Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas....

QUOTE(Alina26 @ 2012 07 14, 10:35)
O tu negerei Dufo?jeigu kabintusi padetum isitvirtvinti. Linkiu visgi pamatyt II 4u.gif

Ne negeriau, o ir nemanau kad reika ji gerti, nes BT kaip ir laikosi tai hormonai dirba gerai , vat jai BT pradetu kristi o NT rodytu II tai tada gal susijaudinciau nes zinau kad jai pastoji ir BT pradeda kristi, tai jau negerai su hormunais ir tada reikia Dufo. Bet as isvis pries vaistu vartojima be gines paskirimo.
Tuo labiau kad nezinia ar esu nestuke.gif , nes NT rytinis kai dabar paziurejau numete isdziuvus vaiduokliuka ir tai tas DBest testukas kuris megsta juos metyt doh.gif
Nusipirkau puodeli bandysiu ryte gadinti blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Pakšt* @ 2012 07 14, 11:06)

as vat vieno nesuprantu - gi dufastonas yra vaistai, o siulomi jie kiekvienai kaip saldainiai ir ne gydytojo paliepimu....... jei jai viskas gerai, BT laikosi vadinasi hormonai normaliai veikia, kam reikia dar farsiruoti chemija i vidu, nu niekaip nesuprantu  schmoll.gif  g.gif nu norit pykit norit ne, bet tikrai cia jau kaip koki saldaini ji kiekvienai siulo reikia ar nereikia..... o gal pas ja tas variantas kad HCG leciau auga ir NT nieko nerodo, ar O veliau buvo.....

O gal pas mane is tikruju veliau 2 dnienom buvo O g.gif , nors pagal grafika tai ne . Ai jau nusibodo gilintis kiekviena diena vis laukiu mmm ir nesistengiu dauk prisisvaajuoti kad veliau nereiketu nusimint dar labiau. O ir pozymiu nelabai jauciu, tik kad pavargstu nuo visko kazkaip labai greit g.gif
Atsakyti

QUOTE(Flora7 @ 2012 07 14, 08:16)
tu ne LT esi?  g.gif Ar nesimiegojo?  blush2.gif  g.gif
Papildyta:
gerina, gerina, ten begalo daug vitaminų ir geležies, tik reikia maišyti su morkom, dėl to, kad skrandžio nedirgintų ir kažkaip šviežiai, ką tik išspaustų negalima gerti, turi pastovėti šiek tiek. Bet, aišku, turi jas gerti kasdien, norint poveikio - taip, kaip vitaminų piliulę  4u.gif

As naktim dirbu, tai mano miegas prasideda nuo 8 ryto smile.gif
QUOTE(aga&aga @ 2012 07 14, 09:30)
Labas rytas,
axa nuo jusu taip ir pasislepsi  lotuliukas.gif Mao zinios tokios pacioc NT vakar mete vaiduokliuka, siandien neseniai dariausi Nt tai I taigi jokio nestumo nera o BT mano toliau laikosi  doh.gif  Jai iki pirmadienio nenukris ir neateis mmm tai vaziuosi HCG priduot
BT

Bet labai jau grazus grafikelis, tikrai virusiuku kvepia

mano
user posted image
tai pagal viska nukritau jau siandien tai reikia laukti mmm, bet jokiu pozymiu kad atkeliaus ir dar isskyros kiau. baltimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(RedHair @ 2012 07 14, 10:00)
Labas dienas.
mano kuklia nuomone, jau galima šokt kažkokios genties šokį biggrin.gif
panašu, kad 23cd buvo O. O jūs jau NT gadinat?  blush2.gif
matau, kad pati pažymėjot O, jautėt kažkokius pojūčius?

Pasirodau ir aš, tokios žemos antros fazės nesitikėjau. Keistumynai kažkokie FF. BP jaučiu nenubrėš linijos, nes skirtumo jokio tarp pirmos ir antros fazės.

pati , nes praita cikla o buvo panasiu laiku diena veliau , ir bt soktelejo i virsu . as niekada nejauciu jokiu pilvu maudenimu ar sonu per O . Tad pasitikiu tik bt .
Atsakyti
QUOTE(irena1987 @ 2012 07 14, 15:33)
pati , nes praita cikla o buvo panasiu laiku diena veliau , ir bt soktelejo i virsu . as niekada nejauciu jokiu pilvu maudenimu ar sonu per O . Tad pasitikiu tik bt .

Aš taip pat niekada per O nejaučiu jokių požymių ax.gif bet per mm visada duria tai vieną, tai kitą pusę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Flora7 @ 2012 07 14, 13:50)
ir prašom balioniukų  4u.gif  4u.gif  4u.gif

aciu uz balioniukus mirksiukas.gif

QUOTE(aga&aga @ 2012 07 14, 14:47)
O gal pas mane is tikruju veliau 2 dnienom buvo O  g.gif  , nors pagal grafika tai ne  . Ai jau nusibodo gilintis kiekviena diena vis laukiu mmm ir nesistengiu dauk prisisvaajuoti kad veliau nereiketu nusimint dar labiau. O ir pozymiu nelabai jauciu, tik kad pavargstu nuo visko kazkaip labai greit  g.gif

vienaip ar kitaip galas bus tik vat dabar reikia issiaiskinti ar mmm pavelavusios ateis, ar NT prades rysketi ir nestuke.gif bet linkiu to antro varianto mirksiukas.gif

