Įkraunama...
Įkraunama...

Jūsų požiūris į meilužes - 2

QUOTE(burbanti @ 2012 07 13, 21:30)
Mazai bendraujate su zmonemis, jei taip sakote . Arba jums neatsiveria moterys. Nepasitiki jumis.

Nekalbu apie visas seimas, yra visokiu.Kalbejau apie konkretu pavyzdi.

Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 07 13, 18:14)
... ir visada rasite.... pakaltinsite save uz laiku neisplautus plaukus, uz neprisegtas kojines, uz nesuruosta vakariene komos busenoje po darbo... susitvarkysite pirma karta su tokia problema - valio, bet tada seks antras, penktas ir desimtas kartas... juk jus kalta, kad jis nuejo.. juk problemos ieskosite savyje.. ir, pasikartoju - rasite visada. Kazin, kaip spresite problema 'as sena'??
Grazi, susitvarkiusi, liekna, linksma, geidzianti moteris yra visu vyru svajoniu zmona ir tas yra labai sveikintina. Tokiomis turi buti visos. Bet, graziu, lieknu, susitvarkusiu laimei, ju labai mazai smile.gif
... o ka? juk dabar taip madinga tampyti uz rankoviu..
yra du variantai: 1. ji tokia, nes toks jos gyvenimo budas ir normalus rezimas. 2.  ji save vercia ta daryti, kad buti tokiai. pirmu atveju - valio. antru - neilgai istemps.

O va čia Jūs sukliedėjot, nes kur priežastis nueiti į šoną?? lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai aukso grynuolis. thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(jovita25 @ 2012 07 13, 19:54)
sioje temoje neatejau pasakotis apie tai ka mano vyras daro del manes... temos esme ne ta... nusiraminkit mano vyras nuostabus ir vertas tik graziausiu zodziu  wub.gif

Mano posto esme buvo nekaltinti kaltu, o pasigilinti i save...

Nu ir teisingai. 4u.gif Kad ir kaip čia buvote puolama - tai tik išdava to, kad puolančiosios gyventi nori dėl savęs ir sau, o tame bendrystės nėra, todėl jų filosofija ir nepasiteisina, o girdėti kaip kitos sugeba - skaudus smūgis jų savi..... g.gif g.gif g.gif . aš net nežinau kur pataikoma? Matyt į skaudžiausią vietą biggrin.gif

Jūs puikiai pastebėjote tą "indėlio" ir grąžinamų "procentų" "politiką" - ne visos teisingai investuoja (į barsčius ir langų plovimą), todėl ir grąžos iš "investicijų" nesulaukia, o iš čia ir tas pyktis kad kitos įžvalgesnės "rinkos situacijoje". lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Sėkmės Jūsų santykiuose, o ir manau, kad su Jūsų įžvalga, netgi "krizės" nebaisios. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2012 07 13, 23:14)

Jūs puikiai pastebėjote tą "indėlio" ir grąžinamų "procentų" "politiką" - ne visos teisingai investuoja (į barsčius ir langų plovimą), todėl ir grąžos iš "investicijų" nesulaukia, o iš čia ir tas pyktis kad kitos įžvalgesnės "rinkos situacijoje". lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Tikrai taip, galiu paliudyti, nes dabar AS gaunu procentus nuo savo "investicijos" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(northstar @ 2012 07 13, 22:24)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif Tikrai taip, galiu paliudyti, nes dabar AS gaunu procentus nuo savo "investicijos"  biggrin.gif

Ne man tai sakykite. Aš kaip vyras žinau, kad šita "sistema" veikia, bet netgi patiriu, kad moterims ne visai aišku, kur reikia investuoti. lotuliukas.gif lotuliukas.gif Savų aktyvų moteriai investuoti nepatikėčiau biggrin.gif ir tik eilinį kartą tuo įsitikinu. tongue.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diletant @ 2012 07 13, 20:23)
4u.gif  Smagu skaityti, kai žmogus rūpimasi gerais santykiais su vyru, o ne reikalauja tik besąlyginės ištikimybės. Suprantu, kad tai darote ne kankindama save, o iš meilės. Moterys paprasčiausiai nesupranta, kad iš meilės gera save dovanoti mylimam žmogui ir dėl jo daromi dalykai neša malonumą, o dar labiau jo atsakas į dėmesį, jo šypsena, jo gera savijauta, jo laimė. Kaip vienas forumietis sakė, "meilė - tai troškimas mylimą žmogų paversti laimingu". Tai mano gyvenimo kredo, man patinka rūpintis mylimais žmonėmis, nes jų laimė atneša laimę man.  Nesakau, kad reikia kažką daryti per "negaliu". Paprasčiausiai reikia mylėti ir tą meilę įrodyti darbais. O jei meilės nebus gana, kad moteris pasirinktų mane, vadinasi toks likimas, negaliu reikalauti prievarta rinktis mane ar atsisakyti kitų. Tačiau savo elgesiu galiu elgtis taip, kad norėtų būti su manimi ir ktų paprasčiausiai nereikėtų...

