Įkraunama...
Įkraunama...

Victoria's Secret

QUOTE(vilvida @ 2013 01 16, 19:59)
doh.gif kiek uz 115 lt buciau sau triusiku prisipirkus  biggrin.gif

Turbut uz pilna, nenuolaidine kaina golfa pirkot?
Atsakyti
O man nelaiko VS kelnaites. Nusiskalbia abai greitai. Bet vistiek perku. O ka man su savim daryt biggrin.gif
Ryt parkeliaus man sia raudonos spalvos suknyte
user posted image
Ir nekantru ir baisu, nes siunciausi valentino dienai.

Is SB gavau sia dovanu
user posted image
Labai dailiai ant kuno atrodo, nes ypac isryskina krutine ir uzpakaliuka. BET. Medziaga- blizgi. O man nuo tu blizgiu niezti oda doh.gif
Atsakyti
Gaau auksciau ideta suknele, tai labai labai patenkinta smile.gif Kadangi as neauksta tai suknele man iki keliu, bet del to tik dziaugiuosi, nes iskirpte gili, tad trumpumo jau tikrai nereikia.
Dar su ja gaau dvi palaidines. Kolkas negaliu skustis ir virsutiiu VS drabuziu kokybe
Atsakyti
Ar galite pasidalinti liemenėlių push-up lygiais? Daugumoj liemenėlių yra Extreme ir Dramatic push-up lygiai? Ar labai jie dideli? Ar neiškelia per daug krūtinės? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2013 01 17, 17:00)
Gaau auksciau ideta suknele, tai labai labai patenkinta smile.gif Kadangi as neauksta tai suknele man iki keliu, bet del to tik dziaugiuosi, nes iskirpte gili, tad trumpumo jau tikrai nereikia.
Dar su ja gaau dvi palaidines. Kolkas negaliu skustis ir virsutiiu VS drabuziu kokybe

O kokia etikete ant sukneles? VS?
Atsakyti
QUOTE(vilvida @ 2013 01 17, 19:13)
O kokia etikete ant sukneles? VS?

Taip 4u.gif
Ir ant abeju kartu gautu palaidiniu VS etiketes
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2013 01 17, 20:18)
Taip  4u.gif
Ir ant abeju kartu gautu palaidiniu VS etiketes

Nu va, o per ka uzsakinejot, jei ne paslaptis? Kaip zinot, ar tavo uzsakytas drabuzis bus VS ar moda international?
Atsakyti
QUOTE(vilvida @ 2013 01 17, 19:21)
Nu va, o per ka uzsakinejot, jei ne paslaptis? Kaip zinot, ar tavo uzsakytas drabuzis bus VS ar moda international?

Nezinau, gal man pasiseke... Turiu dar suknele ir paltuka ir ant abieju VS etiketes.
Uzsakineju per ridzi
Atsakyti
Taigi visiškai nepriklauso nuo to, per ką užsisakinėjat, VS puslapis yra vienas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilvida @ 2013 01 17, 19:36)
nu geras... gal galite mestelt man i AZ nuoroda i jos tema? 4u.gif

Kazka Jus painiojat blink.gif Cia yra VS puslapis,ir nors ant etiketes viduje rubo Moda International,bet ant etiketes visada VictoriasSecret. Nebent nesusisnekam. Visi perka is to pacio VS puslapio,ar tai ridzi,ar tai Rudaplauke ar dar kas nors g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulė @ 2013 01 17, 20:38)
Taigi visiškai nepriklauso nuo to, per ką užsisakinėjat, VS puslapis yra vienas  biggrin.gif

Nu tegu kuriasi merginos samokslo teorijas, o mazu kazkurios tarpininkes zino koki VS'iskesni puslapi nei VS. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 17 sausio 2013 - 21:03
QUOTE(linamog @ 2013 01 17, 21:02)
Nu tegu kuriasi merginos samokslo teorijas, o mazu kazkurios tarpininkes zino koki VS'iskesni puslapi nei VS. biggrin.gif

Tai tada tegul pas kiniecius perkasi su klijuotom etiketem ir maudymuku spalvom neatitinkanciom VS realias spalvas biggrin.gif
Atsakyti