Įkraunama...
Įkraunama...

Jūsų požiūris į meilužes - 2

QUOTE(Sahrazad @ 2012 07 14, 14:30)
Tai kitoms gal patinka kai vyras sprendžia

Kitoms, būna, neleidžiama rinktis, nes ne jos uždirba.
A kodėl mane tokią kategorišką piešiat daba? biggrin.gif Aš juk nežinau, kaip anoji J. gyvena. Tik spėju. Pasigavo mano putką zyliojančią ir pačios pasileido per forumą klykdamos:D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Verutea: 14 liepos 2012 - 13:40
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 07 14, 14:31)
Kažkoks nesveikas tas malonumas, bet man malonu wub.gif

Tai tikiu, kad daug kam tai patiktų biggrin.gif Dėl mašinų gal ne visai vykęs palyginimas - reta moteris jomis nuoširdžiai domisi. Bent jau aš savo vyrą laikau toje srytyje gerokai kompitentingesniu nei aš pati ir į patarimus atsižvelgčiau
Atsakyti
QUOTE(Sahrazad @ 2012 07 14, 14:30)

Iš tikrųjų na man tik šiaip bendras retorinis klausimas iškilo. Jei gyveni taip kaip aprašyta buvo Jovitos, ir staiga sunkiai susergi. Kokia būtų vyro reakcija? Na nebegalėtum net norėdama aptupinėti jo. Aš tiesą sakant pabijočiau taip rizikuoti pernelyg lepindama vyrą vien dėl to. Nes žmogus įpranta prie gero, o atsiradus tuštumai ar nesugalvos paskui jos užpildyti kita fėja? Na nežinau, tiesiog pamąstymai kažkokie lygioj vietoj čia ištiko mane.

Čia geri pamąstymai drinks_cheers.gif , tai rizika, bet tai santykių formavimo klaidos. Jei tokį modelį nuo pat pradžių suformuoji, vyras prie to (gero) pripranta, tai po to betkokie pokyčiai gali budinti konfliktus. Negerai gaunasi. Ir susirgt nebeturi teisės, ir be makiažo plavinėti, kokie dar naktiniai ar chalatai?! Tokie dalykai apskritai uždrausti. Man kartą viena moteris pasakė, kai aš per neatsargumą leptelėjau, kad dažnai po namus plavinėju vien su plonais naktiniais, na čia vasarą, nes pas mumis tokios tradicijos, veik visi kaimynai su lengvais a la naktiniais, nes karšta. Tai ji su tokiu pasibaisėjimu: tu ką?!! jei mane vyras pamatytų, tai šakės! namie tik su normaliais rūbais ir pan. Tai ir nebesakiau, kad vyras pusdienį vien su šeimyniniais plavinėja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2012 07 14, 14:24)
Man tai vaidenasi ,kad tos trupiniu rankiotojos galvoja taio -a ,

Su tais trupiniais priminėt vieną momentą iš meilužės laikotarpio:
Derino, derino ji visaip prie mano diedo, o tas nežino ko jam reikia žmonos ar naujos meilės... Neiškentusi parašau jai sms: "Gana rankioti trupinius nuo mūsų stalo, ar tavęs tai nežemina? " Ir ką jūs manote, po dienos man vyras dėsto: "kodėl tu jai siunti tokias žiaurias sms? tu įsivaizduoji, kaip ją įskaudinai... " biggrin.gif Aišku, kad prisiverkė diedui, kokia žmona žiauri karvė ir kaip ją terorizuoja. Nachališka moteriškė buvo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niekasnenorėjomirti: 14 liepos 2012 - 13:48
QUOTE(Sahrazad @ 2012 07 14, 14:37)
Watch out now- apšauks jaunesne pūtka barakūda nono.gif
atsiprašau už offtopic'us smile.gif

Tegul šaukia irnesakyk.gif Barakuda būt ne pats blogiausias dalykas gyvenime, kai pagalvoji.

Seven devils, daug kam patiktų, ale ne visoms pasiseka lotuliukas.gif Dėl to griežia dantį.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 07 14, 14:41)
Čia geri pamąstymai drinks_cheers.gif , tai rizika, bet tai santykių formavimo klaidos.

drinks_cheers.gif Visiškai sutinku su Jūsų postu. Na jei moteris iš prigimties super estetė, pedantė ir tai jos natūralus gyv. būdas, tai gerai, valio. Bet, jei tai pritemptinis dalykas ar iš supratimo kaip ta šeima turi atrodyti, ar pagal vyro įgeidžius, ar iš baimės antrą kartą nesuklysti, tai kiek laiko jis gali trūkti. Žmonės sunkiai keičiasi... o čia diena iš dienos pritempinėti save iki maksimumo... Aš gal pagalvočiau, kam man ta santuoka.
Papildyta:
QUOTE(niekasnenorėjomirti @ 2012 07 14, 14:45)
Derino, derino ji visaip prie mano diedo, o tas nežino ko jam reikia žmonos ar naujos meilės... Neiškentusi parašau jai sms: "Gana rankioti trupinius nuo mūsų stalo, ar tavęs tai nežemina? " Ir ką jūs manote, po dienos man vyras dėsto: "kodėl tu jai siunti tokias žiaurias sms? tu įsivaizduoji, kaip ją įskaudinai... "  biggrin.gif  Aišku, kad prisiverkė diedui, kokia žmona žiauri karvę ir kaip ją terorizuoja. Nachališka moteriškė buvo  biggrin.gif

