QUOTE(jovita25 @ 2012 07 14, 09:29)
Idomiai moterys masto.. o kaip yra su vaikais?? juk del ju taip pat daug daug aukojamasi, praktiskai iki 18 metu vaikui reikia nuolatines prieziuros, paramos, islaikymo ir t.t.t
Nu bet ir sulygino- vaikus su vyrais

Nors cia nenaujiena, kad yra tokiu moteru, kurioms vaikai paskutineje, o vyrai pirmutineje vietoje. Gegutėmis zmonės jas vadina.
Papildyta:
QUOTE(jovita25 @ 2012 07 14, 10:21)
nea jie kartu jau daug metu, ji visada tokia buvo kiek pame
nam
O, va cia va visas jusu mastymo ir elgsenos apibendrinimas. Jus neturite savojo AŠ. Susitapatinot su vyru, esate JO dalis.
Papildyta:
QUOTE(jovita25 @ 2012 07 14, 09:29)
Daug bendrauju su vyro draugais...
As daug bendrauju su vyrais visa savo gyvenima. Ir tuo labiau ne TIK su vyro draugais.Prapleskite savo akirati vyriskoje terpeje, jei kada galesit tai sau leisti .Jei vyras jums tai leis.
Papildyta:
QUOTE(diletant @ 2012 07 13, 21:35)
Kai neturite konkretaus atsakymo, lengviausia viską pavadinti nesąmone, beletristika. Aš čia dėstau savo gyvenimo tiesas, o ne literatūroje perskaitytus faktus, bet tiek to, nesiginčysiu, Jūs pasakojate savo potyrius ir juos gerbiu. Tačiau iš jūsų postų kažkaip atrodo, kad arba Jūsų vyras per daug iš jūsų reikalauja, jūs negalite to įgyvendinti, bet jis vis vien laimingas,arba jums kažkodėl atrodo, kad kiti vyrai reikalauja labai daug. Jei įdomu, indus plaunu ir skalbinius lyginu išskirtinai aš, valgyt verdame pakaitomis, kas laisvesnis, anksčiau grįžta, ar mažiau pavargęs, tvarkomės kartu... Na, vienu žodžiu, niekas nieko nereikalauja, bet stengiamės vienas dėl kito.
Oi ne tai cia, oi ne tai...
Jei zmogus nesugeba glaustai keliais zpodziai issakyti ka jis jaucia ir galvoja- cia jau problema. Cia arba ilgas 'bobiskas' liezuvis, arba noras issikalbeti ,save itikinti ,kad butent taip ir yra, kaip rasoma.

O gal tai - noras save apgaut?
Papildyta:
QUOTE(northstar @ 2012 07 13, 23:24)
Jus tik pradejpote gauti ,nezinote kiek tai laiko tesis tie pocentai, o mes jau gauname ir gauname ,ne vienas desetkas metu. Ateitis parodys kuri is musu ilgiau gaus tuos procentus
Papildyta:
QUOTE(Publicum47 @ 2012 07 13, 23:14)
Nu ir teisingai.

Kad ir kaip čia buvote puolama - tai tik išdava to, kad
puolančiosios gyventi nori dėl savęs ir sau, o tame bendrystės nėra, todėl jų filosofija ir nepasiteisina,
o girdėti kaip kitos sugeba - skaudus smūgis jų savi.....

. aš net nežinau kur pataikoma?
Matyt į skaudžiausią vietą
Jūs puikiai pastebėjote tą "indėlio" ir grąžinamų "procentų" "politiką" - ne visos teisingai investuoja (į barsčius ir langų plovimą),
todėl ir grąžos iš "investicijų" nesulaukia, o iš čia ir tas pyktis kad kitos įžvalgesnės "rinkos situacijoje".
Sėkmės Jūsų santykiuose, o ir manau, kad su Jūsų įžvalga, netgi "krizės" nebaisios.

Ar toli su tokiu mastymu nuejote seimyninio gyvenimo keliu?