Gerai, viskas grazu...tik ar jusu meile turi ribas? Meile ir uzdusinti galima.
Atsakyti
Idomiai moterys masto.. o kaip yra su vaikais?? juk del ju taip pat daug daug aukojamasi, praktiskai iki 18 metu vaikui reikia nuolatines prieziuros, paramos, islaikymo ir t.t.t sakote vaikai kazkas dievisko? bet uzbegant ivykiams uz akiu galbut uzaugs ne tai ko jus tikites?
Nepriklausomai nuo to kaip auklesite, 18 jis gali trenkti durimis ir pasakyti as jusu neprasiau, kad mane augintumete! gali nueiti visokiais keliais... taigi jus kazka darydamos taip pat pagalvokite kam gi cia tos aukos grizus po darbo aplink juos sokineti.?... smile.gif nes pabreztinai savo postuose man kalbate apie tai kaip vyras viso to neivertins ir artimiausiu metu ateisiu i tema skustis...
Meile ir pasiaukojimas yra neatsiejama bendrystes dalis... jei jus nesistengiate del kito zmogaus, jis nebesistengia ir del jusu... cia ne aukstoji matematika, veiksmas lygus atoveiksmiui...
Seima, vaikai viskas yra nedidele auka... jusu gyvenimo, laisvalaikio, laiko sau..
bet visa tai yra neapskaiciuojama jei jus pasirinkote kelia, tureti seima...
Juk jusu zmogus stovedamas prie altoriaus ir sakydamas TAIP labai daug tikejosi...

Daug bendrauju su vyro draugais... vienos isteriskos asmenybes zmogutis, toks mielas ir draugiskas... jai supykus ir eilini karta istikus isterijai ciumpa keliu menesiu vaikuti ir vaziuoja suka ratus aplink nama su vezimuku... karta neiskentes pasiguode mano vyrui, kad mylejosi jie tik kai zmona sugalvojo kad labai JAI reikia vaikucio, kad gimus nuolat ji sokdina ir kad darbe sedi po iolika valandu kad tik nereiketu namo vaziuoti... nes ten viena didele isterija del visko... as atvirksciai jam sakau klausyk zmona pagimdziusi gal jai pagalbos reikia, bet kai susitikome mieste ir kai ji eilini karta kavineje iskele isterija nes jis vaiko vezimeli pastate NE PAVESYJE man truko kantrybe!!! TAIGI JEI JIS NULEKS PAS MEILUZE tai tegu as jo nesmerksiu, nes pati neduok dieve jau seniai tokia BJAURASTI buciau metus ir nebesiedus gyvenimo... dievazi esu moteris ir tikrai palaikau moteris, pavargusias po gimdymo, nuo darbu ir t.t. bet mano poziuri labai daznai tuo manipuliuojama AS PIGIMDZIAU VAIKA KO TIKITES IS MANES as DIRBU as TVARKAUSI NAMUOSE IR NIEKO NESPEJU...
mano mylima mama uzaugino mane ir broli VIENA .... bet as niekada nesmerkiau tevo, kad jis paliko musu seima... ir neesu temos "visi vyrai kiaules" pagrindine heroje... betkokiu atveju atsakant i temos klausima pasikartosiu MEILUZE NEKALTA DEL NIEKO..

Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 07 14, 08:29)
Idomiai moterys masto.. o kaip yra su vaikais?? juk del ju taip pat daug daug aukojamasi, praktiskai iki 18 metu vaikui reikia nuolatines prieziuros, paramos, islaikymo ir t.t.t sakote vaikai kazkas dievisko? bet uzbegant ivykiams uz akiu galbut uzaugs ne tai ko jus tikites?
Nepriklausomai nuo to kaip auklesite, 18 jis gali trenkti durimis ir pasakyti as jusu neprasiau, kad mane augintumete! gali nueiti visokiais keliais... taigi jus kazka darydamos taip pat pagalvokite kam gi cia tos aukos grizus po darbo aplink juos sokineti.?...  smile.gif nes pabreztinai savo postuose man kalbate apie tai kaip vyras viso to neivertins ir artimiausiu metu ateisiu i tema skustis...
Meile ir pasiaukojimas yra neatsiejama bendrystes dalis... jei jus nesistengiate del kito zmogaus, jis nebesistengia ir del jusu... cia ne aukstoji matematika, veiksmas lygus atoveiksmiui...
Seima, vaikai viskas yra nedidele auka... jusu gyvenimo, laisvalaikio, laiko sau..
bet visa tai yra neapskaiciuojama jei jus pasirinkote kelia, tureti seima...
Juk jusu zmogus stovedamas prie altoriaus ir sakydamas TAIP labai daug tikejosi...

