Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijų gerbėjų klubas

Man Amarillės mintis patinka. Būtų įdomu pamatyti patyrusių augintojų kolekcijas, bent jau žinoti kokios veislės auginamos Lietuvoj. Cha- būsiu vredna- nu kam man nuolat remti švedų ekonomiką, manau po metų po kitų mergaitės padaugins tų nuostabių rožiažiedžių- tikrai norėsiu.
Taip, kam labai nekantru- visada galimma pieškoti norimos veislės užsienyje- jokių problemų.. bet vieno augaliuko gi nesisiunti- optimaliai išnaudoji siuntimosi galimybę, taip į Lietuvėlę atkeliautų daugiau naujovių.
Mes, sakau mes nes vyrą užpuolė pelargonijų virusas, atsisiuntėm dvylika veislių: iš jų rožiažiedes tik dvi (neištvėrėm lotuliukas.gif ), bet gi negražių neįdomių veislių nėra..
Ir nuotraukų savų tikrai bus..
Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2012 07 06, 11:45)
Yell, labai gražus pirkinukas, aišku, nepigus, bet iš savo pernykštės patirties galsiu pasakyti, kad negaila nė vieno išleisto lito mirksiukas.gif
Westadale turbūt visoms parsisiuntusioms pasimirė, labai jautri buvo. Aš jos neturiu ir nenoriu turėti, man pakanka klasikinės Appleblossom Rosebud  ax.gif

Dėl to westdale ir ėmiau 2 daigus, bandysiu augint, gal gausis kas nors.
Papildyta:
Šiandien parašysiu į sutarve laiškutį, padėkosiu už siuntinį ir išsiklausinėsiu kokiom rūšim kokios sąlygos reikalingos ir kuo ypatingas auginimas westdale, kad neišgyveno pas jus.
Atsakyti
Hi. 4u.gif

esu pirmokė pelargonijų auginime. Šiais metais debiutas su pirktiniais daigeliais. Vaizdelis mane tenkina ax.gif Žinoma, lygintis su Jūsų grožybėmis net neverta.

Kaip dažnai Jūs liejate šias gėlytes?

Maniškės šiaurės rytuose gyvena. Rytinę saulę mato iki 11val. kai saulėtos dienos būna. Bijau perlaistyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2012 07 06, 13:04)
Hi.  4u.gif

esu pirmokė pelargonijų auginime. Šiais metais debiutas su pirktiniais daigeliais. Vaizdelis mane tenkina  ax.gif  Žinoma, lygintis su Jūsų grožybėmis net neverta.

Kaip dažnai Jūs liejate šias gėlytes?

Maniškės šiaurės rytuose gyvena. Rytinę saulę mato iki 11val. kai saulėtos dienos būna. Bijau perlaistyti  doh.gif

Bijok toliau,ir viskas bus gerai.Tai geles,dėl kuriu sausumo bijoti nereikia ax.gif Sakom,kad ir atostogom jas galima palikti be priežiūros,palauks,kol grįšim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2012 07 06, 14:14)
Bijok toliau,ir viskas bus gerai.Tai geles,dėl kuriu sausumo bijoti nereikia  ax.gif Sakom,kad ir atostogom jas galima palikti be priežiūros,palauks,kol grįšim  thumbup.gif

Po tokio komentaro galvoju g.gif Ar ne per dažnai aš jas vandeniu lepinu... doh.gif
Atsakyti
Aš irgi pasirodysiu kaip maniškės išgyveno. Čia ne visos ir dar be žiedų, bet vistiek smagiau į nuotraukas žiūrėt nei raides smile.gif

user posted image user posted image

Žinau, kad yra skelbimų lenta, bet .... noriu pirmiausiai jums senbuvėms pasiūlyti Šiauliuose šį savaitgalį arba vėliau Kaune 2 Appleblossom Rosebud, 2 Denise, 1 Westdale appleblossom. Rašykit į AŽ 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pieninė: 06 liepos 2012 - 16:37
QUOTE(Pieninė @ 2012 07 06, 18:35)
Aš irgi pasirodysiu kaip maniškės išgyveno. Čia ne visos ir dar be žiedų, bet vistiek smagiau į nuotraukas žiūrėt nei raides smile.gif

Parašiau AŽ mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir aš labai Denise norėčiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Yell @ 2012 07 06, 10:00)
Kažkada prieš kelias temas rašiau, kad ieškau westdale daigiuko ar atžalos, bet nei vieno pasiūlymo nesulaukiau, užtat ir parsisiunčiau iš ten. Kas turi kantrybės laukia, o aš kaip jos dažniausiai neturiu, tai ir siunčiaus  biggrin.gif

Westdale yra rimtas iššūkis žinok, sunkiau auga ir bjauroka dauginime, ir lepumas...tai nelabai kas ir turi...

