Įkraunama...
Įkraunama...

Victoria's Secret

QUOTE(linamog @ 2013 03 09, 16:48)
Tik mazai krutinei, jei galite buti be liemeneles.

o jūs ją turit pati? man dar įdomu, ar ir ilgis reguliuojasi, ar tik viršutinė dalis gali būt skirtingai rišama rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Enimdreja @ 2013 03 10, 22:52)
o jūs ją turit pati? man dar įdomu, ar ir ilgis reguliuojasi, ar tik viršutinė dalis gali būt skirtingai rišama rolleyes.gif

Turejau, ilgis nesireguliavo, nebent juosmens dali auksciau-zemiau pakelsi. Man jos nejo niekaip suvynioti, kad nesimatytu liemeneles.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2013 03 10, 23:18)
Turejau, ilgis nesireguliavo, nebent juosmens dali auksciau-zemiau pakelsi. Man jos nejo niekaip suvynioti, kad nesimatytu liemeneles.

supratau, dėkui už pagalbą smile.gif
Atsakyti
sveikos, patarkite..
user posted image

tokio stiliaus virsus. na ir apacia .
kokio dydzio imti?
klubai 99cm, virsu nesioju lemenuku ~ 80-85 a-b.
aciu!
Atsakyti
Gal kas patars 4u.gif ar sitas pakelia krutine? koki imti dydis su 75D?
http://www.victorias...talogueType=OLS
Atsakyti
QUOTE(deivy @ 2013 03 16, 20:29)
Gal kas patars 4u.gif  ar sitas pakelia krutine? koki imti dydis su 75D?

prie aprašymo prirašyta Push-up padding for maximum lift , tai turėtų kažkiek pakelti, bet kaip realiai ten tai nežinau rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Mildusia2 @ 2013 03 09, 14:49)
Ar šio viršaus apimtis po krūtine atitinka ar yra mažinta? Man su 75A ir imti tokio dydžio ar reiktų 80A? Klausiu, nes su vienu maudomu jau taip esu apsirikusi, tai bijau, kad nereikėtų vėl nusvilti smile.gif Iš anksto ačiū už atsakymus smile.gif

aš pirkau praėjusiais metais, ir kiek prašoviau..Šiaip nešioju 75B arba 34b (tokią ir viršutinę dalį maudomo pirkau), bet šiek tiek spaudė,norėjosi 36B gal g.gif Arba gal 34C reikėjo imt, net nebežinau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaiMita: 16 kovo 2013 - 22:59
QUOTE(SaiMita @ 2013 03 16, 23:58)
aš pirkau praėjusiais metais, ir kiek prašoviau..Šiaip nešioju 75B arba 34b (tokią ir viršutinę dalį maudomo pirkau), bet šiek tiek spaudė,norėjosi 36B gal  g.gif Arba gal 34C reikėjo imt, net nebežinau biggrin.gif

buna tokie modeliai maudomu kur su push up ir jei krutine i didesne puse tai geriau imti ne b , o c pvz . as is vs perku c dydi, o maudoma su push up emiau d. ir man regis cia ne viena sitaip pirko.
Atsakyti

tai tokio maudomo, jeigu nesioju 75A, reiketu imti 75B? neskes krutine? nes noris kad sukeltu graziai:)) ar apimti didesne, o kauseli A? biggrin.gif ar isvis savo dydi.. lotuliukas.gif doh.gif dieve kaip sunku doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo booonbon: 17 kovo 2013 - 12:54
MErginos gal galit patarti koki maudymuko kelnaiciu dydi su 104cm per klubus imti?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivuška @ 2013 03 17, 19:43)
MErginos gal galit patarti koki maudymuko kelnaiciu dydi su 104cm per klubus imti?
Aciu  4u.gif

pagal jų dydžių lentelę reikėtų L mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kas turit šitą maudymuką su S dydžio kelnaitėm. įdomu kiek cm kelnaičių juosmuo (neištempus). Norėtųsi palyginti su mano turimomis XS ar ant daug skiriasi

user posted image

Atsakyti