Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijų gerbėjų klubas

Bandžiau aš jas skabyti, bet tam pačiam žiedyne vienos jau byra, kitos dar žydi... Nebent tik po vieną žiedelį rankioti unsure.gif O loveliai nemaži, pastoviai tampyti, kažkaip sudėtinga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Debesiuke* @ 2012 08 24, 13:50)
Bandžiau aš jas skabyti, bet tam pačiam žiedyne vienos jau byra, kitos dar žydi... Nebent tik po vieną žiedelį rankioti  unsure.gif O loveliai nemaži, pastoviai tampyti, kažkaip sudėtinga  ax.gif

Pas mane taip pat balkone auga pelargonijos ir kai skabau žiedynus, nes nepastebėjau, kad jos gali šiukšlinti rolleyes.gif
Atsakyti
Visos kažkiek byra, bet yra tikrų šiukšlintojų-čempionių: pavyzdžiui šita: http://public.fotki....s/dsc01720.html gal kiek mažiau birios svyrančios pilnavidurės- bet čia tik spėjimas.. nors jei nebyra- tai žiedynas apvytęs styro- kas dar negražiau.. Vis tiek turi išskint, pavalyt..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krialda: 24 rugpjūčio 2012 - 12:09
QUOTE(Elar @ 2012 08 24, 12:43)
As visu pelargoniju skabau nuzydejusius ziedukus (arba baigiancius nuzydeti) ir nuzydejusius ziedstiebius,kad nesiukslintu ir graziau atrodytu vazonuose rolleyes.gif Manau visos jos neskabomos siukslins. Gal klystu  rolleyes.gif, bet kolkas nesutikau savo kelyje svaruoliu smile.gif

As taip pat, visada nukerpu beveik nuzydejusius ziedus ir lapelius, jei negrazus, pagelte ar parude
Atsakyti
QUOTE(*Debesiuke* @ 2012 08 24, 12:50)
Bandžiau aš jas skabyti, bet tam pačiam žiedyne vienos jau byra, kitos dar žydi... Nebent tik po vieną žiedelį rankioti  unsure.gif O loveliai nemaži, pastoviai tampyti, kažkaip sudėtinga  ax.gif

As po viena ziedeli ir isrankioju vis praeidama ax.gif . Bet jei reikia lovelius kilnoti pries skabant, tai gal ir per sudetnga butu.
Man to daryti nereikia. Pasiekiu pasilenkus kolkas, pirmametes dar mano-nenusvire labai daug i lauko puse.
Atsakyti
Galiu pasidalinti Blue sybil ax.gif Turiu visą lovelį, per žiemą nelaikysiu... Nelabai man jų spalva prie sienų tinka lotuliukas.gif Kaunas, rašyti į a.ž., kad temos neterštume mirksiukas.gif
Atsakyti
Papuošiu ir aš temutę šiek tiek blush2.gif
user posted image
Tiesą pasakius nesitikėjau tokio gausaus žydėjimo doh.gif Tik gaila tos 2 violetinės užgožė rausvas,tai jų tik po kelis žiedukus verysad.gif O gal čia veislė tokia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristule05 @ 2012 08 24, 17:00)

Tiesą pasakius nesitikėjau tokio gausaus žydėjimo doh.gif Tik gaila tos 2 violetinės užgožė rausvas,tai jų tik po kelis žiedukus verysad.gif O gal čia veislė tokia g.gif

bigsmile.gif Na ir žiedų gausa, labai gražu wub.gif
Atsakyti
ELAR ten kur nuotraukyte idejai ir prie pelargoniju kitos yra ar jos megsta vandeny ar nelabai.nes as nusipirkau viena ir parsiveziau cia,tai man kazko pradejo jos geltonuot nuo ko kazin..... g.gif

KRISTULE05 neskaudink sirdies,kai isvaziavau tokias palikau o dabar... verysad.gif
bet labai grazus ziedai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristule05 @ 2012 08 24, 16:00)

bigsmile.gif cia kaip is reklamines kokios foto ziedu gausa thumbup.gif
QUOTE(esposa @ 2012 08 24, 16:26)
ELAR ten kur nuotraukyte idejai ir prie pelargoniju kitos yra ar jos megsta vandeny ar nelabai.nes as nusipirkau viena ir parsiveziau cia,tai man kazko pradejo jos geltonuot nuo ko kazin..... g.gif

Jei kalbam apie slamuti, tai megsta jis pagerti. Jei truksta vandens -greitai pastebeti galima - apvysta, bet paliejus greitai ir atsigauna (yra buve keli kartai, kai pamirsau palaistyti).
As slamucius isodinus tiesiai i loveli, o pelargonijas su atskirais vazoneliais "pasodinus" salia (nes skaiciau, kad jos megsta kai suspaustos saknys buna-bet ar tai tiea nezinau...). Daugiau prilieju slamucius, negu pelargonijas.
O gelsta nezinau del ko g.gif Pas mane irgi yra vienas kitas lapelis nugeltes, bet kolkas nekreipiau demesio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elar: 24 rugpjūčio 2012 - 15:53
ELAR aciukas pabandysiu daugiau paliet 4u.gif
Atsakyti
Keisčiausia,kad niekaip ypatingai jų neprižiūriu.Tręšiu paprastom trąšom žydinčioms gėlėms blush2.gif Nu tiesa,labai labai jas myliu 4u.gif Turiu dar du lovelius,audžiu minty ir tuos du pelergonijom užsodinti.Tik norėtusi kitų spalvų jau 4u.gif
Atsakyti