Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijų gerbėjų klubas

QUOTE(amarrile @ 2012 08 15, 09:58)
aš labai priekabi  blush2.gif  bigsmile.gif o ko tos iš seklų geresnes,nei pas mus yra? g.gif
Konkrečiai,kokia gelytė domintų?

mane tai kaip visada sportinis interesas biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 08 15, 09:44)
Merginos, kurios auginote pelargonijas is seklyciu, gal pasidalintumete patirtimi kaip jos siuo metu atrodo, kaip gyvuoja, ar atitiko, tas kokias sejote?

Mano patirtis su auginimu iš sėklyčių:
pirkau tokias (netgi nuotrauka būtent šita buvo įdėta):
user posted image
užaugę pražydo vat taip:
user posted image

kažkaip noro daugiau prasidėti su sėklytėmis nėra schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Yell @ 2012 08 15, 11:59)
Mano patirtis su auginimu iš sėklyčių:
pirkau tokias (netgi nuotrauka būtent šita buvo įdėta):

kažkaip noro daugiau prasidėti su sėklytėmis nėra  schmoll.gif

drinks_cheers.gif Ir aš "džiaugiausi" tokiomis doh.gif
Atsakyti
sakot gali isdygti visai netokios?? g.gif
as lt radau pelargoniju mixa 5 seklytes,viss sudygo puikiai..tuoj zydes...odel labai apsidziaugiau galimybe parsisiusti....
dabar jau net nebezinau siustis ar ne...
Papildyta:
QUOTE(amarrile @ 2012 08 15, 09:58)
aš labai priekabi  blush2.gif  bigsmile.gif o ko tos iš seklų geresnes,nei pas mus yra jau augaliukai? g.gif Matyti reiktų natūralų žiedą,jo formą,dįdį,žydėjimo kokybę,atsparumą musų lietingom sąlygom. Pvz.sužinojau iš šios vasaros patirties,kad tos smulkios,gražios ,dvispalves bikolor žydi neilgai,susiformuoja sėklidės,jas išskabyt jau reikia laiko ir akinių  doh.gif Vis tikejausi antro žydejimo,bet net ant palanges stovi be žiedų...
Balta karališka dar nesiteikė žydėti,tik nežinau,pirmametė ar antametė likusi yra,bet nemaža
Konkrečiai,kokia gelytė domintų?iIš kompaktinių neblogai atrodo ta dvispalvė,kurios nuotrauka yra viršuj mano įdeta.Ir pas  Elar kompozicijoj tokia pati,manau. Jei kas norit,galiu nugeneti ir atsiųsti šakelių dovanai. Tik kaip su rudeniniu dauginimu ir išlaikymu per žiemą  g.gif
Vis knibžda klausimas,kokios gelytes pas Ex ,kur pavasarį rodė,?-labai jau buinūs ,gražūs žiedai ... rolleyes.gif

zydi pas mane is jusu gauta baltoji...baisinis krumas isauges..kadangi labai didele,ziemai planuoju plenca isisaknydinti...turiu ir ruzava karaliska vadinama irgi arklinis krumas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jalka: 15 rugpjūčio 2012 - 10:11
As tai prisiemiau saviskiu seklyciu, ziuresim ar gausis kas g.gif
Atsakyti
Sveikos.
Aš turiu dviemetę auginimo iš sėklų patirtį- man patiko, dygo ir augo lengvai, šiemet norėjau turėti jų daug, tai pirkau iš JAV du maišelius po 100 sėklų, sumokėjau už juos abu apie 60 Lt, pasėjau apie 180, daug išdalinau dar mažų daigiukų, galiausiai pas mane liko apie 100 augalų.

Sodinau daugumą vejos pakrašty, tik mažokai joms čia saulės (dabar žydi gausiau), tik man jos užaugo tikros milžinės, tikėjausi žemesnių):
user posted image

Kitos sulipo į vazonus (priekyje matosi prisiglaudusi ryškenė Orange bud iš Partizanės kolkecijos):
user posted image

o čia produktyvioji Swanland Pink:
user posted image

ir užsispyrėlė Appleblossom Rosebud (pagaliau pražydo, bet aš ją ilgokai genėjau):
user posted image
Atsakyti
ogo, koks grazus pakrastys biggrin.gif

mano akims neiprastas, bet labai nerealus vaizdelis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Darsė koks grozis... wub.gif o jums prazydo tokios kokiu ir tikejotes???(kokias ir pirkot)?
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2012 08 15, 12:14)
Darsė koks grozis... wub.gif  o jums prazydo tokios kokiu ir tikejotes???(kokias ir pirkot)?

taip, pražydo lygiai tokios, tik matyt dėl to, kad pusiau pavėsyje augo, labai išsisitiebė į viršų doh.gif

sėklų brandina daug, bet nerinksiu jų irnesakyk.gif
supratau, kad šiemet gėlių turėjau per daug (nors gal taip nebūna? g.gif biggrin.gif ), kitąmet apsiribosiu rožiažiedėmis ir viena kita svyrančia ax.gif
Atsakyti
Tų kompaktikių kaimynė vis pasiseja,bet jos visada aukstos,įpatingai,kai stovi viena šalia kitos,nebent nuo mažų tektų stipriai geneti,bet tada nusitęstų žydėjimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Yell @ 2012 08 14, 14:13)
Man tai kažkaip baisu tokie siuntimai su persiuntimais. Kažin ar daigiukai atlaikytų tokią kelionę.  unsure.gif

Buvau užsisakiusi iš Vokietijos keletą daigelių (ne pelargonijų) tai taip gražiai supakuoti buvo, tokiose spec dėžutėse, su žemėm ir palaistytos. Puikiai atlaikė kelionę thumbup.gif
Atsakyti
Bet jau kaip pas Darsę gražu thumbup.gif norėčiau ir aš kaime kažką panašaus padaryt wub.gif
oi kiek pelargonyčių reikės g.gif
Atsakyti