Įkraunama...
Įkraunama...

Victoria's Secret

Tikrai, kad turbūt etiketes maišo doh.gif nes kitaip neaišku ar tikrai iš VS tie rūbeliai ar made in "garažas" su VS vidine etikete unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulė @ 2013 01 17, 21:46)
Tikrai, kad turbūt etiketes maišo  doh.gif nes kitaip neaišku ar tikrai iš VS tie rūbeliai ar made in "garažas" su VS vidine etikete  unsure.gif

Tai taip iseina visur turi buti prirasyta VS? Jau tiek metu eina ta linija "moda inter...",kad nezinau ka ir pasakyt smile.gif
Atsakyti
As tai truputi nesuprantu kame cia dabar tos ironijos unsure.gif
As tiesiog pasisakiau, kad mano dabar gauta drabuziu partija su vidinemis VS etiketemis. Galiu nufotografuot jau jau taip neitikima.
Nu gal siunciant uzsakyma i VS, atsiuncia is kinijos doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Esha: 17 sausio 2013 - 22:47
Nezinau kur cia uzmatet ironija i Jusu butent puse g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Tuomet atsiprasau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2013 01 17, 23:01)
Tuomet atsiprasau smile.gif

Tikrai tikiu,kad gavot butent su tokiom ir ne kitokiom,kadangi esu fane VS smile.gif BET ir visiskai normalu gauti is VS su kita etikete,bet cia tikrai ne nuo tarpininkiu priklauso hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(vilvida @ 2013 01 17, 19:36)
nu geras... gal galite mestelt man i AZ nuoroda i jos tema? 4u.gif

Jus galvojate, kad jeigu per kita tarpininke siusites, tai jau kita etikete bus? lotuliukas.gif Nesuprantu, ko jus taip jaudinates del tos etiketes, beveik ant visu rubu raso Moda International-turiu ir turejau nemazai VS rubu, zinau, ka sakau. Ant kai kuriu palaidiniu raso Tee Shop, ant va vienos is paskutiniu parsisiustu buvo uzrasas Sudi, bet viskas pirkta is oficialaus VS puslapio, pati kartais tiesiogiai parsisiunciu (kai apsimoka paciai, o ne per tarpininke). Ir negalvokite, kad VS kazkokia super firmine drabuziu parduotuve biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2013 01 17, 22:45)
As tai truputi nesuprantu kame cia dabar tos ironijos  unsure.gif
As tiesiog pasisakiau, kad mano dabar gauta drabuziu partija su vidinemis VS etiketemis. Galiu nufotografuot jau jau taip neitikima.
Nu gal siunciant uzsakyma i VS, atsiuncia is kinijos  doh.gif  biggrin.gif

nufotografuokite ir klausimu bus maziau
reik pamatyti, apie ka kalba eina wink.gif
Atsakyti
Na mano paskutines siuntos vidines etiketes
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
O nesimato VS? blush2.gif As tai matau,nors ir minusa turiu biggrin.gif
Atsakyti
As tiesa pasakius isvis nesuprantu ko cia kimbam prie tu etikeciu. Niekad as is jas neziuriu. Juk patin zinau is kur perku.
Man jokio skirtumo kas ten parasyta ir kokiu budu ideta ta etikete. Isvirkscia puse drabuziu nenesioju biggrin.gif
Sbarbiausia kad man grazus drabuyzis ir su juo gerai jauciuosi. O kas ten viduj parasyta ir kaip parasyta, man vienodai sviecia irnesakyk.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, noriu paklausti ar yra galimybe, kad sitie maudymukai bus kada nors nukainuoti?
Domina sitie:
My Webpage
My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stenly: 21 sausio 2013 - 23:13