Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs plaukų dažai, bendra tema

QUOTE(bandeles @ 2012 08 30, 17:12)
Sakykit, o jei dazyt viena sviesia spalva, nemaisant? g.gif blush2.gif  Nebutinai 10N unsure.gif  Gal kas esat daze/dazot? rolleyes.gif

as daziausi su sitais nes nenoriu buti nei blondine nei tami,tai gavosi lygiai tokia pat spalva kaip ant foto,dar lyg kaip sruogeles issipaise,labai patenkinta esu... ne taip kaip nusidazai su kitais Lorelio ar dar ko,spalvos daug tamsesnes gaunasi....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skruzdė...: 18 rugsėjo 2012 - 14:54
QUOTE(skruzdė... @ 2012 09 18, 15:53)
as daziausi  su sitais nes nenoriu buti nei blondine nei tami,tai gavosi lygiai tokia pat spalva kaip ant foto,dar lyg kaip sruogeles issipaise,labai patenkinta esu... ne taip kaip nusidazai su kitais Lorelio ar dar ko,spalvos daug tamsesnes gaunasi....

O ant kokios plaukų spalvos dažėt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(skruzdė... @ 2012 09 18, 15:53)
as daziausi  su sitais nes nenoriu buti nei blondine nei tami,tai gavosi lygiai tokia pat spalva kaip ant foto,dar lyg kaip sruogeles issipaise,labai patenkinta esu... ne taip kaip nusidazai su kitais Lorelio ar dar ko,spalvos daug tamsesnes gaunasi....

As ir butent sia spalva ziuriu, tokio galutinio rezultato ir noreciau. Pas mane kiek tamsesni db. Idomu kas gautusi.
Atsakyti
Na perskaiciau tema ir dar labiau uzsimaniau dazyt Naturint dazais. Rada sia foto, jusu anksciau idetoje nuiorodoje apie spalvu mixavimus ir labai noreciau gautis tokia:
user posted image
Bet nurodyta, jog daze taip: ½ oz Naturtint 7N Hazelnut Blonde with 1½ oz Naturtint 8A Ash Blonde, and 1 oz Naturtint 6N Dark Blonde with 1 oz Naturtint 7.7 Teide Brown. Bet labai jau daug cia visko primiksuota smile.gif Ir ziurint i nurodytus numeriukus tamsoka lyg rodytusi turetu gautis g.gif Gal koki paprastesni varianta esat kas isbandzius, tokiam rezultatui? Gal dazyt vien 8A? Siai dienai mano plaukai yra tokie. Ir nors nuo blico jie atrodo raudonesni nei yra, bet vistiek mane nervina tas ryzumas. doh.gif
user posted image
Atsakyti
Jusu plauku spalva kokia daili thumbup.gif Ir kaip plaukai blizga thumbup.gif
As maisyciau 7.7 su 8A arba su 8N. Gausis tamsi blonde.
O nuotraukoje sudetus dazus skaiciuokit lygiais - 7-8-7-6. Visumoje gaunasi dominuojantis 7, kas yra tamsi blonde, sviesi ruda. Siaip galima issisukti ir su trim dazais - 7N, 8A ir 7.7. Tas 6N daug neytakoja, sukuria dimensija plaukuose daugiau.
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 09 20, 12:20)
Jusu plauku spalva kokia daili thumbup.gif Ir kaip plaukai blizga thumbup.gif
As maisyciau 7.7 su 8A arba su 8N. Gausis tamsi blonde.
O nuotraukoje sudetus dazus skaiciuokit lygiais - 7-8-7-6. Visumoje gaunasi dominuojantis 7, kas yra tamsi blonde, sviesi ruda. Siaip galima issisukti ir su trim dazais - 7N, 8A ir 7.7. Tas 6N daug neytakoja, sukuria dimensija plaukuose daugiau.

Aciu uz pagyras ax.gif Gailiuosi, kad anksciau neuzejau i sita tema, sie dazai taip gerai nuima, nebuciau dariusi spalvos nuemimo, o geriau iskarto dazius Natuirint. Tas nuemimas kiek pagadino, o rezultato norimo nedave. Rezultate, ziurint i savo plaukus, noreciau kiek sviesesnes ir saltesnes spalvos. Tai galvociau paklausius jusu maisyt 8A su 7.7 ir 7N. Kokiom proporcijom dazuyt reiktu? Jei viska lygiom dalim nebutu per tamsu? Gal 8A 1, o kitu 0,5 ir 0,5 ? Jei gerai cia paaiskinau. Nezinau tu kirpykliniu matavimu smile.gif Ar geriau lygiom dalim?
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2012 09 20, 12:40)
Aciu uz pagyras ax.gif Gailiuosi, kad anksciau neuzejau i sita tema, sie dazai taip gerai nuima, nebuciau dariusi spalvos nuemimo, o geriau iskarto dazius Natuirint. Tas nuemimas kiek pagadino, o rezultato norimo nedave. Rezultate, ziurint i savo plaukus, noreciau kiek sviesesnes ir saltesnes spalvos. Tai galvociau paklausius jusu maisyt 8A su 7.7 ir 7N. Kokiom proporcijom dazuyt reiktu? Jei viska lygiom dalim nebutu per tamsu? Gal 8A 1, o kitu 0,5 ir 0,5 ? Jei gerai cia paaiskinau. Nezinau tu kirpykliniu matavimu smile.gif Ar geriau lygiom dalim?

