Įkraunama...
Įkraunama...

Jūsų požiūris į meilužes - 2

QUOTE(Sahrazad @ 2012 07 14, 18:34)
Tai Jūs kaltinate išskirtinai tik meilužę? Savo vyro ne? g.gif  (Kaip supratau, kad Jūsų šeimoje įsimaišė trečiasis asmuo..)
Papildyta:

Ne nu..net nesigauna adekvačiai pakomentuoti Jūsų posto...o Jūsiškis po tokio pareiškimo išvengė sunkaus kūno sužalojimo? Jūs ta prasme dar kartu?

Jei atidžiai skaitėt, tai rašiau, kad ir meilužė kalta mirksiukas.gif
Aišku, kad vyras kalčiausias, bet ir ji ne šventoji Marija rolleyes.gif , juolab, kad pati prisiskreto (sužinojau viską iš el. laiškų ir fb susirašinėjimo) . O žmonos kaltė kai kuriais atvejais gali būti , o gali ir nebūti.

Smurtas mūsų šeimoje netoleruojamas unsure.gif
Jau kartu ax.gif

QUOTE(Ilgaplaukė @ 2012 07 14, 19:24)
O man butu zema rasineti ar skambineti blink.gif Ir toliau gyvenate su tokiu vyru,kuris akivaizdziai pripazista turintis meiluze??? O dar stebites meiluzes elgesiu,kai su jumis elgiasi kaip su skuduru,nusisluosto kojas ir pirmyn ... wink.gif  mega_shok.gif Taip saves negerbti ir nemyleti,tai...o dar smerkiate meiluze  blink.gif

Tai ir nerašinėkit, juk kiekviena savo problemas sprendžiame kitaip mirksiukas.gif
Tipo susimest su vedusiu ir turinčiu mažų vaikų vyru, tai jau lygis, o žmonai parašyt tokiai veikėjai sms, tai jau žema bigsmile.gif Prajuokinot biggrin.gif
Ir aš anksčiau buvau tokios pat nuomonės kaip ir jūs, ir tokia pat kategoriška iki gyvenimas nepamokė blush2.gif
Atsakyti
Na,tikrai,kad meiluzes nera sventos biggrin.gif .Dulkinkis su vedusiu tyliai,ko cia zmonai rasineti ir lysti i seima,tegul dziaugiasi jos vyro mikasium lotuliukas.gif ir tyli biggrin.gif .
Atsakyti
Man irgi keistas tas požiūris, kad va žmona iki galo turi išsaugoti orumą, o meilužei tai kaip išeina....
Atsakyti
QUOTE(niekasnenorėjomirti @ 2012 07 15, 12:27)
Jei atidžiai skaitėt, tai rašiau, kad ir meilužė kalta  mirksiukas.gif
Aišku, kad vyras kalčiausias, bet ir ji ne šventoji Marija  rolleyes.gif , juolab, kad pati prisiskreto (sužinojau viską iš el. laiškų ir fb susirašinėjimo) . O žmonos kaltė kai kuriais atvejais gali būti , o gali ir nebūti.

Jau kartu  ax.gif
Tai ir nerašinėkit, juk kiekviena savo problemas sprendžiame kitaip  mirksiukas.gif
Tipo susimest su vedusiu ir turinčiu mažų vaikų vyru, tai jau lygis, o žmonai parašyt tokiai veikėjai sms, tai jau žema  bigsmile.gif  Prajuokinot  biggrin.gif
Ir aš anksčiau buvau tokios pat nuomonės kaip ir jūs, ir tokia pat kategoriška iki gyvenimas nepamokė  blush2.gif

