Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs plaukų dažai, bendra tema

QUOTE(Rugsėjis @ 2013 04 01, 12:43)
Sveikos smile.gif ,

O kur galima isigyti Naturtint dazu? Susigundziau ax.gif

http://www.sveikiproduktai.lt/howto čia rasite parduotuvių adresus smile.gif
Atsakyti
Išbandžiau Naturtint 3 N. Dažai visai patiko. Plaukai iškart po dažymo buvo juodi, patiko man spalvytė. Tik vat labai greitai pasiplovė, kurkas šviesesnė dabar esu. Ir dar vienas minusas - po dažymo plaukai kur kas labiau slenka.
Norėčiau dar kartą tamsinti plaukučius. Bet šįkart noriu išmėginti kitus natūralius plaukų dažus. Ką pasiūlytumėte? Būtų labai šaunu, kad spalvytė ilgiau laikytųsi.
Atsakyti
QUOTE(linete33 @ 2013 03 27, 21:23)
taip,bet tai patys svariausi dazai,as  pati jau metus dazau jais,tai net nauji plaukai pradejo augti  mirksiukas.gif

As metus dažiausi su Naturtint, labai nušiuro plaukas ir iš pabodpo tas nugeltonėjimas (N9). Bandau dabar Herbatint.
Mamukai, gal bandėti sumaišyti Herbatint N8 su N9 (N8 man per pilka...)
Atsakyti
Sveikos, seniai cia nesilankiau. Plaukus su Naturtint esu dazius du kartus - rezultatai buvau labai patenkinta.
Jau metus plauku nedaziau, nestumas-naujagimystes laikotarpis, daviau plaukam pailset nuo visko. lotuliukas.gif
O dabar jau vel noriu pasigrazint... Artimiausiu savaiciu begyje vel pirksiu Naturtint ir bandysiu. Labai vilioja raudoni atspalviai, arba dark blonde...Ir negaliu apsisprest. g.gif
Pati siuo metu esu tokia (rudens tipo):
user posted image
Kazi, klaidos nepadarysiu mastydama i tas puses: g.gif ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 23 birželio 2013 - 15:30
Sveika, o 7.7 nenorit pabandyt? mirksiukas.gif
7M tikrai nesirinkciau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 06 24, 12:16)
Sveika, o 7.7 nenorit pabandyt? mirksiukas.gif
7M tikrai nesirinkciau schmoll.gif

Nu zinok, tikrai 7.7. grazi spalva. bigsmile.gif O ta 7M ir man kazkokia- nei tai "pigi", nei tai nemadinga... nezinau.. g.gif
Hm..butinai idesiu rezultatus. Dar pasvarstysiu kol nenusipirkau dazu. g.gif
Atsakyti
Mano dabartiniai plaukai (fotografuoa siryt) tokio ryzumo turi, tad noriu as ji nugesint, kad butu tiesiog grazi ruda, sodresne spalva... g.gif Gal bereikalo as apie ta dark blonde svarstau, realiai tai gal rizikuoju but dar ryzesne. g.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 25 birželio 2013 - 15:09
Kad as maisydavau 10N su 7.7, kad nugesint ryzuma ir grazi spalvyte mano gaudavos 4u.gif Jei manai, kad per sviesi, tai gali pamaisyt su 6N ir 7.7 per puse, bus tonu tamsesni. Pamenu anksciau gi tokia potamse dazydavai spalva g.gif O dabar tokie sviesus atrodo bigsmile.gif Nenori uzsitamsint per daug - 7.7 kaip tik manau butu 4u.gif Atsiplaus y ryzuma - visi Herbatint, Naturtint atsiplauna taip, nors daug ir nuo plauko priklauso. Martis Respect turi graziu spalvu palete bigsmile.gif Bet jie zymiai brangesni, 40 lt pakuote vienam kartui doh.gif
7M tikrai tokia piguma, prie tavo dailaus svelnaus veido visiskai netiks 4u.gif
Beje sveikinu su antru vaikuciu 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Egliukasz, aciu uz sveikinima. ax.gif Del veidelio - lygtais nerodziau cia jo. bigsmile.gif biggrin.gif Ai, nesvarbu..
Aha, pries metus daziau tai gavosi labai tamsiai. Per tamsiai net. Bet va akurat - atsiplove, ataugo ir ligo ganetinai sviesus g.gif .
Sirdis linksta i 7.7. Jauciu, bandysiu. Pasirodysiu. ax.gif
Atsakyti
Gal kam pravers NATURTINT palete:

user posted image

Cia aiskiau. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 25 birželio 2013 - 18:04
P.S. Kuriai is sios paletes spalvai artimiausia mano dabartine plauku spalva? g.gif Dar imesiu i viena kruva kelias foto:
user posted image
user posted image
user posted image

Kazkas tarp Hazelnut Blond (7N) ir Teide Brown (7.7)?
Tuomet dazydama 7.7 nekazka nutolciau, o norisi labiau pasikeisti... g.gif
Kazi kaip tas Fire Red (9R) ? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 25 birželio 2013 - 18:16
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2013 06 25, 17:02)
Sirdis linksta i 7.7. Jauciu, bandysiu. Pasirodysiu.  ax.gif

Kazkada senai maciau temoj, kai apie makiaza klausei, kazkaip ystrigo biggrin.gif 4u.gif
9R bus labai raudonas smile.gif
Lauksim rezultatu bigsmile.gif
Atsakyti