Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs plaukų dažai, bendra tema

QUOTE(Egliukasz @ 2012 09 22, 14:59)
Tai nedaug, lasiukais tiesiog, nes kiek ten bereikia vienai sruogai mirksiukas.gif

Bandysiu 4u.gif
Atsakyti
O as svarstau ka db toliau daryt. Per pora men dariau spalvos nuemima, ir dukart daziau, tai plaukai pasauseje ir ilgio nemazai nukirpau, kad tik sveikesni atrodytu. Noretusi duot pailset, kad ir nelabai patinka spalva. Galvoju po kokio 1,5 men padazysiu saknis su 8A ir imesiu viena kita sruoga su 9.31, o jau dar kita karta galvosiu ka CIA pamaisyt visam ilgiui.
Atsakyti
Deja, su Naturtint dazais man irgi labai oranžinė spalva gaudavosi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2012 09 25, 09:22)
Deja, su Naturtint dazais man irgi labai oranžinė spalva gaudavosi.  smile.gif

Ane? O jus Kiek pamenu beskaitant su Herbartint dazote?jei taip, tai kokiu nr. Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2012 09 25, 09:22)
Deja, su Naturtint dazais man irgi labai oranžinė spalva gaudavosi.  smile.gif

Man su milteliais ir 9% vistiek y ryza issiplaudavo. Kas turi labai daug oranzinio pigmento, kaip as, tam nelemta but sviesia grazia blonde. Smeline dar ymanoma isgaut, tik ne pilka, nes vistiek issiplaus smile.gif
Bet 7.7 su 10N labai buvau patenkinta rezultatu ir 2 sav. neissiplove y ryzuma, kaip kad su kitais.
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2012 09 25, 15:30)
Ane? O jus Kiek pamenu beskaitant su Herbartint dazote?jei taip, tai kokiu nr. Aciu.

Su Herbatint nesu dažiusi, dažiau su Naturtint 10A, gavau šviesenė ir ryžesnė nei pavaizduota ant pakelio, po to dažiausi su 8A, tai spalva patiko, bet po poros plovimų jau buvau vėl šviesiai ryža, galvojau po kiek laiko pakartojus su 8A geriau jau įsigers dažai, bet vėl išsiplovė greitai į ryžumą ir dar švieseni buvo nei po antrojo dažymo. Gal dėl to, kad iš kitur pirkau dažus g.gif ar kito vežimo buvo, kita partija, nesuprntu, bet su tais pačiais dažais Naturtint 8A gavausi kitokia.
Galiu pasakyti, kad labiausiai patiko blizgesys, žvilgesys po šių dažų, bet galiu drąsiai pasakyti, kad ženkliai, tikriai ženkliai, labiau plaukai slinko po šių dažymų, įsitikinau tuo 3 kartus, nebenorėjau eksperimentuoti, kad nenuplikčiau. Manau tai labai asmeniška, gal man netiko kažkuri sudedamoji dalis, nes kitos tuo nesiskundė.

Sekmės, mergytės, dažant ir atrandant savo dažus, savo atspalvį, nes kurį laiką ir man buvo "galvos skausmas". 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adera777: 26 rugsėjo 2012 - 08:28
QUOTE(Adera777 @ 2012 09 26, 09:26)
Su Herbatint nesu dažiusi, dažiau su Naturtint 10A, gavau šviesenė ir ryžesnė nei pavaizduota ant pakelio, po to dažiausi su 8A, tai spalva patiko, bet po poros plovimų jau buvau vėl šviesiai ryža, galvojau po kiek laiko pakartojus su 8A geriau jau įsigers dažai, bet vėl išsiplovė greitai į ryžumą ir dar švieseni buvo nei po antrojo dažymo. Gal dėl to, kad iš kitur pirkau dažus  g.gif  ar kito vežimo buvo, kita partija, nesuprntu, bet su tais pačiais dažais Naturtint 8A gavausi kitokia.
Galiu pasakyti, kad labiausiai patiko blizgesys, žvilgesys po šių dažų, bet galiu drąsiai pasakyti, kad ženkliai, tikriai ženkliai, labiau plaukai slinko po šių dažymų, įsitikinau tuo 3 kartus, nebenorėjau eksperimentuoti, kad nenuplikčiau. Manau tai labai asmeniška, gal man netiko kažkuri sudedamoji dalis, nes kitos tuo nesiskundė.

Sekmės, mergytės, dažant ir atrandant savo dažus, savo atspalvį, nes kurį laiką ir man buvo "galvos skausmas".  4u.gif  smile.gif

O tai kokius dabar dažus ir atspalvi Jus atradote? ax.gif
Atsakyti
O Naturigin nebandet? Maciau irgi ekologiskoj pardej. Tik kaina didesne, apie 40Lt. Beje, Naturtint man labai patiko dazo tekstura, tas gelis po to plaukuose toks vaizdas, kad bet isputojo smile.gif Labai lengva su jais dazyti. thumbup.gif
Atsakyti
Gal kuri bandet tokius plauku dazus g.gif g.gif g.gif
user posted image
Atsakyti
Vakar daziau plaukus siais dazais:
user posted image

Pries:
user posted image

Po:
Cia man grazu
user posted image
O cia vaizdas jau prasteja
user posted image
Virsugalvis
user posted image
Turiu toki sampuna, kaip manot gali jis bent kiek nuimti ta ryzuma? unsure.gif O gal kazka kita galit rekomenduoti? 4u.gif

Atsakyti
bandeles galit net nebandyti, tikrai nenuims, po kokių 3-4 plovimų vaizdelis turėtų pagerėti, apsiplauna tas ryžumas įkirus biggrin.gif tiesiog jis taip tik spalva nuima ir reikia dažyti ne vieną kartą su šiais dažais, akd pasiketi kur jums vaizdelis jau neblogas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Basari'a: 01 spalio 2012 - 19:17
QUOTE(Basari'a @ 2012 10 01, 19:17)

Belieka pasitelkt kantrybe biggrin.gif Tai sekanti karta sakot tais paciais dazyt? Gal vel kazka naujo badyt? biggrin.gif
Atsakyti