Labas rytas
QUOTE(Ragany @ 2012 07 14, 06:07)
Buroku sultys kraujo negerina

gelezies preparatu teks manau.
O del skausmu as galiu pasakyt, kad kol nebandem, saugojomes ir pan.nieko neskaudedavo, jokiu sonu nebadydavo, jokiu pilvo maudimu nuo pat O iki mm. O kai tik pradejom, nu ir prasidejo
Skaiciau kad del vyro spermiukuose esanciu kazkokiu cheminiu dalelyciu kurios pasilieka pas mus, gali skaudeti pilvo apacia, nes tos ''dalelytes'' privercia musu gimda susitraukineti. Nezinau ar cia tikrai bet taip skaiciau.
QUOTE(Chikipiki @ 2012 07 14, 06:27)
Sveikuter, pagaliau pakilau aukstai. Jau 5 ciklus matuoju BT ir pirma karta 37.2 .

Tikios nevienadienis rezultatas.

As cia siuliau

Niu ka galiu pasakyt, gaila kad nepakilai. Nors manau dar visko gali buti.
Tai bent suolis
QUOTE(Ragany @ 2012 07 14, 06:53)
Skias, suzinojau, kad mano diedui geriausia ND dukart i savaite

kas antra diena sake per daug

nu ka, tada teks OT pirkt vel.
Anksciau kai dar neplanavom tai MB irgi vis skusdavosi kad per mazai, o dabar kai reikia ND tai jis pavarges
net patiket savom ausim negalejau
QUOTE(Iveina @ 2012 07 14, 07:26)
Labas rytas
kadangi vakar prie 37.0 atžygiavo raudonųjų armija, tai tikėjausi kritimo šiandien.. Bet kur tau

37.0

jeigu ne mmm, tai stovėčiu vietoj
Praita cikla man taip irgi buvo 1CD per mmm BT laikesi 37 tad kartais sunku paaiskinti tokius reiskinius
QUOTE(aga&aga @ 2012 07 14, 07:30)
Labas rytas,
axa nuo jusu taip ir pasislepsi

Mao zinios tokios pacioc NT vakar mete vaiduokliuka, siandien neseniai dariausi Nt tai I taigi jokio nestumo nera o BT mano toliau laikosi

Jai iki pirmadienio nenukris ir neateis mmm tai vaziuosi HCG priduot
BT
Dar ne viskas prarasta tereikia truputi kantrybes ir pamatysi issvajotus
II
QUOTE(*milka* @ 2012 07 14, 08:27)
Sveikos visos.Mes jau greit metai bus ,kaip planuojam antra .Siaip vis naudodavau OT. Bet ziuriu ,kad reikia dar ka nors pasitelkt i pagalba tai pries savaite pradejau matuot BT.Noreciau prie jusu jungtis.Mano grafikas kolkas toks
BT
Sveika prisijungus. Labai grazus grafikelis