Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs plaukų dažai, bendra tema

QUOTE(Egliukasz @ 2012 07 21, 12:15)
Sviesus is ankstesniu dazymu visada nusidazys sviesiau, net tamsinant. Arba greiciau issiplaus mirksiukas.gif Mano galai irgi 1,5 tonu sviesesni, negu visas plaukas, bet kadangi as planuoju juos nukirpti ir jie siaip graziai ysipaiso y bendra vaizda lyg sruogeles, man esmes tai nesudaro smile.gif O naturalu plauka sie dazai "nukanda" idealiai is tikro, labai grazi spalva gaunas mirksiukas.gif Tad geriau dazyti tik saknis, o visa plauka perbraukti kelioms min. tik del atspalvio pavienodinimo smile.gif Vistiek atsiplaus smile.gif

Tai žinau, bet kas įdomiausia tą patį šviesintą plauką, tik ant galvos ir išimtus iš šepečio- nuėmė skirtingai g.gif Ant galvos šviesus liko koks buvo prieš dažymą, tamsius suvienodino, o tie atskirai dažyti gavo atspalvį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera72 @ 2012 07 21, 15:35)
Tai žinau, bet kas įdomiausia tą patį šviesintą plauką, tik ant galvos ir išimtus iš šepečio- nuėmė skirtingai  g.gif Ant galvos šviesus liko koks buvo prieš dažymą, tamsius suvienodino, o tie atskirai dažyti gavo atspalvį  ax.gif

Pas mane lygiai tas pats buvo smile.gif Is sepecio plaukai gavos kitokio atspalvio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 07 21, 17:02)
Pas mane lygiai tas pats buvo smile.gif Is sepecio plaukai gavos kitokio atspalvio smile.gif

Bet įdomiai ar ne g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(pantera72 @ 2012 07 21, 18:00)
Bet įdomiai ar ne  g.gif ?

Na tarkim ir dazant visa galva ties saknim nusidazo geriau, nes odos siluma ytakoja irgi dazymo procesa. Jeigu tarkim dazant ta paty plauka dazytume saltai, siltai, pakise po gaubtu, apvyniota ir t.t. gautume irgi siek tiek kitokius rezultatus. Manes kas su plaukais susije nebestebina niekas biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Susigundžiau pabandyti Naturtint, noriu 1-2 tonais pašviesinti plaukus. Įmesiu nuotrauką, gal galėsit patart smile.gif
user posted image
Plaukai turi raudono-oranžinio pigmento, noriu išvengti galimo ryžumo. Galvoju maišyti 7.7 Teide Brown su 6N Dark blond arba 7N Hazelnut blonde... O svajoju apie kažką tokio arba šiek tiek tamsesnio:
user posted image
Egliukasz, gal turit kokią mėgstamą UK parduotuvę iš kurios Naturtint perkate?
Atsakyti
QUOTE(Littletree @ 2012 07 22, 02:59)

Jeigu perku daugiau, cia didesne nuolaida:

http://www.nutrisun....urtint~170.aspx

Jeigu reikia skubiai Holland&Baret 4u.gif

Manau 7.7 maisant su 7N ar 6N nesigaus ryza, bent mano maisyta zymiai sviesniais, nesigavo, o juk sviesinimas jau savaime gali ismest ryzuma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 07 07, 17:15)
Noriu pasidziaugt sekmingu dazymu biggrin.gif Maisiau 7.7 su 10N 1:1 - tiek ryskikly, tiek aktyvatoriu smile.gif
Tokia smeline spalvyte isejo, jokio ryzumo nieko thumbup.gif Saknys atrodo kaip su Ash buciau dazius. Manau apsistosiu ties sia spalvyte, esu labai patenkinta bigsmile.gif Plius planuoju nusipirkt Naturtint sampuna ir kondicionieriu, kurie buna prie dazu prideti - gal ilgiau spalva laikysis rolleyes.gif

Nusiziurejau nuo jusu blush2.gif Idomu, kas gausis bigsmile.gif Jei nepamirsiu, pasirodysiu pries ir po. Egliukasz, kaip dabar spalva atrodo, jei nepakeitet i kita? smile.gif Nelabai nusimanau, o jei naudoti blondiniu sampuna po dazymo? g.gif Ar geriau pirkti Naturtint sampuna ir kondicionieriu, ar bandet? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ne_zinoma @ 2012 07 25, 11:33)
Nusiziurejau nuo jusu blush2.gif Idomu, kas gausis bigsmile.gif  Jei nepamirsiu, pasirodysiu pries ir po. Egliukasz, kaip dabar spalva atrodo, jei nepakeitet i kita? smile.gif Nelabai nusimanau, o jei naudoti blondiniu sampuna po dazymo? g.gif Ar geriau pirkti Naturtint sampuna ir kondicionieriu, ar bandet? 4u.gif

Spalva ta pati, gal tik prie saknu siek tiek paryzejo - bet man taip budavo visada, net dazant milteliais/sruogelem ir t.t. Bet siaip spalva grazi, esu patenkinta 4u.gif Naturtint sampuno ir kondicionieriaus nebandziau, gydaus galvos odos dermatita dabar, tai rami be eksperimentu biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egliukasz: 25 liepos 2012 - 12:08
QUOTE(Egliukasz @ 2012 07 25, 12:54)
Spalva ta pati, gal tik prie saknu siek tiek paryzejo - bet man taip budavo visada, net dazant milteliais/sruogelem ir t.t. Bet siaip spalva grazi, esu patenkinta 4u.gif Naturtint sampuno ir kondicionieriaus nebandziau, gydaus galvos odos dermatita dabar, tai rami be eksperimentu biggrin.gif

user posted image

Labai, labai graži spalva thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tik tiesą pasakius man keista, kad sumaišius 7.7 spalvą su 10N tokia šviesi spalva gavosi, juk 7.7 pakankamai pamsoka spalva, bent jau ant dėžutės (žinau jog ten ne 100% realiai tokios būna) g.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera72 @ 2012 07 25, 22:09)
Labai, labai graži spalva  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Tik tiesą pasakius man keista, kad sumaišius 7.7 spalvą su 10N tokia šviesi spalva gavosi, juk 7.7 pakankamai pamsoka spalva, bent jau ant dėžutės (žinau jog ten ne 100% realiai tokios būna) g.gif

Peroksidas uztat 7,7 l. stiprus palginus 4u.gif Be to Naturtint griebia sviesiai mano plaukus mirksiukas.gif Anksciau toky efekta isgaudavau su milteliais arba dazais ir 12% 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 07 25, 11:54)

Ir nuotrauka atsirado bigsmile.gif thumbup.gif Meldziuosi, kad man taip gautusi! biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
As tai daziau su varines blondines spalvyte, bet idomu tai, kad ataugusius nudazo visai kita spalva biggrin.gif tokia su tamsiai raudona, sakiau gal saknis reiktu dazyti pabaigoje? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 28 liepos 2012 - 10:41