" arba " vyras mane laiko daiktu"
jei kartais nuspresi pasibylineti ivesim ten amziaus cenza rolleyes.gif

bet kokiu atveju sekmes jums, vietoj to kad forume mirkstat gal tikrai geriau sriubos isvirtumete wub.gif cool.gif
Atsakyti