Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas....

QUOTE(aga&aga @ 2012 07 14, 07:30)
Labas rytas,
axa nuo jusu taip ir pasislepsi  lotuliukas.gif Mao zinios tokios pacioc NT vakar mete vaiduokliuka, siandien neseniai dariausi Nt tai I taigi jokio nestumo nera o BT mano toliau laikosi  doh.gif  Jai iki pirmadienio nenukris ir neateis mmm tai vaziuosi HCG priduot
BT

testas ne visada rodo nestuma . buna kad ir iki 6 savaiciu nerodo . smile.gif
Atsakyti
Sveikos visos.Mes jau greit metai bus ,kaip planuojam antra .Siaip vis naudodavau OT. Bet ziuriu ,kad reikia dar ka nors pasitelkt i pagalba tai pries savaite pradejau matuot BT.Noreciau prie jusu jungtis.Mano grafikas kolkas toksBT
Atsakyti
QUOTE(aga&aga @ 2012 07 14, 08:30)
Labas rytas,
axa nuo jusu taip ir pasislepsi  lotuliukas.gif Mao zinios tokios pacioc NT vakar mete vaiduokliuka, siandien neseniai dariausi Nt tai I taigi jokio nestumo nera o BT mano toliau laikosi  doh.gif  Jai iki pirmadienio nenukris ir neateis mmm tai vaziuosi HCG priduot
BT

O tu negerei Dufo?jeigu kabintusi padetum isitvirtvinti. Linkiu visgi pamatyt II 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,
BT

4u.gif eik tu irnesakyk.gif viskas aišku, man nei testų nereikia wink.gif prisipirkai brokuotų lotuliukas.gif tai pieno riebumą rodo lotuliukas.gif

QUOTE(*milka* @ 2012 07 14, 09:27)
Sveikos visos.Mes jau greit metai bus ,kaip planuojam antra .Siaip vis naudodavau OT. Bet ziuriu ,kad reikia dar ka nors pasitelkt i pagalba tai pries savaite pradejau matuot BT.Noreciau prie jusu jungtis.Mano grafikas kolkas toksBT

gražu 4u.gif

įkelt iš tėvų darželio yra taip:
grafiko apačioje yra nuoroda:
user posted image

(kaip matosi pav.) nukopijuoji tą nuorodą ir ,,nupeistini" į SM.
Atsakyti
QUOTE(Flora7 @ 2012 07 14, 08:46)
4u.gif eik tu irnesakyk.gif viskas aišku, man nei testų nereikia wink.gif prisipirkai brokuotų  lotuliukas.gif tai pieno riebumą rodo  lotuliukas.gif
gražu  4u.gif

įkelt iš tėvų darželio yra taip:
grafiko apačioje yra nuoroda:
user posted image

(kaip matosi pav.) nukopijuoji tą nuorodą ir ,,nupeistini" į SM.

http://tevu-darzelis...607@120622e936b
gavosi , o buvo taip lengva biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irena1987: 14 liepos 2012 - 09:54
QUOTE(*milka* @ 2012 07 14, 10:27)

sveika prisijungusi prie BT matavimu ir linkim kuo greiciau sulaukti to antro kiskucio mirksiukas.gif O BT tai labai grazi pakolkas, tikekimes ir pabaiga bus labai grazi thumbup.gif

QUOTE(Alina26 @ 2012 07 14, 10:35)
O tu negerei Dufo?jeigu kabintusi padetum isitvirtvinti. Linkiu visgi pamatyt II 4u.gif

as vat vieno nesuprantu - gi dufastonas yra vaistai, o siulomi jie kiekvienai kaip saldainiai ir ne gydytojo paliepimu....... jei jai viskas gerai, BT laikosi vadinasi hormonai normaliai veikia, kam reikia dar farsiruoti chemija i vidu, nu niekaip nesuprantu schmoll.gif g.gif nu norit pykit norit ne, bet tikrai cia jau kaip koki saldaini ji kiekvienai siulo reikia ar nereikia..... o gal pas ja tas variantas kad HCG leciau auga ir NT nieko nerodo, ar O veliau buvo.....

Gerai viskas tyliu, pasakiau ka norejau, dabar lauksiu akmenu i savo darza ir kokia as esu slykstyne su tokiais komentarais.....

Beja gali jau dalinti man balionus, mmm kaip ir mina ant kulnu, dar teplioja bet tuoj pramus mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos, buvau pas jus uzsukus praito siklo gale, dabar vel ateinu, sikart gal jau dazniau apsilankysiu smile.gif
sis ciklas vel kaip ana kart, 12dpo vaiduokliukai buvo ir dbest ir puodeli, po kokiu 10-15min pasirode, bet vakar ryte temp siek tiek pakrito, maniau nieko tokio, bet kai atsikelus (.)(.) paciupinejau supratau kad galas, subliusko biggrin.gif sian bt visai zemai, 7ryto keliaus i wc, tai pasivalius sviezio kraujuko biski buvo, o kolkas vel nieko, nei skauda nugara nei pilva kaip vislaik pries pramusant, tai speju ryt tik atkeliaus "drauges" g.gif
Atsakyti
QUOTE(sem10 @ 2012 07 14, 11:39)
sveikos, buvau pas jus uzsukus praito siklo gale, dabar vel ateinu, sikart gal jau dazniau apsilankysiu smile.gif
sis ciklas vel kaip ana kart, 12dpo vaiduokliukai buvo ir dbest ir puodeli, po kokiu 10-15min pasirode, bet vakar ryte temp siek tiek pakrito, maniau nieko tokio, bet kai atsikelus (.)(.) paciupinejau supratau kad galas, subliusko  biggrin.gif  sian bt visai zemai, 7ryto keliaus i wc, tai pasivalius sviezio kraujuko biski buvo, o kolkas vel nieko, nei skauda nugara nei pilva kaip vislaik pries pramusant, tai speju ryt tik atkeliaus "drauges"  g.gif