Taip IR meiluze kalta,bet...ir kiek laiko taip saugosite ir atsimusinesite nuo vyro meiluziu???Nemanykite,vyrai taip pat tobuleja,jie tampa isradingesni,ir jei pakliuvo viena karta,nereiskia,kad jis tai nedarys,bet...TIK bus atsargesnis .
Vat stebinate savo naivumu,reiskia vyrui atleisti eilini prasizengima sugebejote,o meiluze liko visvien kalciausia,o vyras nusiplove iki sekancio karto,ane. wink.gif lotuliukas.gif
Ir lyginti save su manimi nereikia,nes...nekaltinu meiluzes, o vyrui atleisti sugebeciau TIK vieninteli karta,ir nerasineciau,neskambineciau,o tuo labiau nesiaiskinciau su ta moterimi.O vyras uz savo klaida,turi zinoti ir jos pasekmes. Ne amziuje ir nugyvento seimyninio gyvenimo laikas priklauso, saves gerbimas. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilgaplaukė: 15 liepos 2012 - 12:02
doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2012 07 15, 12:59)
Taip IR meiluze kalta,bet...ir kiek laiko taip saugosite ir atsimusinesite nuo vyro meiluziu???Nemanykite,vyrai taip pat tobuleja,jie tampa isradingesni,ir jei pakliuvo viena karta,nereiskia,kad jis tai nedarys,bet...TIK bus atsargesnis .
Vat stebinate savo naivumu,reiskia vyrui atleisti eilini prasizengima sugebejote,o meiluze liko visvien kalciausia,o vyras nusiplove iki sekancio karto,ane.  wink.gif  lotuliukas.gif
Ir lyginti save su manimi  nereikia,nes...nekaltinu meiluzes, o vyrui atleisti sugebeciau TIK vieninteli karta,ir nerasineciau,neskambineciau,o tuo labiau nesiaiskinciau su ta moterimi.O vyras uz savo klaida,turi zinoti ir jos pasekmes. Ne amziuje ir nugyvento seimyninio gyvenimo laikas priklauso, saves gerbimas. mirksiukas.gif

Ta pati ir KTK kiek supratau is jos postu sako,kad del teisingu priezasciu galima viena kart atleisti.

Bet tema yra ar meiluze KALCIAUSIA. Ne, tikrai ne, nors pagunda yra didele apkaltinti visiskai svetima zmogu, nes mes nesitikime is savo zmogaus tokio nieksingo poelgio. Kalciausias yra tik vyras. Jeigu ir atsiranda kazkokiu nesklandumu ar nepasitenkinimo (fizisko ar moralisko) viska galima spresti seimoje pries begant ieskoti paguodos(kuri nebus nuosirdi) ar fizisko pasitenkinimo.
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2012 07 15, 12:59)
Vat stebinate savo naivumu,reiskia vyrui atleisti eilini prasizengima sugebejote,o meiluze liko visvien kalciausia,o vyras nusiplove iki sekancio karto,ane.  wink.gif  lotuliukas.gif
Ir lyginti save su manimi  nereikia,nes...nekaltinu meiluzes, o vyrui atleisti sugebeciau TIK vieninteli karta,ir nerasineciau,neskambineciau,o tuo labiau nesiaiskinciau su ta moterimi.O vyras uz savo klaida,turi zinoti ir jos pasekmes. Ne amziuje ir nugyvento seimyninio gyvenimo laikas priklauso, saves gerbimas. mirksiukas.gif

Taip papasakokit ir man kaip ten iš tikrųjų pas mane šeimoj buvo, nes čia tiek naujų faktų išskaičiau bigsmile.gif biggrin.gif cool.gif Tamsta gal ekstrasensė, kad net aiškią ateitį aprašėt bigsmile.gif

Kai atsitiks taip, tai ir sužionsit ką darysit, o ko ne ax.gif
Jei ne paslaptis, tai kiek jums metų?
Atsakyti
QUOTE(niekasnenorėjomirti @ 2012 07 15, 14:06)
Taip papasakokit ir man kaip ten iš tikrųjų pas mane šeimoj buvo, nes čia tiek naujų faktų išskaičiau  bigsmile.gif  biggrin.gif  cool.gif  Tamsta gal ekstrasensė, kad net aiškią ateitį aprašėt  bigsmile.gif

