Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijų gerbėjų klubas

QUOTE(*Debesiuke* @ 2012 08 24, 12:59)
Galiu pasidalinti Blue sybil  ax.gif  Turiu  visą lovelį, per žiemą nelaikysiu... Nelabai man jų spalva prie sienų tinka  lotuliukas.gif  Kaunas, rašyti į a.ž., kad temos neterštume  mirksiukas.gif

o kaip atpažinti tas sybil Man neikandamas dalykas blush2.gif Gal Kristule05 tokios,kaip tavo?
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2012 08 24, 21:29)
o kaip atpažinti tas sybil Man neikandamas dalykas blush2.gif Gal Kristule05 tokios,kaip tavo?

Pagooglinau tikriausiai tokios 4u.gif Mat kai pirkau daigelius gi nežinojau,kad ir pavadinimas svarbu,man pelergonija ir buvo tik pelergonija blush2.gif Pirkau ant foto pažiūrėjus pagal spalvą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristule05 @ 2012 08 24, 23:21)
Pagooglinau tikriausiai tokios 4u.gif Mat kai pirkau daigelius gi nežinojau,kad ir pavadinimas svarbu,man pelergonija ir buvo tik pelergonija  blush2.gif Pirkau ant foto pažiūrėjus pagal spalvą doh.gif

Jų tikrai buvo Senukų pr. centre ir Ermitaže rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 08 24, 22:22)
Jų tikrai buvo Senukų pr. centre ir Ermitaže rolleyes.gif

Žalioj stotelėje pirkau, 4u.gif Va tokia kaip čia,pagal lapus matau ir žiedeliai tokie pat 4u.gif Tai ir yra tos SYBIL g.gif
http://www.ziedupale...o...ilnavidurė
Atsakyti
4u.gif pasirodysiu ir aš saviškes,nes labai jomis šiemet susižavėjau wub.gif
Gal ir vardus atpažinsite 4u.gif
Šiandieninės foto 4u.gif
user posted image
*
user posted image
*
user posted image
*
o tokią mažulytę gavau ir jau nužydėjo wub.gif
user posted image
Atsakyti
4u.gif dar vienas praleidau 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Kokie mieli vaizdeliai wub.gif thumbup.gif thumbup.gif šaunu- *MONAMI* thumbup.gif
Atsakyti
Mergaitės o į kokia žeme sodinate pelargonijas g.gif ir kik gelyčių į vieną lovelį sodinti g.gif lovelis metrinis 4u.gif
Atsakyti
MONAMI, thumbup.gif
QUOTE(amarrile @ 2012 08 24, 21:29)

Mano paskutinej foto irgi Sybil Purple smile.gif

QUOTE(Mileta @ 2012 08 25, 09:24)
Mergaitės o į kokia žeme sodinate pelargonijas g.gif  ir kik gelyčių į vieną lovelį sodinti  g.gif lovelis metrinis 4u.gif

As sodinau i kokia tai balkoninem gelems skirta zeme su tais baltais grudeliais (nepamenu kokios firmos ir kaip ten grudeliai vadinas- uzkrito nu doh.gif doh.gif )
pas mane 80 cm- sodinau po 3 pelargoniju daigelius nedidelius ir po 4 mazucius slamucius tarpuose ir is krastu, kurie isbujojo taip, kad pelargoniju beveik nematyt per juos is toli doh.gif (is virsaus graziau attrodo rolleyes.gif , daugiau ziedu).
Siemet nenusviro man jos t.y. Purple Sybil'es ir Blanche Roche. Balkonas atrodo siaip sau. Na, priedo jis vakarinej pusej...
Kitamet sitam balkone bandysiu sodinti tik purple Sybiles (jei isgyvens perziem ir isbujos pavasari) su slamuciu (tik gal truputi maziau sodinsiu jo) -Blanche Roche prapuola bendram vaizde.
Taip sakant, protingi mokosi is kitu - durni is savu klaidu laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elar: 25 rugpjūčio 2012 - 16:57
Na, žiedų mažoka- bet bendras vaizdas: labai elegantiška, viskas dera ir gėlės ir loveliai ir balkono tvorelė.
Šlamučiai suveša ir nustelbia ppelargonijas.. reik pasidaryt sau išvadas.. ačiū už pamoką.
Atsakyti
QUOTE(Elar @ 2012 08 25, 17:22)

4u.gif

kaip gražu pas jus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Elar @ 2012 08 25, 17:22)

Cia ne i tema,bet kaip jus slamucius per ziema issaugojat?
Atsakyti