Daug bendrauju su vyro draugais... vienos isteriskos asmenybes zmogutis, toks mielas ir draugiskas... jai supykus ir eilini karta istikus isterijai ciumpa keliu menesiu vaikuti ir vaziuoja suka ratus aplink nama su vezimuku... karta neiskentes pasiguode mano vyrui, kad mylejosi jie tik kai zmona sugalvojo kad labai JAI reikia vaikucio, kad gimus nuolat ji sokdina ir kad darbe sedi po iolika valandu kad tik nereiketu namo vaziuoti... nes ten viena didele isterija del visko... as atvirksciai jam sakau klausyk zmona pagimdziusi gal jai pagalbos reikia, bet kai susitikome mieste ir kai ji eilini karta kavineje iskele isterija nes jis vaiko vezimeli pastate NE PAVESYJE man truko kantrybe!!! TAIGI JEI JIS NULEKS PAS MEILUZE tai tegu as jo nesmerksiu, nes pati neduok dieve jau seniai tokia BJAURASTI  buciau metus ir nebesiedus gyvenimo... dievazi esu moteris ir tikrai palaikau moteris, pavargusias po gimdymo, nuo darbu ir t.t. bet mano poziuri labai daznai tuo manipuliuojama AS PIGIMDZIAU VAIKA KO TIKITES IS MANES as DIRBU as TVARKAUSI NAMUOSE IR NIEKO NESPEJU...
mano mylima mama uzaugino mane ir broli VIENA .... bet as niekada nesmerkiau tevo, kad jis paliko musu seima... ir neesu temos "visi vyrai kiaules" pagrindine heroje... betkokiu atveju atsakant i temos klausima pasikartosiu MEILUZE NEKALTA DEL NIEKO..

Del pirmo posto. Meile vaikams yra ne vien pasiaukojimas.Meile yra ir auklejimas, meile yra ir ribu nustatymas ir grieztesnis zodis. Jokiu budu lepinimas- nera meiles israiska. Lepumas gadina zmogiskuma, zlugdo savarankiskuma, o kartu ir pasitikejima. Is dideles meiles daznai isauga nepilnavertes asmenybes.
drinks_cheers.gif del antro posto.Buna bjauriu moteru, bet buna ir bjauriu vyru. Vidinis grozis yra esme.
As uz aukso viduriuka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alisia31: 14 liepos 2012 - 08:43
QUOTE(alisia31 @ 2012 07 14, 10:37)
Del pirmo posto. Meile vaikams yra ne vien pasiaukojimas.Meile yra ir auklejimas, meile yra ir ribu nustatymas ir grieztesnis zodis. Jokiu budu lepinimas- nera meiles israiska. Lepumas gadina zmogiskuma, zlugdo savarankiskuma, o kartu ir pasitikejima. Is dideles meiles daznai isauga nepilnavertes asmenybes.
drinks_cheers.gif  del antro posto.Buna bjauriu moteru, bet buna ir bjauriu vyru. Vidinis grozis yra esme.
As uz aukso viduriuka smile.gif

As ir nekalbu apie besalygiska pasiaukojima, lepinima... mano posto esme tame kad negalime visuomet galvoti tik apie save.... kad nebutinai mus IVERTINS.. vyras, vaikai, kolegos darbe ir t.t.

Na as ne vien uz vidini grozi, megstu harmonija smile.gif bet tai nera pavirsutiniskas spindejimas, man zmogus grazus kai sveikas, spindintis, zodziu besimegaujantis gyvenimu.. kazkas cia uzsimine nu jau niekada nebusiu liekna ar kazkas panasaus.. paskaiciau savo postus ir nei viename neradau kad buciau rasiusi apie figuras, apranga tik pabreziau kad moteris turi prisiziureti, buti patraukli labai siauras mastymas jei kazkam tai formos 90x60x90 ...

Atsakyti
Beje, Jovita25 o tos pazistamos vyrui neatejo tokia mintis kad jo zmonai yra pogimdyvine depresija? Tokiu atveju reiketu gydytojo pagalbos, tokios moterys yra nestabilios psichikos ir ju smerkti nereikia - joms reikia padeti.
Atsakyti
QUOTE(northstar @ 2012 07 14, 11:15)
Beje, Jovita25 o tos pazistamos vyrui neatejo tokia mintis kad jo zmonai yra pogimdyvine depresija? Tokiu atveju reiketu gydytojo pagalbos, tokios moterys yra nestabilios psichikos ir ju smerkti nereikia - joms reikia padeti.