tai gal dar siandien vakarop sulauksi "draugiu"... man ir dar teplioja, bet pas manes vaiduokliu nerasta schmoll.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakšt* @ 2012 07 14, 11:42)
tai gal dar siandien vakarop sulauksi "draugiu"... man ir dar teplioja, bet pas manes vaiduokliu nerasta  schmoll.gif  mirksiukas.gif

galiu laisvai sulaukt, bet man anksciau pusdieni koki maudendavo ir pilva ir nugara kol pramusdavo, gal sikart be skausmu apsieisiu smile.gif

o del vaiduokliu tai be mm dienos nt reiktu nebedaryt, bet kaip iskest doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas dienas.

mano kuklia nuomone, jau galima šokt kažkokios genties šokį biggrin.gif

QUOTE(*milka* @ 2012 07 14, 09:27)

panašu, kad 23cd buvo O. O jūs jau NT gadinat? blush2.gif

QUOTE(irena1987 @ 2012 07 14, 09:53)

matau, kad pati pažymėjot O, jautėt kažkokius pojūčius?

Pasirodau ir aš, tokios žemos antros fazės nesitikėjau. Keistumynai kažkokie FF. BP jaučiu nenubrėš linijos, nes skirtumo jokio tarp pirmos ir antros fazės.
Atsakyti
QUOTE(Pakšt* @ 2012 07 14, 10:06)

as vat vieno nesuprantu - gi dufastonas yra vaistai, o siulomi jie kiekvienai kaip saldainiai ir ne gydytojo paliepimu....... jei jai viskas gerai, BT laikosi vadinasi hormonai normaliai veikia, kam reikia dar farsiruoti chemija i vidu, nu niekaip nesuprantu  schmoll.gif  g.gif nu norit pykit norit ne, bet tikrai cia jau kaip koki saldaini ji kiekvienai siulo reikia ar nereikia..... o gal pas ja tas variantas kad HCG leciau auga ir NT nieko nerodo, ar O veliau buvo.....

Gerai viskas tyliu, pasakiau ka norejau, dabar lauksiu akmenu i savo darza ir kokia as esu slykstyne su tokiais komentarais.....

Beja gali jau dalinti man balionus, mmm kaip ir mina ant kulnu, dar teplioja bet tuoj pramus  mirksiukas.gif

pritariu dėl vaistų...

ir prašom balioniukų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Ragany @ 2012 07 14, 06:07)
Buroku sultys kraujo negerina smile.gif gelezies preparatu teks manau.
O del skausmu as galiu pasakyt, kad kol nebandem, saugojomes ir pan.nieko neskaudedavo, jokiu sonu nebadydavo, jokiu pilvo maudimu nuo pat O iki mm. O kai tik pradejom, nu ir prasidejo doh.gif

Skaiciau kad del vyro spermiukuose esanciu kazkokiu cheminiu dalelyciu kurios pasilieka pas mus, gali skaudeti pilvo apacia, nes tos ''dalelytes'' privercia musu gimda susitraukineti. Nezinau ar cia tikrai bet taip skaiciau.

QUOTE(Chikipiki @ 2012 07 14, 06:27)
Sveikuter, pagaliau pakilau aukstai. Jau 5 ciklus matuoju BT ir pirma karta 37.2 .  wub.gif Tikios nevienadienis rezultatas.
user posted image
As cia siuliau biggrin.gif Niu ka galiu pasakyt, gaila kad nepakilai. Nors manau dar visko gali buti.  4u.gif

Tai bent suolis bigsmile.gif

QUOTE(Ragany @ 2012 07 14, 06:53)
Skias, suzinojau, kad mano diedui geriausia ND dukart i savaite biggrin.gif kas antra diena sake per daug doh.gif nu ka, tada teks OT pirkt vel. doh.gif

Anksciau kai dar neplanavom tai MB irgi vis skusdavosi kad per mazai, o dabar kai reikia ND tai jis pavarges blink.gif net patiket savom ausim negalejau blush2.gif

QUOTE(Iveina @ 2012 07 14, 07:26)
Labas rytas  4u.gif

kadangi vakar prie 37.0 atžygiavo raudonųjų armija, tai tikėjausi kritimo šiandien.. Bet kur tau  doh.gif  37.0  doh.gif  jeigu ne mmm, tai stovėčiu vietoj  lotuliukas.gif

Praita cikla man taip irgi buvo 1CD per mmm BT laikesi 37 tad kartais sunku paaiskinti tokius reiskinius ax.gif

QUOTE(aga&aga @ 2012 07 14, 07:30)
Labas rytas,
BT

Dar ne viskas prarasta tereikia truputi kantrybes ir pamatysi issvajotus II

QUOTE(*milka* @ 2012 07 14, 08:27)

Sveika prisijungus. Labai grazus grafikelis thumbup.gif
Atsakyti