Įkraunama...
Įkraunama...

Victoria's Secret

QUOTE(shopingas @ 2013 02 02, 20:48)
Ryskesnis kiek nei foto, butent ta viena rozine laabai ryski realybej, o foto tas skirtumas taip neperteikiamas. Kokiam ebay pasidairykit, gal bus kas realia foto ideje, nors ir naujas jis dar...

Nemaciau ir kazkodel neisimine - gal ne nebuvo dar tada g.gif Cia bangom tuos maudomukus veza - pernai man vienas patiko, galvoju palauksiu dydziu kol atsiras, bet dydziu nepapilde, tik ta modeli kitu spalvu veliau atveze ir tt....

Nors rodos draugei is interneto uzsakiau neseniai tokio modelio kelnaites (virsus kitas ir spalva kita) - atrode graziai apziurint, bet kaip apsivilkus nezinau...

Supratau, dekinga abai, bandysiu manau 4u.gif

Citrinu domina butent virsaus kvarbatkeles, kadangi jau du buvau su kvarbatkom parsisiuntus, tai kazkaip ni to atrode lyginant su nuotrauka is VS puslapio, zymiai didesnes tos kvarbatkeles biggrin.gif
Atsakyti
MYG, sitom citrinom jauciu krutines reik nemazos, kad padoriai atrodytu, ane? g.gif
Atsakyti
kas kalbėjot apie siuntimą-per tarpininkes ar tiesiogiai iš puslapio- tai manau kad TIK per tarpininkes. Jei gerai suprantu, iki 100dolerių vertės prekes perkant pačiai, už siuntimą reikia sumokėti vien 30dolerių, plius apmokestinimas Lietuvoje. O per tarpininkes su viskuo gautųsi kokiais 10-20dolerių brangiau. Arba aš kažko nesupratau g.gif
Atsakyti
QUOTE(booonbon @ 2013 02 03, 00:02)
MYG, sitom citrinom jauciu krutines reik nemazos, kad padoriai atrodytu, ane? g.gif

Bent man bandeau tipo virsus tik mazesnee krutinei graziai ziurisi - pati su C negaliu tokiu nesiot, nes nepatogu ir vaizdas toks suplotas/priplotas, nors su maza krutine kazkaip normaliai ziurisi. Na ir tie ripuliukai optiskai didina krutine, tai mazai krutinei pliusas.
Atsakyti
nu as tai labai noreciau pamatyt realiai kaip atrodo... nes cia ant tokiu modeliu tai viskas grazu:)
Atsakyti
QUOTE(booonbon @ 2013 02 02, 23:02)

Nebutinai, as turiu tokius kelis variantus Bandeau tipo. man ir su amzesne grazu pakankamai. Zinoma jie kazkiek paploja krutine, bet... pacios liemeneles grazumas siek tiek kompensuoja man kitus liemeneles trukumus biggrin.gif

QUOTE(shopingas @ 2013 02 03, 05:44)
Bent man bandeau tipo virsus tik mazesnee krutinei graziai ziurisi - pati su C negaliu tokiu nesiot, nes nepatogu ir vaizdas toks suplotas/priplotas, nors su maza krutine kazkaip normaliai ziurisi. Na ir tie ripuliukai optiskai didina krutine, tai mazai krutinei pliusas.

Aha, vat ir galvoju kad bus siek tiek optiskai vaizdas geresnis nei su paprastu bandeau. O ir siaip tokd gaiviai grazus maudomas thumbup.gif
Atsakyti
Taigi, dabar mastau koki dydi imti liemeneles sio maudomo: http://www.victorias...talogueType=OLS
mano pacios yra 75A g.gif
galvoju imti kaip ledine patare 32B, kad geriau sukeltu ar savo grynai... g.gif pirma kart uzsisakineju nezinau nieko, noris pataikyt:D
Atsakyti
QUOTE(booonbon @ 2013 02 06, 18:46)
Taigi, dabar mastau koki dydi imti liemeneles sio maudomo: http://www.victorias...talogueType=OLS
mano pacios yra 75A  g.gif
galvoju imti kaip ledine patare 32B, kad geriau sukeltu ar savo grynai... g.gif pirma kart uzsisakineju nezinau nieko, noris pataikyt:D

pamatysi kaip spaus ta 32 apimtis. smile.gif prailgint vargu ar išeis
Atsakyti
Aš tokia turiu, tai patarčiau imti 34B, nes ji nedideliais labai kaušeliais. A dydis bus priplotas, į vidų galima idėti didesnius idekliukus, jeigu kartais būtų didelė.
Atsakyti
dabar galvoju is vis jeigu imsiu kauseli B - juk sukris krutine, is vis nesimatys jos g.gif

gal geriausia imt savo dydi ir jei ka dasidet i vidu tu push up g.gif pasimetus vienu zodziu doh.gif

34B numanau, kad skesiu is viso doh.gif
Atsakyti
neskesit, mano irgi A krutine, tik apimtis 36, pirkau 36B, bet man noretusi, kad kauseliu forma butu ne tokia suplota...cia konkreciai apie sita modeliuka rasau. Nes pvz. 2 cups serijos man gerai A dydis.
Atsakyti
gal kas turit London dzinsus 2 ir 4 dydi ir galit palyginti ar daug skiriasi.
2 dydi pardaveja raso kad per klubus 45-46. dar kazkiek pasitempys. tai galvoju ar su 93-94 cm klubais ilysciau ar nelabai
Atsakyti