Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs plaukų dažai, bendra tema

Labai raudonas, sakai... biggrin.gif Bijau isgasdint mazyle savo. Ir taip tetei nusiemus akinius - ima tempti lupa - neatpazysta. laugh.gif g.gif
Atsakyti
Na nezinau, sprest tau aisku:

http://shop.strato.d...7/Products/1020

Nekazka, gali ir pati po to issigast biggrin.gif Pasigrazint po gimdymo nebutinai reiskia kardinalius pokycius, uztenka pabrezt, kas graziausia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egliukasz: 26 birželio 2013 - 01:03
Tiesa sakai, apsieisiu be raudonu sikart. laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2013 06 25, 02:36)

Taigi taigi, isbandziau Naturtint 7.7. user posted image

Tikslai buvo: suvienodinti plauku spalva, paslepti "ryzuma", suteikti plaukam grazesni atspalvi, o ne myrgu margu "saules buciniai" + nuauge tamsus galai.

Rezultatas:
user posted imageuser posted imageuser posted image

Pliusai: tie patys, kaip ir visada dazant Naturtint - nesudetinga dazyti, dazai nebega, nevarva, pusvalandis ir "gatava". + nebaisi dazu sudetis.

Minusai (deja deja) - sikart nepavyko isgauti vienoda spalva. Kame reikalas? g.gif Va matosi aiskiai - virsugalvis sviesesnis (tokia, kokia ir turejo buti spalva), o garbanota antra plauku puse - tamsesne. Atspalvis likes nuo praeito dazymo (pries daugiau nei metus!)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 19 liepos 2013 - 15:49
Egliukasz, tu cia daug ismanai. 4u.gif Ar gali buti, kad nevienoda plauku spalva gavosi del to, kad esu zindanti mama? Na kad nestumo metu visko gali buti dazant plaukus - tikiu. O kaip mano atveju? g.gif
Atsakyti
Zuzi, kaip tepei plaukus? ir kiek laiko laikei saknis ir tada visa plauka? g.gif Nes jeigu pertepei visa plauka iskart, tai saknis ir maziau pagriebe, nes jos naturalios ataugusios, o galai dar kitos spalvos pigmentu turejo, nors tau realiai ju nesimate g.gif Cia mano spejimas butu g.gif 4u.gif Nesijaudink, prasiplaus, kita karta tik saknis isvis dazyciau mirksiukas.gif Bet gali buti ir siaip reakciju - nescia dar nebuvau, negaliu nei paneigti, nei patvirtinti biggrin.gif Bet pvz. sviesinant mmm dienom man gaudavos ryziau ax.gif
Atsakyti
Tepu visada taip: nulenkus galva i vonia. Pradedu nuo saknu, einu link galu. Na taip, saknys ilgoau buvo "dazuose". Bet uztepiau gan greit. Per 5min. Susukai i celofana, ranksluosti ir laikiau gal 33min (rekomenduoja 30-40). Tiesa, anksciau laikydavau 40min. Tik dabar ties 30-taja min.eme grauzti siek tiek.oda, ai, pagalvojau, uzteks. Ir taip plaukam dabar ne geriausias sezonas. blush2.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2013 07 20, 09:53)

Tai normaliai, jeigu galva grauzt pradejo, vadinas kazkas netiko. As tik saknis ir dazyciau, o galus tiesiog perraukt lengvai su dazais kokiai 10 min. pries pabaiga. Man paciai kazko saknis prasciau dazo, nes jos naturalios spalvos, ataugusios, o dazytus perdazytus uzdazytus nuplautus galus griebia tikrai greit blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės. Norėčiau šiek tiek ipilti ugnies į žibalą dėl NATURGIN plaukų dažų.
Mano istorija tokia. Nusipirkau , pasak pardavėjos, pačius sveikiausius ir natūraliausius dažus pasaulyje biggrin.gif . Dažiaus pasidėjusi indelį ant prasto baltai dažyto stalo, ir netyčia užtiško keli lašai ant stalo... greit puoliau valyti, bet buvo jau per vėlu, PLAUKŲ DAŽAI PRAGRIAUŽĖ STALO DAŽUS IKI MEDIENOS (2-3 min bėgyje). Naturaliai kyla klausimas, tai ka jie daro tada su mūsų plaukais??? Dažai buvo šviesiems plaukams, bet ne blondiniški, tesa sakant tas mane taip pat labai suerzino, nes prieš tai plaukai buvo dažyti gerokai šviesiasnia spalva, norėjau porą tonų patamsinti plaukus, pagal numerį ir pavyzdį jie ir turėjo būti pora atspalvių tamsesni, nei prieš tai mano buvusi spalva, ir nutepiau kaip durnė visą galvą...o gavosi dar šviesesni nei buvo... WTF??? Jau plaunant galvą plaukai slinko kaip niekada anksčiau gyvenime, ir dabar jau antri metai bandau nuaginti tą spalvą ir tuos nepataisomai susilpnintus plaukus.
Šiuo metu dažausi HERBATINT plaukų dažais. Kol kas jokių priekaištų neturiu. Aišku, jie taip pat nėra stebuklas, bet bent jau nesausina taip plauko, palyginus su naturgin dažais palaukas netgi šiek tiek blizga.
Va tokia mano patirtis ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drapivaira: 20 liepos 2013 - 12:48
Dabar kaip tik herbatint dazams 20 proc. nuolaida http://www.iherb.com...ntica-herbavita

http://www.iherb.com/specials

gaunasi apie 26 litus (nuolaida pritaiko kai i krepseli isidedate) , Lietuvoje virs 40 lt kainuoja.

As metus laiko su naturtint dazausi, tai labai nuo saules nublunka spalva. Dazausi su 6N, o plaukai praktiskai geltoni liko cool.gif Gal reikia pereiti ir man prie Herbatint, dabar kaip tik gera proga rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AuroraBO: 20 liepos 2013 - 14:26
QUOTE(drapivaira @ 2013 07 20, 00:46)
Sveikos mergaitės. Norėčiau šiek tiek ipilti ugnies į žibalą dėl NATURGIN plaukų dažų.

Turite omeny situos? Naturigin. g.gif
Atsakyti
Ar herbatint 7N daug sviesesne uz 6N? Dabar mano labai isbluke, gal verta toliau sviesint?Ataugineja, tai tamsus, gali labai skirtis tikriausiai spalva prie saknu g.gif
Atsakyti