Siaip tai man gan salta spalva gavosi maisant tik 7.7 su 10N, bet as buvau labai sviesi. Taip kad galit bandyti 9N su 7.7 1:1, tai gausis apie 8 lygio spalvyte. Siaip juk vistiek daziukai kainuoja mirksiukas.gif As jusu atveju Ash daug labai nedeciau, nes gali gautis murzina spalva g.gif Tiek Ash, tiek natural atsiplauna y ryzuma siek tiek kai kurioms, gali tekti naudoti tonery violetiny mirksiukas.gif
Atsakyti
As dar ziuriu i Sitoj NUORODOJ moters spalva NR2. Ji maise 8, 7, 7. Ir kokia sviesi gavos bigsmile.gif Tik aisku ji gal buvo sviesi. Jusu tai labai sviesi gavosi. Ir dar vienos forumietes, kuri daze taip pat kaip jus. Kad pirksiu tik dvi spalvas tai tikrai, 3 jau biski perdaug., Tik neapsisprendziu ar 8A ir 7.7, ar 8A ir 7N(7N man grazi spalva atrodo) ar kaip jus sakot 9n su 7.7. Kazin pastarasis variantas nebus ryzavotas? Oj jau taip noriu dazyti smile.gif Ale kaip sumastyt kaip. smile.gif Baisu, kad vieni nebutu per tamsus, kiti per svieus. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Dar atradau doh.gif doh.gif doh.gif lotuliukas.gif O jei maisyti 9.31 su 7.7? ax.gif
Atsakyti
Del 9.31 ir 7.7 nezinau, teoriskai turetu but gerai, praktiskai nezinau, nes nebandziau rolleyes.gif Siaip priklausomai dar ir nuo dazu maisymo ir ar oksidatoriu taip pat lygiom dalim imat, ar naudojat viena kury. As naudojau tik 10N oksidatoriu, nes jis stipresnis negu 7.7. Jeigu imsit 8A su 7.7, manau gausites tonu sviesesne. 7N labai ryzas gaunasi, as imciau 7.7 geriau. Bet del 8A bijau, kad galite gautis murzino atspalvio, nes dabar jusu plaukas labai siltos spalvos ir ash gali pamurzint spalva vietoj papilkinimo. 9N su 7.7 maisant 1:1 tiek dazus, tiek oksidatoriu, man rodos siuo atveju geriausias variantas. Veliau matysit, ar norit kitokio efekto. Mes cia ne viena isbandem n skirtingu dazymo budu, kol atradom, kas tinka/patinka. Vieno dazymo ne visada uztenka, nes kiekvienos plaukai skirtingi, tad rezultatai irgi gali but skirtingi 4u.gif
Atsakyti
Zinau du dalykus, kad noriu psavieset ir neryzet, bet aisku nepabandzius nesuzinosiu. Man kaip tik norisi saltesnes spalvos, antakaiai mano tamsiai pilki, tai tie ryzi plaukai tikrai juokingai atrodo smile.gif Ir dar bijau, kad 8a su 7.7 man nepasviesins, nes db kai daziau su kitais dazais, naudojau 8 nr kazkokia natural blond, bet pasviesino labai labai mazai. Tai va ir galvoju ka cia daryt. Jauciu geriausiai butu maisyt koki 9 su 7, bet kokius? Man 8a ir patinka tas pilkumas.. Bet jo maisyti su sviesesniu nzn ar nebus per blondiniska? g.gif Oj galvos skausmas doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2012 09 20, 15:49)
Zinau du dalykus, kad noriu psavieset ir neryzet, bet aisku nepabandzius nesuzinosiu. Man kaip tik norisi saltesnes spalvos, antakaiai mano tamsiai pilki, tai tie ryzi plaukai tikrai juokingai atrodo smile.gif Ir dar bijau, kad 8a su 7.7 man nepasviesins, nes db kai daziau su kitais dazais, naudojau 8 nr kazkokia natural blond, bet pasviesino labai labai mazai. Tai va ir galvoju ka cia daryt. Jauciu geriausiai butu maisyt koki 9 su 7, bet kokius? Man 8a ir patinka tas pilkumas.. Bet jo maisyti su sviesesniu nzn ar nebus per blondiniska? g.gif Oj galvos skausmas doh.gif  doh.gif

Kol nepabandysit, tai ir skaudes galva biggrin.gif Jei pasirinksit 8A, pasibandykit pirma ant sruogos, kad siurprizu nemaloniu nebutu. Jei 9N su 7.7, tai manau per tamsu nebus, bet per sviesiai nesigaus irgi, tik dazyt reikia pradet nuo galu, saknis tept paskiausiai, kad jos nesigautu sviesesnes, nei visas plaukas mirksiukas.gif
Atsakyti