Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas....

QUOTE(Iveina @ 2012 07 12, 07:51)
Iškilo klausimas.. kiek dienų prieš prasidedant mmm turėtų nukristi BT?  blush2.gif

Na man visada nukrisdavo BT arba diena pries mmm, arba ta diena kai ateidavo mmmm
Papildyta:
QUOTE(Iveina @ 2012 07 12, 07:57)
Laikomės taip ir toliau, aga&aga  4u.gif

Jo laikomes nors kazkaip mazai tikiu kad nepramus , nes pilva maudzia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Flora7 @ 2012 07 12, 06:51)
Kaip merginos laikosi?  bigsmile.gif

po biskiuka thumbup.gif saunu, kad nubreze tau O linijuke, dabar lauksim finiso blush2.gif

Iškilo klausimas.. kiek dienų prieš prasidedant mmm turėtų nukristi BT?  blush2.gif

ivairiai krenta, man kartais pradeda dvi dienos iki mmm kristi, kita kart buna kad viena diena arba ta pacia diena kai turi mmm pareiti - kaip jau sumasto taip ji krenta lotuliukas.gif

QUOTE(aga&aga @ 2012 07 12, 07:55)

Nu graziai laikaisi thumbup.gif

Pasirodau as su savuoju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakšt* @ 2012 07 12, 08:25)
po biskiuka  thumbup.gif saunu, kad nubreze tau O linijuke, dabar lauksim finiso  blush2.gif
ivairiai krenta, man kartais pradeda dvi dienos iki mmm kristi, kita kart buna kad viena diena arba ta pacia diena kai turi mmm pareiti - kaip jau sumasto taip ji krenta  lotuliukas.gif
Nu graziai laikaisi  thumbup.gif

Pasirodau as su savuoju  mirksiukas.gif

na graziai ir tu laikaisi mirksiukas.gif o O tikrai ta diena ivyko, kai nubreze g.gif
Atsakyti
Labas rytas  4u.gif
Gražiai, Flora7, čia pas tave viskas  thumbup.gif
Na aš šiandien atrodau štai taip BT  ax.gif
krūtinė padidėjusi, speneliai jautrūs (šių požymių niekada nejausdavau prieš mm), naktį vienu metu buvau pabudusi nuo jausmo, kad tuoj turėtų pramušti mm, bet tuom viskas ir pasibaigė  smile.gif
Papildyta:

Labas rytas, gal bek i vaistine testuko pirkti jau? thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(aga&aga @ 2012 07 12, 07:55)

Ir tau testuka reikia begti pirkti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anubis @ 2012 07 12, 08:30)
Labas rytas, gal bek i vaistine testuko pirkti jau?  thumbup.gif

Šiandien bėgsiu ax.gif vistik ~ 14 DPO ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aga&aga @ 2012 07 12, 08:29)
na graziai ir tu laikaisi  mirksiukas.gif  o O tikrai ta diena ivyko, kai nubreze g.gif

Na ta diena pavakare gerus spazmus jauciau pilve, o ir pas gine buvau tadien tai sake pupso grazuolis 23mm (aisku kada O bus negalejo pasakyti, bet pasake tiek kai daro punkcija tai uztenka ir 18mm folikulo) mirksiukas.gif aisku su desine puse pas mane kudos antys (si kart desinej pusej buvo O) bet vistiiltis mirsta paskutine, o gal vistiek - stebuklas..... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakšt* @ 2012 07 12, 08:25)

Pasirodau as su savuoju  mirksiukas.gif

thumbup.gif ir tau bigsmile.gif
Visos siandien begs pirkti testuku lotuliukas.gif

O cia mano

http://www.babyplan..../159107-anubis/

as kadangi tundra tai man paaiskinkit kaip reikia pakeisti pavadinima ant nuorodos kai ikeliat. Na pvz jus pervadinat mano, arba BT ? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anubis: 12 liepos 2012 - 07:35
QUOTE(Anubis @ 2012 07 12, 08:33)
thumbup.gif  ir tau  bigsmile.gif
Visos siandien begs pirkti testuku  lotuliukas.gif

O cia mano

http://www.babyplan..../159107-anubis/

as kadangi tundra tai man paaiskinkit kaip reikia pakeisti pavadinima ant nuorodos kai ikeliat. Na pvz jus pervadinat mano, arba BT ?  blush2.gif

na su testuku sakiau iki 16DPO palauksiu , nes pries pora dienu buno neigiamas blush2.gif
reikia pries idedant nuoroda paspausti virsuje ant http:/ tada ten paste darai nuorodos tada kai paspausi ok tada ir uzvadini kaip nori mirksiukas.gif
Nu gal suprasi ka cia prirasiau lotuliukas.gif
Atsakyti
as kadangi tundra tai man paaiskinkit kaip reikia pakeisti pavadinima ant nuorodos kai ikeliat. Na pvz jus pervadinat mano, arba BT ?  blush2.gif

Įkopijuojant adresą į laukelį ir paspaudus ok po to būna užrašas My Webpage. Tai va ten ir įrašome ką norime smile.gif ar BT, ar dar ką smile.gif

P.S. gražiai kyli thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakšt* @ 2012 07 12, 08:33)
Na ta diena pavakare gerus spazmus jauciau pilve, o ir pas gine buvau tadien tai sake pupso grazuolis 23mm (aisku kada O bus negalejo pasakyti, bet pasake tiek kai daro punkcija tai uztenka ir 18mm folikulo)  mirksiukas.gif aisku su desine puse pas mane kudos antys (si kart desinej pusej buvo O) bet vistiiltis mirsta paskutine, o gal vistiek - stebuklas.....  mirksiukas.gif

Jo kartais ateina pas mus stebuklai kai maziausiai tikimes, taigi laukiam 4u.gif
Atsakyti
BT

thumbup.gif thumbup.gif gavosi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anubis: 12 liepos 2012 - 07:45
thumbup.gif  ir tau  bigsmile.gif
Visos siandien begs pirkti testuku  lotuliukas.gif

na as vakar darriau nieko nerode, tai jei iki sestadienio nepramus tai gal ir pagadinsiu blush2.gif

QUOTE(aga&aga @ 2012 07 12, 08:41)
Jo kartais ateina pas mus stebuklai kai maziausiai tikimes, taigi laukiam  4u.gif

taip taip, bet pas mane su kiausintakiu prasti popieriai tai sakau jau cia stebuklu stebuklas butu mirksiukas.gif
Atsakyti