Kai atsitiks taip, tai ir sužionsit ką darysit, o ko ne  ax.gif

Oi,ilgaplauke is vieno zodzio tiek prikurs fantaziju apie jus lotuliukas.gif ,baisiai lakia fantazija zmogus turi lotuliukas.gif ,bet ne tai blogiausia,o blogiausia,kad ji pati tiki savo fantazijom,kaip nenugincijamu faktu biggrin.gif .Tu gali nieko nepasakyti apie savo seima,ji viska zino geriau uz tave ir tau papasakos tai,ko pas tave niekada nebuvo biggrin.gif .
Jauna ji dar,nes tik jauna gali buti tokia kategoriska,nemoketi ramiai diskutuoti,o dar jai viskas kelia juoka ,ji sugeba ir is pirsto juoktis thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(niekasnenorėjomirti @ 2012 07 15, 14:06)
Taip papasakokit ir man kaip ten iš tikrųjų pas mane šeimoj buvo, nes čia tiek naujų faktų išskaičiau  bigsmile.gif  biggrin.gif  cool.gif  Tamsta gal ekstrasensė, kad net aiškią ateitį aprašėt  bigsmile.gif

Kai atsitiks taip, tai ir sužionsit ką darysit, o ko ne  ax.gif

Na is jusu postu toki vaizdeli susidariau,kad bandote dantimis ir nagais sulaikyti vyra.Rasinedama tik save pazeminote,o ne ta moteri.Jei manote,kad taip galite sulaikyti vyra,tai...siaip tokios moterys atrodo apgailetinos,nes pasilikdamos su tokiais vyrais,kurie negerbia,net akivaizdziai gina meiluze(pati tai aprasete),pripranta buti aukomis.Pasikartosiu,viena karta atleidzia protingos,o antra - kvailos. mirksiukas.gif

Beje tikrai nesielgsiu kaip jus,nes mano savigarba auksciau uz isdavyste. O spelioti,kas butu jeigu butu,tai ne man.
Manote,kad savigarba slypi metuose,ane lotuliukas.gif Jei taip,tai jums augti ir augti. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(KTK @ 2012 07 15, 14:33)
Oi,ilgaplauke is vieno zodzio tiek prikurs fantaziju apie jus  lotuliukas.gif ,baisiai lakia fantazija zmogus turi  lotuliukas.gif ,bet ne tai blogiausia,o blogiausia,kad ji pati tiki savo fantazijom,kaip nenugincijamu faktu biggrin.gif .Tu gali nieko nepasakyti apie savo seima,ji viska zino geriau uz tave ir tau papasakos tai,ko pas tave niekada nebuvo biggrin.gif .
Jauna ji dar,nes tik jauna gali buti tokia kategoriska,nemoketi ramiai diskutuoti,o dar jai viskas kelia juoka ,ji sugeba ir is pirsto juoktis  thumbup.gif .

Kvailam zmogui ir lygus kelias atrodo vingiuotas hihihi.gif assa.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2012 07 15, 18:26)
  Kvailam zmogui ir lygus kelias atrodo vingiuotas  hihihi.gif  assa.gif

Tikrai taip,pritariu hihihi.gif assa.gif laugh.gif ,nors ir ne i tema pasakei atsakydama i mano posta lotuliukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KTK: 15 liepos 2012 - 17:30
QUOTE(KTK @ 2012 07 15, 18:30)
Tikrai taip,pritariu  hihihi.gif  assa.gif  laugh.gif ,nors ir ne i tema pasakei atsakydama i mano posta lotuliukas.gif .

wink.gif mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2012 07 15, 18:45)

assa.gif

Karta atleisti,tai nera kvailumo pozymis,bet ir tai,jei tai buvo vienadienis nuotykis,jei tai buvo,kad ir vienintelis,bet romanas su meiluze,sito irgi neatleisciau.
Atsakyti