Eina sau, va čia topinė pasimaišė...
Atsakyti
QUOTE(Verutea @ 2012 07 14, 14:15)
Man Jovitėlės situacija šviečiasi sekančiai: motera jaunesnė už savo vyrą bent 10 ar 15 metelių. Na per kokią kartą netgi galėtų būti. Pernelyg nepersidirba, įtariu, (kažkaip praleido burbančios klausimą apie kasdienį darbą), nes vyresnis vyras kuria gerovę už du. Va iš ten tas nesvietiškas noras verstis kūliais per negaliu prie tos pačios petelnės taukus spirgams prie cepelinų lydant. Bo jei nesiversi, tave gali ir išmainyti, nes vieta šalia vyro ant pečiaus tai labai šilta. A diedui irgi paranku: jauna putka, zylioja po namus namų židinį beigi jaukuma su kačiarga kurstydama, krosą rytais bėgioja skruostais raudonais nuo dažų. Ai, ir dar žiūri kaip į Dievą. Ir pačiam akys džiaugiasi, ir pirty ar kur ten pasigirt nesarmata biggrin.gif Na ir aišku visa šita simbiozė užmaskuojama begaline meile vienas kitam biggrin.gif
O dar pastebėjot, kaip reaguoja į burbančios postus? Neva pastaroji nemandagiai rašo. Jautruolė man pasirodė biggrin.gif  Šiukštu, pikto žodžio ar pakelto tono nemažna peleisti svetimo adresu. Na ir apie ką tai kalba, kai žmogus barnių vengia? biggrin.gif

cia tai prajuokinot mane thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif mano vyrui 29 jaunas sakyciau biggrin.gif biggrin.gif nors skaitant mintis kaikuriu tai panasu kad amziaus cenzas zemesnis nei yra... va ir siandien tik is darbu grizau, o jus panasu jau nuo ryto viska palike chatinates mirksiukas.gif saunuoles moteriskes grizau tokia pavargusi paskaiciau jusu postus prie kavos puodelio ir pamaciau savo gyvenimeli visai kitoki.. nu tikros jus saunuoles viska zinot viska numatot eina sau pasijutau tokia nereiksminga zyliojanti putka... doh.gif istiesu koks zemas tas LT mentalitetas...
Atsakyti
Isskyrus keleta zinutes pilnos pagiezos ir cinizmo, dar kazkokiu zyliojanciu p... Moteriskes, ko jus cia taip putojates? Nei jums tuos barscius virt, nei vyrui kiausinius pudruot biggrin.gif Kiekvienas gyvenima gyvena kaip jam priimtina, isreiksta nuomone skiriasi nuo pirsamosios. Ir dar,- saves prisiziurejimas tai nereiskia kad reikia miegoti su makijazu, ar virti cepelinus su vakarine suknele, paprasciausiai kai kurios moterys klaidingai galvoja nu va istekejau, kam cia daugiau stengtis bigsmile.gif Kazin ar moteriai patiktu jei vyras pradetu su barzda iki keliu vaikscioti ir nutysusia maike nesiotu tongue.gif
Atsakyti
Man tai juokingiausia, kai besilankančios tuose pačiuose forumuose pradeda viena kitą špigelioti dėl sėdėjimo prie kompo. Kažkokia logikos klaida sakyčiau
Atsakyti
QUOTE(Seven devils @ 2012 07 14, 12:48)

Eina sau, va čia topinė pasimaišė...

Diedas čia topinis gyvulys. Žmonai moralus skaito, kad ta drįso meilužę įžeist. Gerai dar, kad snukin nedavė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(niekasnenorėjomirti @ 2012 07 14, 15:37)
Grįžtant prie temos, manau, kad ir meilužė kalta (aišku, jei žino, kad vyras vedęs)
Neseniai pati išgyvenau šeimos dramą...

Tai Jūs kaltinate išskirtinai tik meilužę? Savo vyro ne? g.gif (Kaip supratau, kad Jūsų šeimoje įsimaišė trečiasis asmuo..)
Papildyta:
QUOTE(Verutea @ 2012 07 14, 15:37)
Kitoms, būna, neleidžiama rinktis, nes ne jos uždirba.
A kodėl mane tokią kategorišką piešiat daba? biggrin.gif Aš juk nežinau, kaip anoji J. gyvena. Tik spėju. Pasigavo mano putką zyliojančią ir pačios pasileido per forumą klykdamos:D

Nepiešiu niepiešiu tik baisiai lipo man ta putka zyliojanti thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(niekasnenorėjomirti @ 2012 07 14, 15:45)
Derino, derino ji visaip prie mano diedo, o tas nežino ko jam reikia žmonos ar naujos meilės... Neiškentusi parašau jai sms: "Gana rankioti trupinius nuo mūsų stalo, ar tavęs tai nežemina? " Ir ką jūs manote, po dienos man vyras dėsto: "kodėl tu jai siunti tokias žiaurias sms? tu įsivaizduoji, kaip ją įskaudinai... "  biggrin.gif  Aišku, kad prisiverkė diedui, kokia žmona žiauri karvė ir kaip ją terorizuoja. Nachališka moteriškė buvo  biggrin.gif

Ne nu..net nesigauna adekvačiai pakomentuoti Jūsų posto...o Jūsiškis po tokio pareiškimo išvengė sunkaus kūno sužalojimo? Jūs ta prasme dar kartu?
Atsakyti
QUOTE(niekasnenorėjomirti @ 2012 07 14, 14:37)
Grįžtant prie temos, manau, kad ir meilužė kalta (aišku, jei žino, kad vyras vedęs)
Neseniai pati išgyvenau šeimos dramą...

Na gerai. Pagal jusu mastyma,meiluze kalta.O vat jusu vyras,kaip,niekuo detas ar kaip g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti