Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijų gerbėjų klubas

Pas mane nežiemoja, nes nėra vietos sad.gif ant palangių ir taip jau sunku kokį naują vazonėlį įterpt blush2.gif laiptinėj bijau palikt, kad neberasiu, rūsy langų nėra, tai manau visiškoj tamsoj neišgyvens jos doh.gif pernai susistačiau porą lovelių tiesiog ant grindų kambary, bet sunyko man jos, nors vėlai parsinešiau, buvo pašalę truputį, anksčiau parneštos gal ir ištvertų g.gif šiemet turiu tik du didelius vazonus, bandysiu žiemą virtuvėj įkurdint doh.gif ten dar truputį vietos likę ir bent jau šviesu būna, žiūrėsim ar išgyvens g.gif
Atsakyti
cia ne mano, bet irgi gausiai zydi (vienos sodybos seimininku). Nepraejau nenufotografavus-liga, nu... doh.gif
Ir dar pro Palanga vaziavom (kelis metus nebuvau busvus musu pajury blush2.gif ) , tai ten irgi gausu pelargoniju prie sankryzu, faina wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Dantiste @ 2012 07 08, 17:59)
Pas mane nežiemoja, nes nėra vietos sad.gif ant palangių ir taip jau sunku kokį naują vazonėlį įterpt blush2.gif laiptinėj bijau palikt, kad neberasiu, rūsy langų nėra, tai manau visiškoj tamsoj neišgyvens jos doh.gif pernai susistačiau porą lovelių tiesiog ant grindų kambary, bet sunyko man jos, nors vėlai parsinešiau, buvo pašalę truputį, anksčiau parneštos gal ir ištvertų g.gif šiemet turiu tik du didelius vazonus, bandysiu žiemą virtuvėj įkurdint doh.gif ten dar truputį vietos likę ir bent jau šviesu būna, žiūrėsim ar išgyvens g.gif

as pernai garaze laikiau, kur yra langelis i siaures puse, bet zaliuzes istisai uztrauktos tik kad jos sviesios. Sviesos labai labai minimaliai gavo, bet isgyveno is 2 rusiu viena (t.y. is 6 pelargoniju islaikiau 4, o 2 palaidojau).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elar: 08 liepos 2012 - 17:11
QUOTE(Darsė @ 2012 07 08, 11:47)
drinks_cheers.gif
ši tikrai labai graži, kažin, kaip pats augalas- ar labai aukštaūgis, ar kompaktiškas  g.gif

kitąmet reiks stovėti eilėj prie šios gėlės  ax.gif

Kol kas labai kompaktiška g.gif Jei tik gerai dauginsis, daigelių tikrai turėsiu mirksiukas.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 07 08, 18:25)
Kol kas labai kompaktiška

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif noresiu ir as tokios blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2012 07 08, 17:43)
wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif noresiu ir as tokios blush2.gif  ax.gif

ir as noresiu, jau greit pasirodysiu augintine gauta is jediara kai issiskleis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 07 08, 16:25)
Kol kas labai kompaktiška g.gif  Jei tik gerai dauginsis, daigelių tikrai turėsiu  mirksiukas.gif

Jetaus, kaip nuotaka rožiniais skruostais bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 07 07, 16:43)
Mano rožiažiedės dar vis žydi smile.gif

reto grožio žiedai wub.gif net nėr tinkamo teksto joms apibūdint...

QUOTE(amarrile @ 2012 07 08, 14:59)
Dar vienas žvilgsnis į raudonąsias

Amaril, gal užčieravojai savo gėles, kad tokios krūvos žiedų pražysta... kerinčiai atrodo visos tavo svyrančios pelargonijos wub.gif žaviuosi, nes svyrančių augint visiškai nesugebu, per žiemą pragaišinu, sugebu jas tik sudžiovint iki šieno....
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 07 09, 11:40)
nes svyrančių augint visiškai nesugebu, per žiemą pragaišinu, sugebu jas tik sudžiovint iki šieno....

o aš atvirkščiai tik svyrančias sugebu išlaikyti per žiemą smile.gif laikau šildomam garaže kur būna nuo +5 iki +10 šilumos, prie nedidelio langiuko peržiemoje gal 10 lovelių, per žiemą palaistau 2 kartus maždaug, o vasarį parsinešu į namus ir praktiškai 100 proc.peržiemoja, o su kompaktinėm vargstu, sugebu tokiom pačiom sąlygom laikydama sudžiovinti, todėl rožiažiedes laikiau per žiemą namuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 07 09, 10:40)
reto grožio žiedai wub.gif  net nėr tinkamo teksto joms apibūdint...
Amaril, gal užčieravojai savo gėles, kad tokios krūvos žiedų pražysta... kerinčiai atrodo visos tavo svyrančios pelargonijos wub.gif  žaviuosi, nes svyrančių augint visiškai nesugebu, per žiemą pragaišinu, sugebu jas tik sudžiovint iki šieno....

Ašaromis aplaisčiau,kai nuo didiųjų žiemos šalčių visą svetainę ,kaip beprote kokia,buvau apsistačius,o per velykas siltnamyje nušalo visos,kovo tryliktą buvai sulaukusi jau pirmo kompaktines ziedelio.Teko iš smerčio kelti visą pelargonijų ūkį doh.gif ..Tarp kitko,esu pastebejus,kad pačiom velykom kliūna dideli šalčiai.Gal kad pilnatis tuo laiku.Taip,kad kitais metais pelargonijos gales ilgai stovet žiemojimo vietoj schmoll.gif
Atsakyti
Maniškės likusios parai ant palangės per karščius ėmė žiedlapius mesti verysad.gif Pradedu galvoti, kad joms drėgmė mielesnė nei tupėti sausoms ir laukti manęs blush2.gif

O jūsų gėlytės pasakiško grožio wub.gif Jeigu sugebėsiu paprastas per žiemą išlaikyti, tuomet bandysiu su mandresnėm susidraugauti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2012 07 09, 12:26)
Maniškės likusios parai ant palangės per karščius ėmė žiedlapius mesti  verysad.gif  Pradedu galvoti, kad joms drėgmė mielesnė nei tupėti sausoms ir laukti manęs  blush2.gif

O jūsų gėlytės pasakiško grožio  wub.gif  Jeigu sugebėsiu paprastas per žiemą išlaikyti, tuomet bandysiu su mandresnėm susidraugauti  ax.gif

atejo laikas -ir byra žiedlapiai.Žiedas ne ilgaamžis.Reikia nuskinti ir kiti pražys
Atsakyti
QUOTE(Elar @ 2012 07 08, 18:10)
cia ne mano, bet irgi gausiai zydi (vienos sodybos seimininku). Nepraejau nenufotografavus-liga, nu...  doh.gif
Ir dar pro Palanga vaziavom (kelis metus nebuvau busvus musu pajury  blush2.gif ) , tai ten irgi gausu pelargoniju prie sankryzu, faina  wub.gif
Papildyta:

as pernai garaze laikiau, kur yra langelis i siaures puse, bet zaliuzes istisai uztrauktos tik kad jos sviesios. Sviesos labai labai minimaliai gavo, bet isgyveno is 2 rusiu viena (t.y. is 6 pelargoniju islaikiau 4, o 2 palaidojau).

is ten, is 9 daigu isisaknijo 2, jau i nuolatines persodinau, kitas is naujo i reanimacija patupdziau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti