Įkraunama...
Įkraunama...

Victoria's Secret

Hypnotic poison, kažką jūs čia LABAI painiojat.
štai VS tarptautinių siuntimų įkainiai

user posted image

taip kad 30lt siuntimas tikrai negali būti. lentelė iš oficialaus puslapio.

o kalbant apie tarpininkes, tai va pvz aš ne kartą pirkau per tarpininkes iš šios temos: čia

jos ima 15% komisinius nuo prekių sumos. pvz jei maudymukas 30dolerių, tai komisiniai 4,5 dolerio. Plius siuntimas į Lietuvą, kuris kainuoja 14dolerių už 1kg. maudymukas, savaime suprantama, tiek nesvers. Taigi, susumavus, jei maudymuko kaina daleiskim 30dolerių, jūs už jį galutinėje sumoje sumokėtumet apie 40dolerių.

vis dar neapsimoka? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enimdreja: 09 vasario 2013 - 20:51
QUOTE(Enimdreja @ 2013 02 09, 22:50)
Hypnotic poison, kažką jūs čia LABAI painiojat.
štai VS tarptautinių siuntimų įkainiai

user posted image

taip kad 30lt siuntimas tikrai negali būti. lentelė iš oficialaus puslapio.

o kalbant apie tarpininkes, tai va pvz aš ne kartą pirkau per tarpininkes iš šios temos: čia

jos ima 15% komisinius nuo prekių sumos. pvz jei maudymukas 30dolerių, tai komisiniai 4,5 dolerio. Plius siuntimas į Lietuvą, kuris kainuoja 14dolerių už 1kg. maudymukas, savaime suprantama, tiek nesvers. Taigi, susumavus, jei maudymuko kaina daleiskim 30dolerių, jūs už jį galutinėje sumoje sumokėtumet apie 40dolerių.

vis dar neapsimoka?  mirksiukas.gif

aciu uz issamu paaiskinima smile.gif aisku kad apsimoka. Isgasdino kai parase kad maudomuko kaina daugint is 4 biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

Ateinu su ispudziais.
Gavau laukta bralette
user posted image
Mano juodos spalvos. tai as labai labai patenkinta wub.gif Mano krutine atrodo labai graziai, niekas nespaudzia, niekur neperlaisva, zodziu tikrai grazus apdarelis i mano spinta nugule. Galvoju dar viena kitos spalvos uzsisakysiu. Vasara eis smile.gif

QUOTE(booonbon @ 2013 01 24, 21:45)
gal galesit gavus realiu foto imesti? kiek mokejot, koks dydis jusu? g.gif

Ikeliu kazkokia foto, atsiprasau uz kokybe
user posted image
Maudomas labai patinka smile.gif Maniskis 32D, krutines nesuspaudzia, nesuploja, bet ir nepasakyciau, kad kelia. Nebent tuos raistukus aplink kakla pridetus uzsideti, tai sukelia gerai krutine.
Bet to raistuko as nedesiu, be jo man graziau.
Tiesa, kelnaites isilgai per viduri parauktos, tai labai jau graziai uzpakaliuka padaro bigsmile.gif

Ir vel VS manes nenuvyle smile.gif
Atsakyti
maciau prie vs yra parasyta taxai 4u.gif cia papildomi mokesciai? blush2.gif

beje lb grazus Jūsu maudomukas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hypnotic Poison: 09 vasario 2013 - 21:15
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 02 09, 22:04)
aciu uz issamu paaiskinima smile.gif aisku kad apsimoka.  Isgasdino kai parase kad maudomuko kaina daugint is 4 biggrin.gif

As visada is 4 dauginu. Cia man kaip maximumas orientyrui ax.gif Jei galiu sau maximuma leist, tai perku ax.gif Dazsiausiai gaunasi pigiau nei mano maximumas, bet vistiek visada is 4 dauginu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 02 09, 21:14)
maciau prie vs yra parasyta taxai 4u.gif cia papildomi mokesciai? blush2.gif

jūs čia kalbat apie kažkurios tarpininkės temą, kad ten parašyta taxai?

taxai tai kaip pvm tik JAV. Ta tarpininkė, kurios linką daviau, gyvena valstijoje, kur taxai tie papildomi taikomi tik kosmetikos prekėms kiek žinau. O kokie ten jų įkainiai tai reik turbūt pačių tarpininkių klaust mirksiukas.gif
Atsakyti
Isgasdino kai parase kad maudomuko kaina daugint is 4 biggrin.gif

tai kad panasiai ir gaunasi
Papildyta:
QUOTE(Esha @ 2013 02 09, 22:13)
Gavau laukta bralette

koki dydi pirkot su kokiais ismatavimais ? 4u.gif
Atsakyti
Isgasdino kai parase kad maudomuko kaina daugint is 4 biggrin.gif

Jus turbut ne taip supratot, daugint is 4, kad litais gautumet, o ne doleriais su visais tarpininkavimais. T.y. $30x4=120Lt arba $30+$10(tarpininkavimas, siuntimas)=$40x3 (nezinau tiksliai kurso dabartinio)=120Lt
Papildyta:
QUOTE(saldu @ 2013 02 10, 00:40)
Gal kas žino kuri tarpininkė turi pradėtą rinkti užsakymą?
4u.gif

Tai tarpininkiu temas paziurejus manau ta info bus....
Atsakyti
Ačiuka, viska jau supratau biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Letali @ 2013 02 09, 23:14)
koki dydi pirkot su kokiais ismatavimais ?  4u.gif

Po krutine- 74, per krutine- 94, pirkau S dydi kaip lentelej dydziu parodyta.
Atsakyti
Esha, labai gražus maudomas, ypač man tos kelnaitės fainios, dėl savo paraukimo, įdomu ar lygių spalvų jų yra?
rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mamile @ 2013 02 07, 21:17)
neskesit, mano irgi A krutine, tik apimtis 36, pirkau 36B, bet  man noretusi, kad kauseliu forma butu ne tokia suplota...cia konkreciai apie sita modeliuka rasau. Nes pvz. 2 cups serijos man gerai A dydis.

Suintrigavot mane su tais dydziais, bet mane domina ta 2 cups serija. Labai noriu uzsisakyt bet vis nedristu nes baisiai bijau nepataikyt, visgi kaina nemaza iseitu. Mano dydis 75A ir jau buvau apsistojus ties 34A sitos serijos maudymuku, bet vakar nusipirkau is H&M liemenele irgi is 2 cups serijos 75B dydi ir jis puikiausiai tinka. Pagal jus kauselio dydis 36A butu lygu 34B. Bet ar tikrai nepaskesiu nes krutine svelniai tariant labai maza pas mane? Gal dar kas turit sitos serijos maudymuka ir galit pakomentuot?
Atsakyti