Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs plaukų dažai, bendra tema

QUOTE(Adera777 @ 2012 07 12, 10:54)
Sruogelės, manau, tikrai pašviesintų  4u.gif

nu va ir mąstau, kad gal geriausiai butų, bet stabdo:
1. kad esu visisška natūraliste o čia taip imsiu ir "sugriešysiu" doh.gif biggrin.gif
2. bijau, kad nepradėtu skilinėti galiukai.
Atsakyti
Tavo tokia sviesi plauku spalva, as nesuprantu, ar tu nori baltos jau visiskai, ar cia nuotraukoj jie tik tokie sviesus atrodo g.gif pamirsk kirpyklas geriau, nepamirsk, kodel siuos dazus pasirinkai ir visus kitus chemikalus ismetei lauk. Pasirinkimas - balti trupantys plaukai, ar sviesus ir grazus kaip tavo dabar 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos turiu naturalius plaukus tai nieko nenusimanau apie dažymus, tačiau noriu pora tonų juos pašviesinti (yra naturali pilka lietuviška) Ar naturaliais dažais įmanoma pašviesint plaukus blush2.gif Ar visgi eit į kirpyklą ir ten sruoguot geriau ar dažyt visą galvą blush2.gif
Prašau padėkit apsispręst ir iš viso ar įmanoma beamonjakiais naturaliais dažais pašviesinti nedažytą plauką? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita112 @ 2012 07 12, 16:59)
Merginos turiu naturalius plaukus tai nieko nenusimanau apie dažymus, tačiau noriu pora  tonų juos pašviesinti (yra naturali pilka lietuviška) Ar naturaliais dažais įmanoma pašviesint plaukus blush2.gif Ar visgi eit į kirpyklą ir ten sruoguot geriau ar dažyt visą galvą blush2.gif
Prašau padėkit apsispręst ir iš viso ar įmanoma beamonjakiais naturaliais dažais pašviesinti nedažytą plauką? g.gif

Sviesina ne amoniakas, o peroksidas 4u.gif Taip kad pasviesins, bet ar pati mokesit graziai nusidazyt - kitas klausimas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 07 12, 21:08)
Sviesina ne amoniakas, o peroksidas 4u.gif Taip kad pasviesins, bet ar pati mokesit graziai nusidazyt - kitas klausimas blush2.gif

Ne ne pati tikrai nedažysiu, eičiau į kirpyklą mirksiukas.gif Bet prieš einant noriu turėt info, nes nežinau ant kokios patakysiu doh.gif
Atsakyti

ar buna naturaliu plauku dazu,kurie pasviesina plaukus bent 3 tonais jiems nekenkdami stipriai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 07 12, 16:28)
Tavo tokia sviesi plauku spalva, as nesuprantu, ar tu nori baltos jau visiskai, ar cia nuotraukoj jie tik tokie sviesus atrodo g.gif pamirsk kirpyklas geriau, nepamirsk, kodel siuos dazus pasirinkai ir visus kitus chemikalus ismetei lauk. Pasirinkimas - balti trupantys plaukai, ar sviesus ir grazus kaip tavo dabar 4u.gif  mirksiukas.gif

kalbėjau su savo kirpėja, tai ji man sakė tikrai nedažys sruogomis, nes mano plaukų puoselėjimas ir saugojimas nueis po velnių ax.gif sakė jei jau neatsikratysiu tos minties,tai geriau dažytis su naturtint nedažant galų ax.gif
na nėra pas manė jau lb stipriai šviesūs, jei pasiekt baltuma, jaučiu net 5 kartų dažyti neužtektų biggrin.gif

QUOTE(Hypnotic Poison @ 2012 07 13, 10:11)
ar buna naturaliu plauku dazu,kurie pasviesina plaukus bent 3 tonais jiems nekenkdami stipriai? 4u.gif

Naturtint tikrai pašviesina iki 3 tonų.
Atsakyti
http://www.naturtint...tint-models.php

cia miksai parodyti truputi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ne_zinoma @ 2012 07 07, 21:38)
Ei-na sau! swoon.gif wub.gif Noriu ir as tokios spalvos wub.gif

Kokia graži spalvytėsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2012 07 13, 10:11)

Taip, įdomu būtų sužinoti:)
Papildyta:
QUOTE(Paradoksualė @ 2012 07 13, 11:51)

kaip pirkti ar tik internetu?
Atsakyti
Nusidažiau Herbatint - 6N dažais. Gerai, kad paskaičiau atsiliepimus apie spalvą bigsmile.gif Tikrai daug tamsesni gaunasi. Tikėjausi, kad užteks dviem kartams, bet neužteko unsure.gif
Dabar palyginau jų "naturalumą" šitame puslapyje: http://www.ewg.org/skindeep/
tai Naturtint pasirodo mažiau blogiukų turi, gal kitam kartui reikės juos išbandyti g.gif

Spalvos pagal numerius herbatint ir naturint labai panašios, kažin ar išeitų herbatint tokiais pat santykiais maišyti ir kad panašus rezultatas gautųsi kaip čia blush2.gif http://www.naturtint...tint-models.php
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AuroraBO: 18 liepos 2012 - 15:19
Nusipirkau ir aš ilgai lauktą ir norėta išbandyti Naturtint 9.31 spalvą. Vakar pabandžiau sruogą ant galvos kur yra nuaugusių ir ant kuokštelio kur iš šukų išimti- ir nesuprantu aš savo plaukų- ant galvos tamsius nuėmė puikiai, gavosi kaip ir su 10A+ su priedais, bet šviesintų nepatamsino, o va tą kuokštelį plaukų kuris iš šepečio- patamsino, suteikė atspalvį doh.gif doh.gif doh.gif . Bandysiu įdėti foto jei išeis:
1. user posted image

2. user posted image

3. user posted image

1 foto plaukai iš šepečio- kairėj pusėj kokie yra dabar šviesinti, dešinėj bandymas su 9.31
2 ir 3 foto sruogelė kur ataugę šviesinta.
Atsakyti
Sviesus is ankstesniu dazymu visada nusidazys sviesiau, net tamsinant. Arba greiciau issiplaus mirksiukas.gif Mano galai irgi 1,5 tonu sviesesni, negu visas plaukas, bet kadangi as planuoju juos nukirpti ir jie siaip graziai ysipaiso y bendra vaizda lyg sruogeles, man esmes tai nesudaro smile.gif O naturalu plauka sie dazai "nukanda" idealiai is tikro, labai grazi spalva gaunas mirksiukas.gif Tad geriau dazyti tik saknis, o visa plauka perbraukti kelioms min. tik del atspalvio pavienodinimo smile.gif Vistiek atsiplaus smile.gif
Atsakyti