Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijų gerbėjų klubas

QUOTE(Rimmuse @ 2012 07 28, 22:01)
Niekad nemaniau, kad gali būti tokių puikių pelargonijų  wub.gif  wub.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif Visad mačiau tik tas paprastas,o čia pasirodo tokių grožių yra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Krialda @ 2012 07 28, 22:22)

bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Bet jau grožių pridėjot wub.gif wub.gif wub.gif

O pas mane nelaimė sad.gif Anyta svečiavosi kol manęs nebuvo namie ir pamiršo uždaryti šiltnamio duris, kuriame pelargonijos. Įėjo žąsys išskabė ir išlaužė mano švedukes. Ne visas, kelios liko sveikos, bet taip gaila, kad nors verk. Susmaigsčiau tas nulaužytas į žemę, taip tikiuos, kad prigis verysad.gif
Atsakyti
Yell, užjaučiu.. bet šakutės tikrai prigis- orai palankūs- šakniukės užaugs.. ką jau padarysi, tokia žąsų prigimtis..
Ačiū visoms mergaitėms už gražius žodžius drinks_cheers.gif
Maloniausia, kad nebeliko atgyvenusių stereotipų.. Iš ties pelargonijos- nuostabios gėlės, veislių tokia gausybė, kad su liūdesiu supranti, kad tiesiog neišgali turėti jų visų.. rožytės, žvaigždutės, kaktusytės, tulpytės.. o kur dar margalapės ar maloniai kvepiančios.. tiesiog galva susisuka nuo įvairovės..
Fotografavau be blykstės, saulutės šviesoj- tai pašalinis fotosesijos rezultatas- susvilusi saulėj nugara doh.gif bet ko dėl gėlių nepadarysi tongue.gif bet miegosiu neramiai doh.gif
Atsakyti
Krialda Žiauriai gražu biggrin.gif O kuri pačiai labiausiai patinka? Man paskutine patiko,žiedų struktūra įdomi g.gif
Atsakyti
Aha, tikrai, kad žiauriai gražiosh drinks_cheers.gif
Amarrile, iš šitų man pati pačiausia yra Fluffy, čia nuotraukoj žiedynas jau bebaigiantis žydėjimą, pati pelargonija yra kompaktiška, ne tokia augi, žiedynas tiesiog apvalus, labai gausiažiedis ir patys žiedai dideli, ir tik pražydus žiedų spalva yra ryškesnė.
Ta paskutinėj nuotraukoj Gwen Lewington labai įdomiais lapais, augi, dabar gal keturi žiedynai žydi, žiedukai pilni, įdomios formos, bet smulkūs, na, žodžiu, žvaigždutė smile.gif
user posted image

Fabian Game yra mini pelargonytė, spalva raudonai avietinė, kaip tokiai mažei- labai gausiai žydi.
user posted image

Bet.. gi dar ne visas išrodžiau tongue.gif Gi, mano vyrui- pelargonligės priepuolis lotuliukas.gif išparceliuos orchidėjas- tegyvuoja pelargonijos doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krialda: 29 liepos 2012 - 10:51
Ot fainas vyriskis, labai smagu kai vyrai uzsiima gelininkyste 4u.gif Gal kitamet pavasari noresiu kokios atzaleles, jau tada isanksto uzsiprasysiu. Mano is seklyciu paprastutes irgi zydi, einu nufotkinsiu, gal kas kada ikels nuotraukyte.
Atsakyti
Venta9- būtinai nufotografuokit- labai įdomu- ką iš sėklyčių galima išaugint thumbup.gif
Visa bėda, kad tas mano vyriškis žino koks fainuolis yra lotuliukas.gif bet kad atrado pelrgonijų grožį- labai džiaugiuos smile.gif
Atsakyti
Taip taip, butinai reikia dziaugtis 4u.gif Retai tokiu pasitaiko. O mano paprastos visos , vienodi ziedeliai tik spalvos skirtingos, nufotkinau su telefonu, kitokios irangos neturiu, bet saule plieskia tai nezinau kaip isejo, nes neiseina perziuret ( vepla tokia esu, nemoku surast). Balkone uzstiklintam randasi, baisus karstis, tenka net 2 kart per diena laistyt, nors atidarius esu, bet pries saile kone 50 laipsniu, vargseles, gal reikia sunest i kambari g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Venta9: 29 liepos 2012 - 11:21
QUOTE(Yell @ 2012 07 28, 23:55)
Bet jau grožių pridėjot  wub.gif  wub.gif  wub.gif

O pas mane nelaimė sad.gif Anyta svečiavosi kol manęs nebuvo namie ir pamiršo uždaryti šiltnamio duris, kuriame pelargonijos. Įėjo žąsys išskabė ir išlaužė mano švedukes. Ne visas, kelios liko sveikos, bet taip gaila, kad nors verk. Susmaigsčiau tas nulaužytas į žemę, taip tikiuos, kad prigis  verysad.gif

O kodėl jas šiltnamyje laikai, juk taip karšta unsure.gif
Atsakyti
Simta kartu matyta foto visoms, bet kaip galiu nedeti dar biggrin.gif biggrin.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijoleta20: 29 liepos 2012 - 13:16
bigsmile.gif kiek idomiu grazuoliu pridejot! wub.gif thumbup.gif
Parumpinau savo porai svedziu virsuneles cia kazkada, tai siandien jau Ruby Rosebud pamacisu 2 sakneles smile.gif . Rosebud Supreme dar mirksta.
Atsakyti