Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas....

QUOTE(aga&aga @ 2012 07 11, 13:31)
O kelinta DPO tau parode su dukryte  bigsmile.gif Na tuoj prisisvajuosiu cia su Jumis ir vel nelauksiu mmmm  lotuliukas.gif

ai zinok pas mane ten isvis mistika buvo smile.gif man gydytojas buvo liepes pasidaryti po 10 dienu.. pasidariau.. aisku nieko nerode.. ir maniau, kad nepasiseke.. (kazkaip tada dar net SM nebuvau siais klausimais atradusi).. praejus gal dar 10 dienu.. ryte supykino.. kita ryta pasidariau testa ziuriu jau ryskeja.. kazkas.. tai buvo apie 20 DPO.. sekancia diena pasidariau HCG buvo daugiau nei 10 000.. o testas rode na tikrai nerysku antra bruksneli..
Atsakyti
QUOTE(aga&aga @ 2012 07 11, 13:07)
Axa ir man dabar kazkaip idomu pasidare  g.gif  perziurejau pastojusiu grafikelius tai ivairei nebutinai jai velai NT parodo teigiama kad bus berniukas , nes yra ivairiai . Aj nors man jau nesvarbu kas butu, svarbiausiai pastot ir laimingai isnesioti sveika leliuka  wub.gif

Aš ne dėl NT vėlumo, dėl smileysex.gif . Kiek nagrinėjau pastojusių BT, tai jei būdavo tokie ND: ND dvi dienos prieš O, per O ir ND 2 dienos po O, tai visoms berniukai... bigsmile.gif (Čia esmė, kad per O būtų).
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 07 11, 14:43)
ai zinok pas mane ten isvis mistika buvo smile.gif man gydytojas buvo liepes pasidaryti po 10 dienu.. pasidariau.. aisku nieko nerode.. ir maniau, kad nepasiseke.. (kazkaip tada dar net SM nebuvau siais klausimais atradusi).. praejus gal dar 10 dienu.. ryte supykino.. kita ryta pasidariau testa ziuriu jau ryskeja.. kazkas.. tai buvo apie 20 DPO.. sekancia diena pasidariau HCG buvo daugiau nei 10 000.. o testas rode na tikrai nerysku antra bruksneli..

Nu jo cia tai geras bigsmile.gif

QUOTE(Flora7 @ 2012 07 11, 14:45)
Aš ne dėl NT vėlumo, dėl  smileysex.gif . Kiek nagrinėjau pastojusių BT, tai jei būdavo tokie ND: ND dvi dienos prieš O, per O ir ND 2 dienos po O, tai visoms berniukai...  bigsmile.gif  (Čia esmė, kad per O būtų).

A tu apie tai , na ka ten gali zinoti koie spermiukai greiciau dabegs ir kokie uzsiliks lotuliukas.gif Na nors ir esu skaiciusi kad didesne tikimybe berniuka per O, nor broliene mano per O pagavo mergaite
Atsakyti
QUOTE(aga&aga @ 2012 07 11, 13:54)
Nu jo cia tai geras  bigsmile.gif 
A tu apie tai , na ka ten gali zinoti koie spermiukai greiciau dabegs ir kokie uzsiliks  lotuliukas.gif Na nors ir esu skaiciusi kad didesne tikimybe berniuka per O, nor broliene mano per O pagavo mergaite

o prieš tai dieną neturėjo ND? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Flora7 @ 2012 07 11, 15:45)
o prieš tai dieną neturėjo ND?  g.gif

na zinok sito nezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(aga&aga @ 2012 07 11, 14:52)
na zinok sito nezinau  g.gif

4u.gif
Šiaip, kiek domėjausi, jei prieš O ir po O dieną - nieko nebūna, tai beveik galima 100 proc. duoti, kad bachūriukas, bet jei prieš O diena ir po jos dieną irgi būna ND - tada - jau kas pirmesnis. Ir BT specialiai bandžiau analizuoti, tai tikrai atitiko smile.gif Na, bet čia tik pažaidimai... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Flora7 @ 2012 07 11, 16:01)
4u.gif
Šiaip, kiek domėjausi, jei prieš O ir po O dieną - nieko nebūna, tai beveik galima 100 proc. duoti, kad bachūriukas, bet jei prieš O diena ir po jos dieną irgi būna ND - tada - jau kas pirmesnis. Ir BT specialiai bandžiau analizuoti, tai tikrai atitiko smile.gif Na, bet čia tik pažaidimai...  4u.gif

Na jo bet jai ir ND turejai ir pries 2 dienas spermiukai buna laukia savo kelio, taigi as nemanau kad taip galima spresti, nors jai per O Nd tai dazniausiai buna berniukai sita ir girdejau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aga&aga @ 2012 07 11, 15:33)
Na jo bet jai ir ND turejai ir pries 2 dienas spermiukai buna laukia savo kelio,  taigi as nemanau kad  taip galima spresti, nors jai per O Nd tai dazniausiai buna berniukai sita ir girdejau  mirksiukas.gif

as irgi sita esu girdejusi ir linkusi tuo tiketi.. blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Nu šiandien nemiga kažkokia kankino doh.gif persimiegojau vakar, matyt g.gif

0,1 laipsniu pakilau. O ir visi grafikai, pagaliau nubrėžė O, tokią, kokią ir turėjo brėžti. thumbup.gif

Kaip merginos laikosi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Flora7 @ 2012 07 12, 06:51)
Labas rytas  4u.gif
Kaip merginos laikosi?  bigsmile.gif

Labas rytas 4u.gif
Gražiai, Flora7, čia pas tave viskas thumbup.gif
Na aš šiandien atrodau štai taip BT ax.gif
krūtinė padidėjusi, speneliai jautrūs (šių požymių niekada nejausdavau prieš mm), naktį vienu metu buvau pabudusi nuo jausmo, kad tuoj turėtų pramušti mm, bet tuom viskas ir pasibaigė smile.gif
Papildyta:
Iškilo klausimas.. kiek dienų prieš prasidedant mmm turėtų nukristi BT? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iveina: 12 liepos 2012 - 06:50
Labas rytas,
http://www.babyplan....tab__charts?c=9
Atsakyti
QUOTE(aga&aga @ 2012 07 12, 07:55)

Laikomės taip ir toliau, aga&aga 4u.gif
Atsakyti