QUOTE(misheliina2 @ 2012 07 14, 15:15)
tai pagal viska nukritau jau siandien tai reikia laukti mmm, bet jokiu pozymiu kad atkeliaus ir dar isskyros kiau. baltimo g.gif

o ta kiausinio baltyma as jau ne pirma cikla pastebiu, kad pries mmm kelios dienos ir jos pasirodo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pink peony @ 2012 07 13, 21:39)
Tiesa, ar per O kaklelis kazkaip kitaip turetu buti jauciamas?  unsure.gif Nes siandien kazkoks kitoks jausmas ji palietus, tik as nesuprantu kaip jus cia rasot minkstas/kietas, pakiles/nusileides  blush2.gif  Tik jauciu, kad kitoks nei kaip visad...

Gimdos kaklelio kitimai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rutguda @ 2012 07 13, 20:57)
Nu cia tai geras..  unsure.gif   man kiekviena menesi beveik jauciamas tas skausmas... raso,kad didesne tikimybe pastoti... g.gif  O jau 6menuo  ir nieko nesigauna verysad.gif  Matyt nera taisykles be isimties... blink.gif

Juk ten rašoma tik apie tikimybę. Nepastojimo priežasčių gali būti labai įvairių, netinkamai pasirinktas laikas lytiniams santykiams - nors ir dažna, bet ne vienintelė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 14 liepos 2012 - 16:54
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2012 07 14, 16:53)

labai informatyvu 4u.gif

Man dar labai idomu, ar cia mitas ar ne, kad mazam procentui, bet kai kurios moterys per visa cikla turi ne kelias vaisingas dienas, o tik kelias vaisingas valandas, ar net tik viena valanda blink.gif Idomu, ar taip gali buti? Nes su ND pataikyti tokiu atveju butu mazai tikimybes rolleyes.gif

Ir dar, ar jus darot ND jei tarkim jusu vyrai buna isgere alkohol gerimu, pvz alaus keleta ar pan? smile.gif Pvz is vakaro ragave, o ryte ND, ar tokiu atveju atsisakot bent jau baigimo i vidu?

o cia i tema blush-anim-cl.gif
visgi O nesulaukiau...
BT
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pink peony: 14 liepos 2012 - 17:31
QUOTE(pink peony @ 2012 07 14, 16:29)
labai informatyvu  4u.gif

Man dar labai idomu, ar cia mitas ar ne, kad mazam procentui, bet kai kurios moterys per visa cikla turi ne kelias vaisingas dienas, o tik kelias vaisingas valandas, ar net tik viena valanda  blink.gif Idomu, ar taip gali buti? Nes su ND pataikyti tokiu atveju butu mazai tikimybes  rolleyes.gif

Ir dar, ar jus darot ND jei tarkim jusu vyrai buna isgere alkohol gerimu, pvz alaus keleta ar pan? smile.gif Pvz is vakaro ragave, o ryte ND, ar tokiu atveju atsisakot bent jau baigimo i vidu?

o cia i tema  blush-anim-cl.gif
visgi O nesulaukiau...
BT

sako kad alkoholis zudo spermiukus , bet as pastojau butent tada kai tiek as tiek maniskis vartojom laipsniukus , nes mano 0 buvo butent ta savaitgali , kai ejom i gimtadieni . nemanau kad taure ar alsu keli buteliukai gali ka pakeisti smile.gif cia tik mano nuomone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pink peony @ 2012 07 14, 18:29)
Man dar labai idomu, ar cia mitas ar ne, kad mazam procentui, bet kai kurios moterys per visa cikla turi ne kelias vaisingas dienas, o tik kelias vaisingas valandas, ar net tik viena valanda  blink.gif Idomu, ar taip gali buti? Nes su ND pataikyti tokiu atveju butu mazai tikimybes  rolleyes.gif

Dėl vienos valandos vaisingumo gal kiek ir perdėta, bet yra žinoma atvejų, kai vaisingo tipo gleivės per visą ciklą pasirodydavo išorėje tik kelias valandas - pataikiusios į šį trumputį intervalą poros sėkmingai pastojo, nors prieš tai buvo beveik nurašytos, kaip neturinčios jokių šansų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 14 liepos 2012 - 18:08
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2012 07 14, 17:53)
Gimdos kaklelio kitimai 4u.gif
Papildyta:

Juk ten rašoma tik apie tikimybę. Nepastojimo priežasčių gali būti labai įvairių, netinkamai pasirinktas laikas lytiniams santykiams - nors ir dažna, bet ne vienintelė.

Tai as ta suprantu...ir tiesa sakant pirmus menesiusi pasiklioviau standartinemis O skaiciuoklemis, o praeita men sugalvojau,kad reikia nusipirkti OT ir pasirodo,kad nesu standartine bigsmile.gif ,nes O vyksta 5dienom anksciau...tai gal tame ir buvo esme blush2.gif
Atsakyti
Ragany , burekoeliai krauja tikrai stiprina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2012 07 14, 20:52)
Ragany  , burekoeliai krauja tikrai stiprina  4u.gif

vadinasi nemelavau thumbup.gif
Atsakyti