QUOTE(someday... @ 2012 09 25, 15:30)
Ane? O jus Kiek pamenu beskaitant su Herbartint dazote?jei taip, tai kokiu nr. Aciu.
Su Herbatint nesu dažiusi, dažiau su Naturtint 10A, gavau šviesenė ir ryžesnė nei pavaizduota ant pakelio, po to dažiausi su 8A, tai spalva patiko, bet po poros plovimų jau buvau vėl šviesiai ryža, galvojau po kiek laiko pakartojus su 8A geriau jau įsigers dažai, bet vėl išsiplovė greitai į ryžumą ir dar švieseni buvo nei po antrojo dažymo. Gal dėl to, kad iš kitur pirkau dažus

ar kito vežimo buvo, kita partija, nesuprntu, bet su tais pačiais dažais Naturtint 8A gavausi kitokia.
Galiu pasakyti, kad labiausiai patiko blizgesys, žvilgesys po šių dažų, bet galiu drąsiai pasakyti, kad ženkliai, tikriai ženkliai, labiau plaukai slinko po šių dažymų, įsitikinau tuo 3 kartus, nebenorėjau eksperimentuoti, kad nenuplikčiau. Manau tai labai asmeniška, gal man netiko kažkuri sudedamoji dalis, nes kitos tuo nesiskundė.
Sekmės, mergytės, dažant ir atrandant savo dažus, savo atspalvį, nes kurį laiką ir man buvo "galvos skausmas".