-Gyte-, as su mazdaug 97 VS maudomu apacias turiu S dydi, tikrai niekur neisirezia

QUOTE(-Gyte- @ 2013 02 22, 13:54)
Aš irgi turiu daug, 10 metų beveik VS perku, daugmaž vien VS... Ne visų modelių VS apatiniai būna XS. Aišku išimčių yra, kai kurie modeliai VS man didoki S, turiu ir xs kažkiek, bet nemėgstu labai aptemptų apatinių. Bet pas mane tik bikini ir hipsteriai, thong modelių mažiau turiu
As irgi nemegstu pertemptu apatiniu,tai nieku neisirezia.

QUOTE(krista08 @ 2013 02 22, 14:11)
-Gyte-, as su mazdaug 97 VS maudomu apacias turiu S dydi, tikrai niekur neisirezia 

Tai 97 ne 102

Aš ir nesiginčiju, kad superwife nešioja xs su tiek, aš irgi telpu neveržia bet labiau S patinka ir apatiniai ir maudymkės. Mano sėdimoji atsikišusi, klubai nėra platūs o xs būna prispaudžia uodegą

QUOTE(-Gyte- @ 2013 02 22, 15:40)
Tai 97 ne 102
pas msne irgi dabar 95 jau, jei ne 96, irgi gerai. Bet kol nebuvo šių gyvenimo pokyčių ir su 92 tikdavo

Sutinku, nes vasara pas mane buna irgi apie 92-93, tinka, bet ir dabar viskas liuks

Merginos patarkite.
Noriu vientiso maudomo i baseina eiti. ugis 178, krutin -+105
Kuris kazin idealiausiai tiktu is visu triju.
1.
2.
3.
Kazin dydis M tiktu? ir maciau raso 10 .
Cia forume uzmaciau.
Noriu vientiso maudomo i baseina eiti. ugis 178, krutin -+105

Kuris kazin idealiausiai tiktu is visu triju.
1.

2.

3.

Kazin dydis M tiktu? ir maciau raso 10 .
Cia forume uzmaciau.

QUOTE(-Gyte- @ 2013 02 21, 18:25)

Ir as tik S nesioju su tkiom apimtim.

Didelis prasymas gal kas galetu uz juru mariu pasiziureti prie progos sita maudymuka

Idomu kaip jis realiai atrodo

Merginos, gal pasakytumet kaip VS puslapyje rasti sio modelio kelnaites, niekaip nerandu kazkaip ieskot nemoku turbut
victoria's secret super soft hiphugger

Sudetis modalas ir elastanas, kazkas tokio cotton/modal/spandex lygtais buvo. Nerealaus patogumo kelnaites man, plius naturali sudetis, turbut pacios patogiausios mano visu laiku turetos.
nes sitos kaip suprantu sintetika
http://www.victorias...amp;search=true
sitos irgi sintetika... http://www.victorias...amp;search=true

victoria's secret super soft hiphugger

Sudetis modalas ir elastanas, kazkas tokio cotton/modal/spandex lygtais buvo. Nerealaus patogumo kelnaites man, plius naturali sudetis, turbut pacios patogiausios mano visu laiku turetos.

nes sitos kaip suprantu sintetika

sitos irgi sintetika... http://www.victorias...amp;search=true
QUOTE(MYG @ 2013 02 23, 23:03)
Didelis prasymas gal kas galetu uz juru mariu pasiziureti prie progos sita maudymuka
http://www.victorias...talogueType=OLS

Sita maciau praeita savaitgali, nepamenu kelnaites ar buvo, bet virsus buvo tikrai, o va vakar jau tik veinas vienintelis virsus tebuvo likes. Spalvos grazios, ryskios, bet man siaip nepatinka tokio tipo - tie ripuliukai turbut graziai guli tik ant mazos krutines (na isvis bandeau man tik ant mazos krutines grazu, didesne prispaudzia per daug), kazkodel isivaizduoju, kad ant didesnes islinks ir atvept gali ripuliukai. Kas del medziagos, tai kirpta is gabalo bile kaip, t.y. ne visi identiskai atrodo, todel ant vienu citrinos matosi, ant kitu kokia viena tera ir ta po visais ripuliais pasislepus....
QUOTE(Hiver @ 2013 02 24, 02:21)
Merginos, gal pasakytumet kaip VS puslapyje rasti sio modelio kelnaites, niekaip nerandu kazkaip ieskot nemoku turbut

Na jei nerandat, tai nebera - paziurekit dar prie sale'o, bet gali but, kad konkreciai siu nebegamina ir tiek. Dar ant paciu kelnaiciu (suprantu, kad turit) etiketej buna ju nr, tai pagal ji galit per paieska VS ieskot. Na bet jei siaip neradot, tai nebebus.
QUOTE(shopingas @ 2013 02 24, 03:20)
Sita maciau praeita savaitgali, nepamenu kelnaites ar buvo, bet virsus buvo tikrai, o va vakar jau tik veinas vienintelis virsus tebuvo likes. Spalvos grazios, ryskios, bet man siaip nepatinka tokio tipo - tie ripuliukai turbut graziai guli tik ant mazos krutines (na isvis bandeau man tik ant mazos krutines grazu, didesne prispaudzia per daug), kazkodel isivaizduoju, kad ant didesnes islinks ir atvept gali ripuliukai. Kas del medziagos, tai kirpta is gabalo bile kaip, t.y. ne visi identiskai atrodo, todel ant vienu citrinos matosi, ant kitu kokia viena tera ir ta po visais ripuliais pasislepus....
Sergu juodu pavydu Jums

Et kad taip cia butu imanoma nueit, apsiziuret, pasimatuot...

QUOTE(MYG @ 2013 02 25, 10:09)
Sergu juodu pavydu Jums

Viskas dar paprasciau - ne eit nereikia, parsisiunti i namus, o kas netinka grazini (i parduotuve grazinant nemokama, jie persiuncia i VS).

Noreciau paklausti ar ant tu Bandeau tipo liemeneliu is vidaus nera silikoniniu kokiu juostuciu pritvirtintu? Kazkaip labai baisu, kad nenukristu viskas bevaikstant
Ar labai stipriai apspaudzia?

QUOTE(iingutte @ 2013 02 25, 16:17)
Noreciau paklausti ar ant tu Bandeau tipo liemeneliu is vidaus nera silikoniniu kokiu juostuciu pritvirtintu? Kazkaip labai baisu, kad nenukristu viskas bevaikstant
Ar labai stipriai apspaudzia?

Nera jokiu silikoniniu juosteliu. Man tokio stiliaus maudomu virsus netinkamas aktyviam poilsiui prie vandens, bet pvz degintis liuks