...nebepamenu, jei tai jūs siuntėtės tą veislę "April Snow", labai norėčiau šakelės.... 4u.gif

QUOTE(Darsė @ 2012 07 06, 10:45)
Yell, labai gražus pirkinukas, aišku, nepigus, bet iš savo pernykštės patirties galsiu pasakyti, kad negaila nė vieno išleisto lito mirksiukas.gif
Westadale turbūt visoms parsisiuntusioms pasimirė, labai jautri buvo. Aš jos neturiu ir nenoriu turėti, man pakanka klasikinės Appleblossom Rosebud  ax.gif

man irgi Appleblossom Rosebud nereali...westdale įdomi, o šioji nužydėjo nuostabiai, žiedai sagų didumo, labai pilnaviduriai, wub.gif gaila, mano fotikas pasimyriojo ir negaliu girtis vizualiai... verysad.gif

Pienine, smagu, kad jau pasiūlos turit 4u.gif

pavasariop, o gal ir už mėnesio turėčiau nemažai rožiažiedžių daigelių, jei ką domina, nes mano auga į aukštį labai, ir kaip Amarilė išsireiškė, reik šukuosenas formuot - genėt žadu, o tai kad šakeles neprapultų, daiginsiu...pagrindinės - bornholm, uleborgs universitat, turėčiau kelias appleblossom rosebund bei swanland...galimi ir mainai 4u.gif norėčiau Denise, jei kas turite. 4u.gif

Kristule, nu smagu ir tavo, kaip pirmakartės pelargonistės, lovelius pamatyt, labai gražu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 06 liepos 2012 - 19:23
Pats gyviausias forumas floroje friends.gif thumbup.gif .
Diskutavom,ar petunijos ir pelargonijos sutiks gyventi kartu...Viskas gerai,bet man vaizdelis nepatiko,persodinau šiuos lovelius,padarydama vienalyčius
user posted image
Mano loveliai visada tvarkingiau atrodo iš gatves puses,labiau nusvirusios gelytes,nesimato pririšimų ,bet foto padaryt sudetinga... blush2.gif Beto,vis vyksta transformacijos doh.gif .O vejo gusiai nelaukia,reikia greit pririšti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 06 liepos 2012 - 21:15
Noriu painformuot, kad kol kas visos gelytes uzrezervuotos ir laisvu nera 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2012 07 06, 20:20)
Westdale yra rimtas iššūkis žinok, sunkiau auga ir bjauroka dauginime, ir lepumas...tai nelabai kas ir turi...

...nebepamenu, jei tai jūs siuntėtės tą veislę "April Snow", labai norėčiau šakelės.... 4u.gif
man irgi  Appleblossom Rosebud  nereali...westdale įdomi, o šioji nužydėjo nuostabiai, žiedai sagų didumo, labai pilnaviduriai, wub.gif  gaila, mano fotikas pasimyriojo ir negaliu girtis vizualiai... verysad.gif

pavasariop, o gal ir už mėnesio turėčiau nemažai rožiažiedžių daigelių, jei ką domina, nes mano auga į aukštį labai, ir kaip Amarilė išsireiškė, reik šukuosenas formuot - genėt žadu, o tai kad šakeles neprapultų, daiginsiu...pagrindinės - bornholm, uleborgs universitat, turėčiau kelias appleblossom rosebund bei swanland...galimi ir mainai 4u.gif norėčiau Denise, jei kas turite. 4u.gif

Aš atsisiunčiau April Snow, kaip tik paaugs, galėsiu duoti.
Norėsiu iš jūsų Bornholm, Uleborgs Univeristat ir Swanland 4u.gif Šitų nesisiunčiau.
Atsakyti