Sveikos mergaitės. Norėčiau šiek tiek ipilti ugnies į žibalą dėl NATURGIN plaukų dažų.
Mano istorija tokia. Nusipirkau , pasak pardavėjos, pačius sveikiausius ir natūraliausius dažus pasaulyje

. Dažiaus pasidėjusi indelį ant prasto baltai dažyto stalo, ir netyčia užtiško keli lašai ant stalo... greit puoliau valyti, bet buvo jau per vėlu, PLAUKŲ DAŽAI PRAGRIAUŽĖ STALO DAŽUS IKI MEDIENOS (2-3 min bėgyje). Naturaliai kyla klausimas, tai ka jie daro tada su mūsų plaukais??? Dažai buvo šviesiems plaukams, bet ne blondiniški, tesa sakant tas mane taip pat labai suerzino, nes prieš tai plaukai buvo dažyti gerokai šviesiasnia spalva, norėjau porą tonų patamsinti plaukus, pagal numerį ir pavyzdį jie ir turėjo būti pora atspalvių tamsesni, nei prieš tai mano buvusi spalva, ir nutepiau kaip durnė visą galvą...o gavosi dar šviesesni nei buvo... WTF??? Jau plaunant galvą plaukai slinko kaip niekada anksčiau gyvenime, ir dabar jau antri metai bandau nuaginti tą spalvą ir tuos nepataisomai susilpnintus plaukus.
Šiuo metu dažausi HERBATINT plaukų dažais. Kol kas jokių priekaištų neturiu. Aišku, jie taip pat nėra stebuklas, bet bent jau nesausina taip plauko, palyginus su naturgin dažais palaukas netgi šiek tiek blizga.
Va tokia mano patirtis