nea jie kartu jau daug metu, ji visada tokia buvo kiek pamenam smile.gif tiesiog toks zmogaus budas.. per tiek metu prisiriso zmogus, vaikas atsirado tikriausiai neuztenka drasos kazka keisti.. juk netik vyrai, bet ir moterys bijo likti vieni...
o su manimi bendraudama ji tokia susireiksminusi as tai jam LIEPIU, man tai jis DARO grusciau per duris jei nedarytu ir panasiai... jokiu budu negiriu as tu vyru, visokiu ju buna.. pazystu ir as kaip sakau tookiu brudaciju kad neduok tu dieve doh.gif doh.gif bet nenukrypstant nuo temos kuo kalta meiluze jei musu kaimynes vyras neisktenes ateis pas ja???
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 07 14, 09:29)
Idomiai moterys masto.. o kaip yra su vaikais?? juk del ju taip pat daug daug aukojamasi, praktiskai iki 18 metu vaikui reikia nuolatines prieziuros, paramos, islaikymo ir t.t.t

Nu bet ir sulygino- vaikus su vyrais doh.gif mastau.gif Nors cia nenaujiena, kad yra tokiu moteru, kurioms vaikai paskutineje, o vyrai pirmutineje vietoje. Gegutėmis zmonės jas vadina.
Papildyta:
QUOTE(jovita25 @ 2012 07 14, 10:21)
nea jie kartu jau daug metu, ji visada tokia buvo kiek pamenam

O, va cia va visas jusu mastymo ir elgsenos apibendrinimas. Jus neturite savojo AŠ. Susitapatinot su vyru, esate JO dalis.
Papildyta:
QUOTE(jovita25 @ 2012 07 14, 09:29)

Daug bendrauju su vyro draugais...

As daug bendrauju su vyrais visa savo gyvenima. Ir tuo labiau ne TIK su vyro draugais.Prapleskite savo akirati vyriskoje terpeje, jei kada galesit tai sau leisti .Jei vyras jums tai leis. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(diletant @ 2012 07 13, 21:35)
Kai neturite konkretaus atsakymo, lengviausia viską pavadinti nesąmone, beletristika. Aš čia dėstau savo gyvenimo tiesas, o ne literatūroje perskaitytus faktus, bet tiek to, nesiginčysiu, Jūs pasakojate savo potyrius ir juos gerbiu. Tačiau iš jūsų postų kažkaip atrodo, kad arba Jūsų vyras per daug iš jūsų reikalauja, jūs negalite to įgyvendinti, bet jis vis vien laimingas,arba jums kažkodėl atrodo, kad kiti vyrai reikalauja labai daug. Jei įdomu, indus plaunu ir skalbinius lyginu išskirtinai aš, valgyt verdame pakaitomis, kas laisvesnis, anksčiau grįžta, ar mažiau pavargęs, tvarkomės kartu... Na, vienu žodžiu, niekas nieko nereikalauja, bet stengiamės vienas dėl kito.

Oi ne tai cia, oi ne tai... g.gif
Jei zmogus nesugeba glaustai keliais zpodziai issakyti ka jis jaucia ir galvoja- cia jau problema. Cia arba ilgas 'bobiskas' liezuvis, arba noras issikalbeti ,save itikinti ,kad butent taip ir yra, kaip rasoma. g.gif O gal tai - noras save apgaut?
Papildyta:
QUOTE(northstar @ 2012 07 13, 23:24)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif Tikrai taip, galiu paliudyti, nes dabar AS gaunu procentus nuo savo "investicijos"  biggrin.gif

Jus tik pradejpote gauti ,nezinote kiek tai laiko tesis tie pocentai, o mes jau gauname ir gauname ,ne vienas desetkas metu. Ateitis parodys kuri is musu ilgiau gaus tuos procentus
Papildyta:
QUOTE(Publicum47 @ 2012 07 13, 23:14)

Nu ir teisingai.  4u.gif  Kad ir kaip čia buvote puolama - tai tik išdava to, kad puolančiosios gyventi nori dėl savęs ir sau, o tame bendrystės nėra, todėl jų filosofija ir nepasiteisina, o girdėti kaip kitos sugeba - skaudus smūgis jų savi..... g.gif  g.gif  g.gif . aš net nežinau kur pataikoma? Matyt į skaudžiausią vietą biggrin.gif 

Jūs puikiai pastebėjote tą "indėlio" ir grąžinamų "procentų" "politiką" - ne visos teisingai investuoja (į barsčius ir langų plovimą), todėl ir grąžos iš "investicijų" nesulaukia, o iš čia ir tas pyktis kad kitos įžvalgesnės "rinkos situacijoje". lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Sėkmės Jūsų santykiuose, o ir manau, kad su Jūsų įžvalga, netgi "krizės" nebaisios. 4u.gif  4u.gif

biggrin.gif Ar toli su tokiu mastymu nuejote seimyninio gyvenimo keliu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 14 liepos 2012 - 09:44