Tikrai, kad turbūt etiketes maišo
nes kitaip neaišku ar tikrai iš VS tie rūbeliai ar made in "garažas" su VS vidine etikete
QUOTE(Vaidulė @ 2013 01 17, 21:46)
Tikrai, kad turbūt etiketes maišo
nes kitaip neaišku ar tikrai iš VS tie rūbeliai ar made in "garažas" su VS vidine etikete 
Tai taip iseina visur turi buti prirasyta VS? Jau tiek metu eina ta linija "moda inter...",kad nezinau ka ir pasakyt
Nezinau kur cia uzmatet ironija i Jusu butent puse
QUOTE(Esha @ 2013 01 17, 23:01)
Tikrai tikiu,kad gavot butent su tokiom ir ne kitokiom,kadangi esu fane VS
QUOTE(vilvida @ 2013 01 17, 19:36)
Jus galvojate, kad jeigu per kita tarpininke siusites, tai jau kita etikete bus?
QUOTE(Esha @ 2013 01 17, 22:45)
As tai truputi nesuprantu kame cia dabar tos ironijos
As tiesiog pasisakiau, kad mano dabar gauta drabuziu partija su vidinemis VS etiketemis. Galiu nufotografuot jau jau taip neitikima.
Nu gal siunciant uzsakyma i VS, atsiuncia is kinijos

As tiesiog pasisakiau, kad mano dabar gauta drabuziu partija su vidinemis VS etiketemis. Galiu nufotografuot jau jau taip neitikima.
Nu gal siunciant uzsakyma i VS, atsiuncia is kinijos
nufotografuokite ir klausimu bus maziau
reik pamatyti, apie ka kalba eina
O nesimato VS?
As tai matau,nors ir minusa turiu
As tiesa pasakius isvis nesuprantu ko cia kimbam prie tu etikeciu. Niekad as is jas neziuriu. Juk patin zinau is kur perku.
Man jokio skirtumo kas ten parasyta ir kokiu budu ideta ta etikete. Isvirkscia puse drabuziu nenesioju
Sbarbiausia kad man grazus drabuyzis ir su juo gerai jauciuosi. O kas ten viduj parasyta ir kaip parasyta, man vienodai sviecia
Man jokio skirtumo kas ten parasyta ir kokiu budu ideta ta etikete. Isvirkscia puse drabuziu nenesioju
Sbarbiausia kad man grazus drabuyzis ir su juo gerai jauciuosi. O kas ten viduj parasyta ir kaip parasyta, man vienodai sviecia
Sveikos mergaites, noriu paklausti ar yra galimybe, kad sitie maudymukai bus kada nors nukainuoti?
Domina sitie:
My Webpage
My Webpage
Domina sitie:
My Webpage
My Webpage